Izreke ali realne

1. Na Balkanu Bmw voze seljaci i ovde su sranje kola a Njemac kad vozi Bmw on je gospodin nadasve hahahah
    Oće to

2. U nemackoj najvise bmw-a ima na putevima ko fiata kod nas. Audija ima ponajmanje od njihovih auta, opela jako slabo isto.

3. to si sve video za mesec dana mesanja maltera u nekom prigradskom mestu mrs hahahah

4. Nemci seljačine uboge i neobrazovane gahahah

5. Pa zato što nemac kupi novog bemvea normalnom i pošteno zaradjenom platom, dok je na balkanu to retka pojava.
    Uglavnom je ili matori model, ili nov ali boktepita kako zaradjen.

6. msm bmw kao bmw je do jaja
    nije do jaja kad ga vozi neka beda bez dinara jer misli da ce tako da izgleda kao da je P U N I S I C

7. U nemackoj najvise bmw-a ima na putevima ko fiata kod nas. Audija ima ponajmanje od njihovih auta, opela jako slabo isto.

Vrv ima neke daleke veze sa tim što ga Nemci prave.
    Opel je svakako auto pravljen za nižu srednju klasu i za pogrebnike.

8. o cemu ti to maestro?
    kod nemaca vw je br 1, pa onda idu bmw/merc/audi otprilike isto pa onda ostali, sto je i logicno jebi ga kupuju domace

9. Dodje taj svaba kome zidamo zgradu da obidje radove, kad ja vidim seljacina pogana vozi bmw. Telefon mu zazvonio, on izvadi kad ono ajfon. Rekao sam u sebi, majku ti jebem sirotinjo, bogatasi se loze na jahte koku i golf a ti mi se tu kurcis sa tim sranjima

10. a i nasli ste prosecnog nemca da uzimate kao primer necega sto je gospoda... idi bre
    prosecno stagod nije primer ni za sta

11. Lik 20 godina na novom zelandu ali odlicno zna ko u srbiji vozi bmw-a a ko fiat tipo

12. Брате, маестро, признај да те само погађа кад видиш “екс гимназијалце” како шетају рибе које ти не би могао ни бемвеом да провозаш

Мислим, статус можеш да подражаваш на некој дистанци али и у најпростијој размени ће провалити људи да навијаш за Лестер и приметиће тај зјапећи комплекс, меморијални комплекс траума ране средње школе и тек освешћене просечности.

А за ово последње си у праву, претерано гнушање од материјалног одаје неку завист, јебем ли га

13. Iskreno brate ne videh za ovih 25 godina gimnazijalca kako šeta bilo koju ribu tako da cant relate jbg

14. Бохоре, што ти трактор на ком Космополиту полуго молиш за круну изгледа као да је Маестро на њему избегао?

15. Pravila koja važe na vukajliji:

ako se s nečim sprdaš odnosno hejtuješ to ima neke veze s ribama.

Znači ili ti je neko od te grupe što ih hejtaš jebo ribu ili šeta ribe koje ti ne možeš, nešto od toga uvek mora.

Ali zar to onda ne znači da mrzite bmw i iphone iz istog razloga?

16. Preteranost kurčenja zavisi od konteksta; imaš 25 godina, krenuo ti posao, kupio bemvea i kurčiš se - bravo maćori, svaka ti dala.
    Imaš 40 godina i kupiš 20 godina star auto zbog marke jer ne možeš da odvojiš za novu kiju - kompleksi vrište, nebitno koji.

17. Не мрзимо Маестро, статусни симболи су ђубре конкретно. Ајфон је солидан уређај и не можеш опљувати квалитет. Али можеш опљувати живот на паштети зарад Ајфона. И курчење половним аутомобилом од 8к евра.

18. Сантјаго Коровјов
    Бохоре, што ти трактор на ком Космополиту полуго молиш за круну изгледа као да је Маестро на њему избегао?

Но да се вратимо на ово?

19. Dodje taj svaba kome zidamo zgradu da obidje radove, kad ja vidim seljacina pogana vozi bmw. Telefon mu zazvonio, on izvadi kad ono ajfon. Rekao sam u sebi, majku ti jebem sirotinjo, bogatasi se loze na jahte koku i golf a ti mi se tu kurcis sa tim sranjima

i nikako da ukapiras kao i uvek....xD
    u redu je da on vozi bmw(J A G U A R ili nebitno koji vec) i ima ajfona jer lako priusti to, nije okej da ti koji mu postavljas wc solju u koju ce on da kenja se upire da ima isto to

kao da gledam nekog izuzetno niskog lika tipa kao pedja mijatovic da je, koji gleda basket velike likove kako zakucavaju i onda oni kad se sklone on se zalece onako sve snage i jedva dotakne mrezicu

20. Маестро, ако константно једење гована о нечему имплицира да то желиш, шта имплицирају Бохорово кукање за одабране и константно прогањање жена на сајту и мешање у везе и бракове људи?

Rekli o sajtu

Did you mean Vukajlija?

Google · 17. April 2015.