Да ли су врхунски спортисти преплаћени?

1. Pezos vam je lepo objasno zašto je sport plaćen više nego montiranje vodovodnih cevi. A che-vu zašto vaterpolo nije top sport. Na to njegovo moram da dodam još par stvari.
    Prvo, fudbal može svako da igra sa svojim društvom. Za vaterpolo prvo moraš da budeš dobar plivlač. A drugo nema foliranja, ne možeš da zabušavaš i stojiš onako. Ima da plivaš sve vreme.
    A ako nisi osetio čar nekog sporta igrajući ga, ne možeš baš ni da ga razumeš, a ni ceniš.
    Još jedna stvar. Znate li kako izgleda jedan prosečan vaterpolo trening?
    Ovako:
    Zagrevanje: plivanje delfin ili kraul između 3 i 5km
    Prvi deo treninga: uvežbavanje tehnike, pucanje na gol, otimanje lopte, vođenje lopte itd
    Drugi deo: sama igra

Često se u sva tri dela ubaci i razvijanje snage: recimo nosiš stolicu kroz bazen, ili imaš tegove na nogama ili /i zglobovima šaka, a mozda i majcu.

2. Ај дођи сутра у НС да се љубимо у уста с језиком

3. i sta zato sto je naporan treba ljudi da ga vole i da placaju 50e kartu da bi vaterpolisti zaradjivali vise jer se muce.mnogo me boli kurac kako treniraju i sta rade,sto se mene tice a i velike vecine ljudi, vaterpolo moze komotno da prestane da postoji

4. ne razumemo vaterpolo.jeste ni skok u dalj i bacanje diska ne razumemo zato ih ne gledamo

5. Чуди ме тај твој став. Од силоватеља твог ранга би се дало очекивати да воли спорт у ком можеш особу која је скоро обнажена, глатка, и издепилирана, да додирујеш по гениталијама без њене дозволе, а да за то не будеш санкционисан.

6. Labokv, ljudi koji su se ikad bavili vaterpolom ga obožavaju. U Mađarskoj su vaterpolisti bolje plaćeni i od fudbalera i košarkaša.

7. ja sam uvek bio veliki protivnik vaterpola i skoka u dalj.e socijalna pomoc u ovoj zemlji 5k din a vaterpolisti traze da ih drzava finansira,pa ta govna treba pobit.ne mogu sami da zarade pa hoce da ih drzava finansira.grok ja jesam mnogo toga ali gej nikad

8. Није геј ако је испод површине воде.

9. onda nek nekako namame ljude da odigraju partiju vaterpola pa im mozda krene.

10. Млада партизанко одговори на понуду

11. nek zovu miskovica i rodica na partiju vaterpola,to bi ja uradio, ako je to istina da covek tako moze da zavoli vaterpolo..ili darka lazica, da mu vaterpolo bude nova droga

12. Mlada Partizanka vaterpolo igrala
    Haj nek se čuje čuje haj nek se zna :)

13. Sad me zanima kakva su joj ramena

14. Čika Droljo čiji si dupli? :)
    I ne radim u Juri jeboga dan, nije to jedina fabrika u budućoj prestonici istočnog dela Velike Bugarske.
    #ŽIVELAVELIKABUGARSKA

15. Vaterpolistkinje i plivačice su mašine za ses, samlele bi te kao 70% junetine 30% ovčijeg.

16. Zapata ne bi bio dobar vaterpolista jer ima uska ramena.

17. Otkud vam da je uopste partizanka vaterpolistica (valjda se tako kaze). Mozda joj je muz ili brat pa je upoznata sa tim sportom. I zar ima zena u vaterpolu, to mi je nekako iskljucivo muski sport. Mozda plivanje praktikuje i to je okej

18. Partizanka je Ana Kokić

19. Ima žemski vaterpolo plidu, čak je i popularniji nego muški u matrijahalnim zemljama tipa ova gde ja živim.
    Ovde je recimo vaterpolo možda i više zastupljen nego kod nas na nivou osnovne i srednje škole, ali zato niko neće da se cima da igra amaterski posle toga, jer treninzi su životinjski a plata nula. Zato im je i tim kurac.
    Ja se sećam kada sam došao ovde s 15 godina, jedan Splćanin i ja smo sami preslišavali NZ seniorsku repstaciju, smijurija je bila prava, ja pre toga trenirao kod nas u Pinkiju, bio prosek go, a bili smo kao Ol Bleks da dođu da igraju ragbi sa Srbijom. Taj lik je danas trener ženske repstacije u slobodno vreme.

Rekli o sajtu

Osim velikih istorijskih i nacionalnih zabluda, podložni smo i onim „sitnijim”, ali koje nam određuju svakodnevicu. „Ne valja da se sedi na kućnom pragu, posebno kad grmi”, „Hleb od 500 grama je opšteprihvaćen pod nazivom kilo hleba”, „Ne valja da se zviždi u kući, to privlači miševe”, „Ne valja da se otvara kišobran u kući”, „Žvakanje žvaka može da deformiše vilicu”, „Ma koliko vruće i zagušljivo bilo, ne otvarati prozor, ubiće promaja”, navode na popularnom internet portalu „Vukajlija” niz sujeverja i zabluda našeg naroda.

Politika · 31. Januar 2011.