Prijava

Миријево није Београд јебига. Младеновац и Лазаревац више су Београд од Миријева

Vecu glupost nisam cuo u ovom kvartalu sto kaze debeli marko. Samo neki bosanac, da ne kazem “srbin iz rep srpske” moze da lupi ovakvu glupost.

Sve više ljudi svojata ovako Obrenovac, Mladenovac, Lazarevac i Sopot što meni nikako nije drago
I tačno je i nije
Tačno je što meni do Bg treba 25 min ovima iz Obr i manje mislim dok onaj rob iz Kaluđerice, Belih Voda i šta ti ja znam Rakovice prevozom ne može ni duplo
A netačno je što smo mi na veliku sreću daleko od one kulture Bga i što ovde niko Beograd ne može da smisli jer nas ubija godinama Beogradske cene a Mladenovačke plate i sve pare iz budžeta idu u kasu u Bg pa se šalju posle na kašičicu za Mladenovac nešto kao vojvodinu što jebe
Mladenovčani ponosno se predstavljaju kao šumadinci

Koliko uplacujes ti Bgu bohore mesecno

Увек сам сматрао Младеновац, Обреновац, Степојевац и слично Београдом колико и Калуђерицу, Винчу, Котеж... Административно припадају Бг и то је то. А Јебач би могао бити један од оних што капирају да је све источно од Вука и Рузвелтове провинција. Мада не знам шта је лоше у томе бити "провинција", економски проблеми на страну.

Ма јок. Немам ни легитимитет ни склоност да се правим урбаним или ниподаштавам “провинције”. Само је баш смешно закључивати ишта о БГу на основу Миријева.

Па то јесте, и нисам те прозивао, само ми тај коментар оставио такав утисак. На крају крајева, Миријево је повезано са самим центром старом добром дваесседмицом;)

Kenjanje kako je mirijevo seljana, i da je isto kao lazarevac je kao kad u random irigu seru za nekog "jeste, ima sto hiljada platu u bgu, al s tim tamo ne moze da se zivi", i nastavi da troskari svojih 30k mesecno na dva zidarca dnevno

Ja jedini prednost vidim što za ne daj Bože kad nekome zafali nešto brzo si u bolnici

Box
https://vukajlija.com/kad-nema-guzve/739053

Uzgred, Mirijevo nije Bg jebiga, ni po čemu. Na vr Konjarnika, pa krivine nadole...tačno i fizički odvojena celina jbg.

Ahahha dobra
U moju odbranu ja sam se ogradio od Beograda!

Jebiga tu sam ziveo kod bivse u stanu, jer tu ima neke svoje nekretnine i pun kurac govana. Bio bih debil verovatno da sam negde pucao 300e za stan i rezije.

*tanak kurac pun govana

Ne diraj mi Mirijevo, ja se prije odvezem do Mirijeva, parkiram auto i vratim se u stan dvaesedmicom nego što na jebenom Vračaru nađem parking (ili parkiram u garažu pa onda tabanam 15 minuta do stana).

lajk za sve nas koji smo jebali u mirijevu

Kako ste od benda Hladno Pivo dosli do Mirijeva da me jebete ako znam

Tamo je basista kupovao kastanjete.