Sindrom Hladnog piva

1. Миријево није Београд јебига. Младеновац и Лазаревац више су Београд од Миријева

Vecu glupost nisam cuo u ovom kvartalu sto kaze debeli marko. Samo neki bosanac, da ne kazem “srbin iz rep srpske” moze da lupi ovakvu glupost.

2. Sve više ljudi svojata ovako Obrenovac, Mladenovac, Lazarevac i Sopot što meni nikako nije drago
    I tačno je i nije
    Tačno je što meni do Bg treba 25 min ovima iz Obr i manje mislim dok onaj rob iz Kaluđerice, Belih Voda i šta ti ja znam Rakovice prevozom ne može ni duplo
    A netačno je što smo mi na veliku sreću daleko od one kulture Bga i što ovde niko Beograd ne može da smisli jer nas ubija godinama Beogradske cene a Mladenovačke plate i sve pare iz budžeta idu u kasu u Bg pa se šalju posle na kašičicu za Mladenovac nešto kao vojvodinu što jebe
    Mladenovčani ponosno se predstavljaju kao šumadinci

3. Koliko uplacujes ti Bgu bohore mesecno

4. Увек сам сматрао Младеновац, Обреновац, Степојевац и слично Београдом колико и Калуђерицу, Винчу, Котеж... Административно припадају Бг и то је то. А Јебач би могао бити један од оних што капирају да је све источно од Вука и Рузвелтове провинција. Мада не знам шта је лоше у томе бити "провинција", економски проблеми на страну.

5. Ма јок. Немам ни легитимитет ни склоност да се правим урбаним или ниподаштавам “провинције”. Само је баш смешно закључивати ишта о БГу на основу Миријева.

6. Па то јесте, и нисам те прозивао, само ми тај коментар оставио такав утисак. На крају крајева, Миријево је повезано са самим центром старом добром дваесседмицом;)

7. Kenjanje kako je mirijevo seljana, i da je isto kao lazarevac je kao kad u random irigu seru za nekog "jeste, ima sto hiljada platu u bgu, al s tim tamo ne moze da se zivi", i nastavi da troskari svojih 30k mesecno na dva zidarca dnevno

8. Ja jedini prednost vidim što za ne daj Bože kad nekome zafali nešto brzo si u bolnici

9. Box
    https://vukajlija.com/kad-nema-guzve/739053

Uzgred, Mirijevo nije Bg jebiga, ni po čemu. Na vr Konjarnika, pa krivine nadole...tačno i fizički odvojena celina jbg.

10. Ahahha dobra
    U moju odbranu ja sam se ogradio od Beograda!

11. Jebiga tu sam ziveo kod bivse u stanu, jer tu ima neke svoje nekretnine i pun kurac govana. Bio bih debil verovatno da sam negde pucao 300e za stan i rezije.

12. *tanak kurac pun govana

13. Ne diraj mi Mirijevo, ja se prije odvezem do Mirijeva, parkiram auto i vratim se u stan dvaesedmicom nego što na jebenom Vračaru nađem parking (ili parkiram u garažu pa onda tabanam 15 minuta do stana).

14. lajk za sve nas koji smo jebali u mirijevu

15. Kako ste od benda Hladno Pivo dosli do Mirijeva da me jebete ako znam

16. Tamo je basista kupovao kastanjete.

Rekli o sajtu

Kada pitate dva čoveka o nečemu, dobićete više od dva mišljenja. Na toj osnovi je stvoren Vukajlija. Rečnik slenga i idioma.

Kompjuterska Biblioteka · 7. Maj 2009.