Definiše se sve i svašta. Tako se mogu pročitati definicije baksuza, alapače, čitulje, smrti, rezervoara za smeh, kolateralne štete, Živojinović Velimira, zvanog Bate, dnevne svetlosti, gospođe džem!, Brus Lija… „Je l’ ti puši ćale?”, „Je l’ mogu u WC?”, „Chuck Norrisisati” i još mnogo toga može se naći na ovoj internet stranici. Zato ne iznenađuje što se mnogi kad jednom dođu, ponovo vraćaju na nju. Neki čak postaju i zavisnici, pa traže od moderatora da ih banuju, poput jednog studenta koji je zahtevao da mu zabrane pristup na nedelju, dve dana da bi mogao da uči.
Status Magazin · April 2009.
Zap što stalno provlačiš kroz svoje postove ismevanje Izijema? Zapazio sam to već par puta al islulirao.
Šta ti to smeta kod njega? Ne leži ti ili nije to neki tvoj nivo ili zavist što je najduhovitija glava koja se registrovala ikada? Znam da nije ovo zadnje al sranje bi bio post bez
Inače da, Tadić je skroz ok glava i dosta lagodnije živelo se
Zap što stalno provlačiš kroz svoje postove ismevanje Izijema? Zapazio sam to već par puta al islulirao.
Šta ti to smeta kod njega? Ne leži ti ili nije to neki tvoj nivo ili zavist što je najduhovitija glava koja se registrovala ikada? Znam da nije ovo zadnje al sranje bi bio post bez
Inače da, Tadić je skroz ok glava i dosta lagodnije živelo se
Mislim da samo nisi bio preokupiran proganjanjem i klevetanjem ljudi po sajtu, pa si mogao da se baviš nečim realnim što ti je donosilo neku dobit.
*iskulirao
Pa kuliraj ti, ne smeta meni. Ja samo konstatujem da si uhoda.
Hahahaha
Hahahahah ispravio sam reč koju sam pogrešio gore u postu druže lagano opusti se
Brt boh nezz odakle ti to za izijema ja njega smatram nacionalnim blagom
Onda se slučajno pogodilo da si njegovih par fora stavio u taj kontekst sry
Elem za vreme tadića je bio dobar šiš ćevap u nišu.
Najbolji roštilj u Bibac
Za vreme Tadica je sve bilo opustenije, jednostavnije, pristojnije.
Za vreme Tadića Kosmopolitini drugari sa gerijatrije mogli sami da brišu dupe.
Za vreme Tadića krezubi nisu bili toliko bez zuba baš
Za vreme tadica thilmo imao platu 1000 evra a ne 700
Tadić je umeo da izgovori dve rečenice a da se ne spusti na nivo agitiranog psihopate
Tadic je rodjeni Sarajlija, a ne neki Beogradjanin Vucic
Za vreme Tadica nije bila kursna lista; 1 srbin = 100 muslimana
Axaxaxax
https://www.youtube.com/watch?v=RWJUOH73uSI
najbolji predsednik dosad