Prepucijum: objedinjena tema za prepucavanje autora na šaljivom sajtu Vukajlija.com

1. Ali lep maltezer sa ukusom koske u ustima ne Lukcovog kurca XD

2. Koprcaš se samo, ne ide, svi vide da si kerić koji trči za omatorelom saragom.

3. Hahahha kakva dilejcina ovaj bobrok smejem se jos uvek xd

4. Boxore što te ne vole ovi dobri ljudi? Jel što nemaš pedigre?

5. Bohor, miso mali, ako te bole peranalne zlezde, svrbe ili imas nekih problema dok kakis, dodji sa vlasnikom. Po zakonu ne smem da cackam anus vlasnickim psima bez dozvole. Iscedicemo, nije nista strasno, samo malo neprijatno.
    Generalno ako plazas guzu po podu cesto, to hoce od punih zlezda ili ako imas gliste.

6. Bob rok ko navijac kad uleti u teren da se slika sa ronaldom, toliko je potrajao haha

HAHAH TO

7. Kako da citiram.nekog, nub sam

8. QUOTE
    tekst
    ETOUQ

9. куцај цитат татиц великим словима.

10. Lukcov si smela da čačkaš vidim
    Reme dokle god ti mene vredjaš a ja se tebi obraćam kao jedan veliki gospodin jasno je ko se tu koprca
    Nemaš potrebe da ti sujeta radi prema meni s Lukom vidi to, Soja nije moj tip devojke rekao sam ti to

11. Boh, koliko god se pravio da si gospodin, samo si mala mladenovačka bakuta koja olajava preko tarabe, jer je to čula od druge babe (koja u ovom slučaju ima ban dugme).

12. Ti i ja smo završili sa raspravom, nema smisla ti da laješ ja da govorim iš, sada se raspravljam sa gazdaricom, tako da oprosti, jbg.

13. Boh ako stvarno nosis cipela-patiku obrisi moj broj iz imenika

14. Шта покреће овакву размену баражног напушавања?

15. Ja se ne raspravljam sa tobom. Ti nemaš post na forumu da ne sadrži reč Bohor haha još od Maestra pa do sada
    U Pvt sam ti rekao kad si me smarao da me samo batališ i da se ne jebete preko mojih ledja
    U 3 reči si mogao
    E Boh, znači mi Soja nisi morao da mi pričaš šta imate uopšte je l možeš da je ne drkaš po forumu
    Mogu
    Ali ne ti kao ovaj kerić sa slike trčiš i grizeš mi nogavice
    I sad sam ja kriv? Čak sam i sprdnju s vratom tvojim tankim iskulirao
    Boh Gospodin ti Govno

16. Maestro to je bilo ranije, bio sam mali šta sam imao 27, 28 godina

Rekli o sajtu

Bez ikakve pompe, Vukajlija se pojavila tokom ove godine i zabilježila skoro deset hiljada rječi u rječniku žargona koje su definisali sami posjetioci. Uzimajući za ime učestalu grešku u govoru kad ljudi zapravo žele da kažu Vujaklija, stvorena je zajednica stvaraoca slenga srpskog jezika i mjesto na kojem posjetioci treniraju svoju kreativnost. Ovaj kreativni ventil vas samo tako usisa i očas posla možete da izgubite sate vremena čitajući duhovite opaske kojim su definisani brojni izrazi iz popularne kulture i govora. Pozicionirajući se između ozbiljnih sajtova kao što su "Metak" i "Vokabular" na jednoj, i zabavnih "Srbovanje", "Kobaja Grande" na drugoj strani, Vukajlija je dokazala da famozni "user-created content" (sadržaj kreiran od strane korisnika) može sasvim lijepo da zaživi i na ovim prostorima. Ovogodišnja nagrada za najbolji sajt prema izboru Biznisbloga odlazi ovom istinskom Web 2.0 projektu kojem u definicijama nije izmakla ni domaća blogosfera!

Biznisblog · 26. Decembar 2007.