Prijava

Тако је Роки Србендо <3

Kako si se israo Momčilo, ko ja kad se najedem ljutog.

Šta je alternativa tom "zapadu", msm šta mu je ta polarna suprotnost od koje bežimo? Odnosno "istok"? Jbg, ja ne mogu nikad da istočno hrišćanstvo znači Rusija, Srbija, Bugarska itd. da shvatam baš kao trve "istok", nego samo jednu granu evropske hrišćanske kulture.
Istok ti je od Istambula pa nadalje, šerijat i jebanje koza, najniža kaljuga u kojoj se brčka ljudska rasa. Odatle smo grebali i rukama i nogama da pobegnemo. Onaj još dalji istok sa nama nema baš nikakve veze, a i Kina i Japan svoj uspon duguju u nekoj meri usvajanju (selektivnom doduše) zapadnjačke prakse.

Kad god neki idiot krene da peni o tome kako nam "sa Zapada ništa dobro nije došlo" setim se ove scene:

A eto kad god neki idiot krene da prica kako zapad nema alternativu, ja se setim sankcija, NATO bombardovanja i svoje poginule komšinice kojoj je geler od bombe presekao grkljan dok je širila veš da se suši.
Ne treba bezati u nikakvu "polarnu suprotnost", nego ne treba grliti sve sto ti zapad servira, a to je upravo ono sto radimo i mi i svi narodi Istocne Evrope ukljucujuci i Ruse koji su pozapadnjaceni vise nego mi. Za Amere, Engleze, Nemce, Norvežane i ostatak zapadnog sveta mi nikad nećemo biti jednaki njima. Možemo mi srati do sutra kako smo i mi deo nekakve Evrope, za njih smo mi jednaki afričkim plemenima čiju su decu držali u zoo vrtovima što i pokazuju u svom odnosu prema nama. Ko oce to da vidi, on i vidi. Zapravo sve sto ostatak zapada precutno misli o nama su jasno rekli Austrijanci i Nemci u toku oba svetska rata kada su nas nazvali "Untermensch". To sto se danas neki klinci u Srbiji lože na Hitlera i glume neke neo-nazi skinhede, pokazuje samo koliko su glupi.
https://en.m.wikipedia.org/wiki/Untermensch
Austrijska propaganda iz 1. svetskog rata:
https://static4.akpool.de/images/cards/73/734682.jpg
Ostali "saveznici" su nam licemerno glumili nekakve prijatelje dok su nas u isto vreme iskorištavali i muzli kolko su hteli i bombardovali kad god im se za to ukazala prilika. Isto kao i danas kada nam trube o "Evropskom putu", a u isto vreme nas teraju da priznamo Kosovo koje su nam oni oteli da bi nas kao primili tamo, pre Kosova su imali milion drugih uslova koje smo im sve ispunili i stalno su izmisljali nove, itd... ,a skoro su preko UN jedni od njih - Englezi, pokusali da provuku po ko zna koji put deklaraciju da se nas narod proglasi genocidnim...
Što se Kine tiče oni su sami po sebi stara civilizacija i po tom pitanju prihvatanja dekadentnih stvari koje dolaze sa zapada za njih nema brige. Japan je drugacija prica, oni su trenutno pod okupacijom Amerike koja ih je uzdigla nakon što im je roknula dve atomske bombe, a i pre toga su takodje bili pod jakim uticajem zapada...

Ala sereš za mealju momče

Što KBO, da i tebi kao mnogima nije deda pričao priču o zlim komunjarama i poštenim srpskim domaćinima kojima su te iste komunjare naudile?