Slavna Vukajlija. Ima glupih stvari, ima bezveznih, ali ima i jako puno brilijantnih. Neću previše dužiti, samo odite tam pa vidite sami. Samo jedno upozorenje - ima ponešto napisano i na ćirilici (iako smatram da svako, ko kolko-tolko drži do opće kulture zna ćirilicu).
Skodin blog · 04. Septembar 2010.
Mrzim to krezubo ciganče.
Za Papeta sam siguran da ga i in mrzi. Kaže da je mali zao baš, to sam zapamtio.
El to onaj sa Pinka? Aha, vidim jeste...a šta ako izraste u novog Šapketa?
Jbg iritantno je to s decom generalno, napravljeno tako da se matorci tope i da im se izvlači kinta.
A videćemo kako će mali da peva kad ga spiči pubertet. Polako...
Мрзим цигане генерално.
Знам само двоје цигана који нису стока, а упознао сам их прилично.
Што се овог конкретно тиче, све ово је истина:
A videćemo kako će mali da peva kad ga spiči pubertet. Polako...
Isfoliran je mali prilicno mamu mu jebem cigansku, bela deca u 6 godina su prilicno iskrena, nevina, cista, cigani sa 4 godine uveliko znaju da prose da pevaju itd a sa 6 su vec maheri u prosenju, laganju, kradji i generalno uzimanju para starijim belim ljudima. Ali njima je to “peak” od 5-10 godina, tad su, uslovno receno: mali i slatki, posle kad napune 15 vec imaju trudnu zenu i kradu bakar da se prehrane.
Al kad na yt napises negativan komentar odma se stvori degenerik da kaze “kako to dete od 6 godina da bude zlo/isfolirano/namazano itd, pogobu” ahahhahaha pa cigani su to majku vam jebem
нема коња од магарца ни човјека од цигања
I cigani su ljudi - mozda.
Cigan - ne kupa se xDD
Moj teča tako u selu pustio te zvezdice, oduševljava se kako deca pevaju, neveruje, a meni samo u se vrti glavi ova scena kad gledam roditelje kojima se vidi zinuto dupe na faci xd
https://www.youtube.com/watch?v=lmX18C3PBq0
A upravu Maestro ovo za ciganje.
Potpisujem
mali vec godinu dana otkako je aktuelan nema zuba na gornjoj levoj strani, dal nije prebio prave zube pa nema sta da izraste