Štek je dobro sakriveno mesto. Varijacija ima bezbroj: recimo štek-ocene su „isključivo dobre ocene koje se čuvaju za ‘ne daj Bože' situacije, odnosno period kada pljušte kečevi“, piše jedna vukajlijašica. Tako će iskusni školarac prećutati roditeljima da je dobio peticu, a to će im saopštiti tek kada dobije i nekog keca – da bi ublažio negativni efekat.
Deutsche Welle · 29. April 2011.
junker je mnogo iritantan lik
Ljudi će masovono glasati za Sergeja i niko neće znati i kurac će da ih boli koju politiku on zastupa ahhaha samo da se ove bede otarase
Sve mogu da skapiram, ali da bilo ko mlađi od 30 godina (osim onih s interesom) glasa ovakve poput vučića, to ne mogu. Valjda je u prirodi mlafog čoveka bunt i nepristajanje, ne kapiram.
Za vreme Tadica ko je imao 40k dinara platu bio je gospodin a sad je slepac
Ukinute stolice ono na o2, znaci emisija gde lik uzme dve stolice startuje ko hoce u gradu i postavlja pitanja, a tacne odgovore placa kesom.
Zato sto je lik bio sa ivanovicem, neki producent sta li
Koliko god da mi je taj lik antipatican i isamarao bih ga, to im je bila najgledanija emisija, koja je kostala 100e jedna
Ovo sto kazes maesto je tacno, cene svega su skocilw fazon 40 posto a plate otprilike ostale iste
Mnoge stvar po kojima je Vučić zloglasan Tadić je parentirao ili su patentirane za njegove vlasti:
-vladanje iz predsedničke fotelje mimo ustava preko filadendron premijera
-ekonomske subvencije stranim investitorima
-internet propaganda: Botovi
-Ivica Dačić BFF
Baška što je i sam SNS njegovo maslo koje mu se obilo o glavu baš žestoko.
SNS je mutirani DS na steroidima.
za vreme tadića ana nikolić bila najbolja pička
Hahah
mister no ti si botina poznata
Za tačno mesec dana novi 5. oktobar u Beogradu, spremajte prangije
Spremio sam saku da lupam dandare
da nam ne bude previse tih oktobara...
srbi vole da sede u septickoj jami ma koliko pricali da ne vole.
naravno,punoj...
Kad bombi kaze da ce za mesec dana biti puč ja automatski znam da ce za mesec dana biti najdosadniji dan u istoriji planete.
Čovek ništa nikad nije pogodio
Ma oće qrac, mnogo dobro provalio ovaj psihopata igricu, a i mi smo gowna i volimo da nas tretira skladno tome, što kaže Sanitarni.