Сергеј Трифуновић - говно од човека и друштвени паразит или још једна напредњачка жртва?

1. Izvinjavam se zbog spema, nastavite sa diskusijom. Pozdrav svim ljudima dobre volje o/

2. hahahahah sećam se priče ove mada sam zaboravio da ju je boxer pričao

3. Rekli su o Sergeju

Pre nekih 5-6 godina rikno Sergeju Saab u Splitu. Neka kikibonzola od 30 eura ali nisu imali kompjuter u servisu u Splitu, vec ga uputise u ZG.

Na scenu tada stupa porodicni prijatelj koji ima slep sluzbu i dogovara prevoz auta ali ne do ZG vec do Beograda, na izricit zahtev Sergeja da mu auto bude servisiran kod kuce. (kasnije saznasosmo i razlog) Natovarise auto, krenuse lagano, ali svaka ili eventualno svaka druga pumpa Sergejeva, gde je nestajao na par minuta.

Posledica preteranih zaustavljanja na pumpi se desila negde pre Slavonskog Broda. Na autoputu, pri brzini od 80km/h, Sergej iz cista mira otvara vrata i svecano saopstava kako ce sad da bude Spajdermen. Sto naumio to i ostvario i zaista izasao iz slepa, popeo se na haubu, zalepio za sofersajbnu a rukama se drzao za nesto na krovu. Voznja je tako potrajala 2-3km sve dok se slep nije lagano zaustavio kocenjem motora, jer covek nije smeo da pritisne kocnicu iz straha da Spajdermen ne sleti sa slepa pravo pod tockove.

4. to je cetkovic sergej

5. Pola ovih stvari je o Sergeju Cetkovicu

6. Svi Sergeji su ista osoba.

7. сергеј т / сергеј тј

мала разлика

8. илити исти курац

9. "Tomdrile, jel me to zajebavaš što sam prozivao Merlina, ili samo ne znaš ko je Lois CK? :-D" Nisam u toku kako i šta su skenjali Lui Cikeja? Opleti po Dinou, niko ga ne voli.

10. lik je pobedio na tenderu za razvlacenje struje ispod beograda jer je tipa dok su svi nudili da odrade to za 100 mmiliona evra, on ponudio za 20 da odradi, i na kraju doveo samo psa terijera, zakacio kablove na kera i pustio macke u neke cevi i ker vijao macku koja je bila dresirana da zna tacno gde treba da bezi da ovaj razvuce kablove....bukvalno zavrsio posao za dva tri dana, a nije ulozio ni dinara, kasnije imao u kuci zlatni kip od tog psa u pravoj velicini

Ti toliko dobro sanjas da i ja osecam miris terijerea. Ovo nije moguce. Sledeci.

11. ne moze terijer da razvuce ni opticke ni bakarne kablove

12. Ne znam cemu toliki hejt prema Sergeju, slusajte kako pjeva, a ko pjeva zlo ne misli, nema teorije da je ukrao bilo kakve pare
    https://www.youtube.com/watch?v=ZIaYrKgfQ50

13. Premazano je to, usvoji dvoje djece zbog imidža i onda vadi pare iz organizavije.

14. Trifunovic nije zloca. Inace bi bio se uvukao u dupe precedniku.
    Vrlo brz na mozgu, jako dobar glumac, priprodno bez pripreme i prgav u smislu da ne moze da mora da mora da mirodjija svaku corbu. Takvi glumci i trebaju da budu.

15. а што мачки тој није излио неку статуицу, како би цуко без ње јурио

16. vidim da ovde neki ne veruju u pricu o terijeru i optickim kablovima..

17. Ma bas jako sam ga prozivao,ajde molim te,gamby.

Rekli o sajtu

Osim velikih istorijskih i nacionalnih zabluda, podložni smo i onim „sitnijim”, ali koje nam određuju svakodnevicu. „Ne valja da se sedi na kućnom pragu, posebno kad grmi”, „Hleb od 500 grama je opšteprihvaćen pod nazivom kilo hleba”, „Ne valja da se zviždi u kući, to privlači miševe”, „Ne valja da se otvara kišobran u kući”, „Žvakanje žvaka može da deformiše vilicu”, „Ma koliko vruće i zagušljivo bilo, ne otvarati prozor, ubiće promaja”, navode na popularnom internet portalu „Vukajlija” niz sujeverja i zabluda našeg naroda.

Politika · 31. Januar 2011.