Tadić

1. Moj predsednik, najbolji predsednik

Imao sam više para.

Razjebao je najbedniju i najzatucaniju instituciju, vojsku, nisam strepeo dal ću 2 nedelje u nekoj vukojebini sa ljudima kojima je autoput vrh civilizacije da gulim paštetu iz 93'

Jebao sam kao sivonja, ali kao sivonja, ribe su bre nekako bile slobodnije, ne promiskuitetnije, slobodnije...

Nije bilo botova

Nije bilo informera

Nije bilo patkičara i sergeja

Kosovo tek tako se pomalo pomanjalo u medijima čisto sportski a ne danas jebem ti na pet minuta neka tenzija s njima

Dolazili su državnici strani najnormalnije i nismo se ložili kao stoka na te dolaske.

Moj Paća je igrao F4, i tadić nije krio da je za Paću a ne kao ovo račundžijsko govno šatro spašava paću a u nikad većem smo kurcu

2007-2012 ZLATNE GODINE

2. To su bile zlatne godine
    nasu ljubav pamti ovaj grad
    za to vredi da se pogine
    da se vrati vreme unazad

3. Za vreme Tadića na vuki si mogao da uspeš samo ako pišeš dobre defke.

Sad je dovoljno da napišeš "da da druže ali korsa najmanje troši nije niko drugi" i da ti random plidu liže jaja kao bogu sajta

4. Vučić i Nikolić su bili komični predah u emisijama Olje Bećković

5. najbolji predsednik u istoriji

6. Борис Тадић полудио
    Народу је поручио
    Браћо Срби што сте тужни
    Нећемо им остат’ дужни

7. Borham Tadici predsednik nam dragi lize dupe dusmanima koji su nas klali!

8. Kostunica je najbolji vladar u modernoj istoriji

9. za vreme tadića imao si na jutjubu ceo necenzurisan spot smack my bitch up, a sada ima samo smack my b*# f up original version audio

10. a i karl koks češće dolazio na ehit.
    šta više, bar sam čuo tada za polovinu izvođača, sad ne mogu 5 da pogodim

11. Za vreme tadica si mogao da spavas na klupi a sad ti ga neko pristavi cim malo zadremas

12. Utakmicu karijere imao protiv Reala

13. У праву је све овај момак Плиду иначе највећа људина међу Србијанцима на сајту

14. У Чачку живи

15. za vreme tadića ana nikolić bila najbolja pička

16. Dolazi i ove godine

17. Тадићу бори се хехехе

Сам ћу изаћи...

18. Na Tadiju srpskog Klunija manekena su se sve žemske ložile, ja imao prodju kod svake Maorke kada im kažem "ajm from Srbija" a one "vau, evribadi from jur kantri so gud luking lajk jur prezident Tadić, aj vona hev jor bejbis, gud džins gerantid".

Rekli o sajtu

U subotu, 27. novembra 2010. u Klubu studenata tehnike biće održana smotra sadržaja popularnog šaljivog sajta. Vukajlija je mesto gde se Internet zajednica okuplja kako bi na duhovit i originalan način definisala reči i izraze, sleng termine, našu svakodnevnicu i aktuelne događaje, po paroli - „Ovde možete da definišete sve ono što ste oduvek želeli, a nije imao ko da vas pita”.

Mondo · 25. Novembar 2010.