Ono što sam pročitao do sad samo te je bohor po malo podržavao u početku nakon što si mu se natrtio i razmakao svoje guzove. Posle i on uvideo da si dileja totalna.
hahaahahha
reci cu samo da sam pricao par puta sa bohorom na telefon
Какво понашање, класична интернет кучкица јеботе. Да имаш имало мозга отишао би са сајта (као што си зилион пута најавио) и можда сачувао то мало достојанства, ако ти је нешто уопште остало. Слажем се да је тема достигла драматичан број страна, а како су три од четири жене на сајту модератори, ето нека и оне кажу своје званично мишљење о овом фамознон тукију, ако желе наравно, и нека затворе тему форевер.
pa mislim da bi zatvaranje ove teme, i ostalih teme posvecenih meni, dovelo i do mog odlaska sa sajta, jer realno vracam se samo zbog ovoga. al necu ja nista da sufliram, neka rade po volji vecine
pa isto kao sto bi ti svojoj ribi objasnio istu stvar.
msm Jovic je vec to napisao, da se ne ponavljamo
hahaahahha
necu reci za koga sve smatra da je dileja
Какво понашање, класична интернет кучкица јеботе. Да имаш имало мозга отишао би са сајта (као што си зилион пута најавио) и можда сачувао то мало достојанства, ако ти је нешто уопште остало. Слажем се да је тема достигла драматичан број страна, а како су три од четири жене на сајту модератори, ето нека и оне кажу своје званично мишљење о овом фамознон тукију, ако желе наравно, и нека затворе тему форевер.
Може лок усмрдио се читав форум од ове гејпедерске теме
pa mislim da bi zatvaranje ove teme, i ostalih teme posvecenih meni, dovelo i do mog odlaska sa sajta, jer realno vracam se samo zbog ovoga. al necu ja nista da sufliram, neka rade po volji vecine
lol
Локујте све теме и ако ни тад не оде трајнујте га само зато што је неодлучна антеншн кучка.
e to
Argument nije slika sa Mijatom niti slika kurca, sad je telefonski razgovor sa Bohorom.
HAHAHAHAHAH
Ja i dalje ne vjerujem da niko nikad nije okačio taj njegov famozni kurac
kakva skupina bezmudaša
skocko hoces ja da ti posaljem onda jbg
Nemoj Skočko, dobićeš fimozu.
@maestro, da imaš muda poslao bi davno :)
skocko jebiga, niko ga nije sacuvao
Skočko znači li ti nešto ja moj kurac da ti pošaljem
Maestrov kurac je slab.
Sta sam propustio?
Da odgovoriš meni, pitao sam te nešto
Свашта
Bio zauzet, nisam gledao sajt. Dajte linkove ili od koje strane. Ne znam Boh koje pitanje