Izreke ali realne

1. Ahahhaha ali zamisljam coveka, ima pare, ode da kupi telefon, hmmm ovaj mi se svidja (iphone x) onda ode da kupi auto hmmm ovaj mi se svidja (bmw f10 lupam sad) pozove ga drug na pice: eeej druze evo me dolazim za 10 min. Dodje u kafic i ex gimnazijalci se snebivaju, misle da je on kupio to sve s namerom da njima prkosi

2. Pazi, druga stvar je kurčiti se kolima ako si stvarno prženica za kola, ne posmatraš ih kao prevozno sredstvo ili statusni simbol nego ljubav, poziv, hobi, zaludjenost neke vrste... ali takvi likovi kupuju nov auto svake 2-3 godine. I nikada bemve, jer znaju o kolima :)

3. Meni ce zauvek biti najvece debilcine oni koji ce namerno izbegavati kvalitetne stvari tipa ajfon i nemacke aute, i birati novi huawei i hjundai tukson samo zato da ne bi rekli ljudi da se oni kurce. Ako takvi uopste postoje, do te jebene mere zavisni od vukajlijaskih misljenja

4. Dule ja imam npr 5s sad imao sam Se pa sam polupao
    Ajfon sam kupio isključivo zbog oblika i isključivo samo taj model
    Daj mi Android da mi vrši posao kao ovaj i ne cepa džep lagano ću ga nositi
    Bolest je to čekanje u redu i ako mene pitaš kupiti X su bačene pare osim ako u džepu nemaš uvek bar toliko para koliko ti košta telefon
    98% ljudi koji imaju X nema k evra u naslonu za ruku
    Fabrika je izvalila da se masa loži i sad piša i milijarde obrće

5. Da da, a inace bas ne postoje zaludnenici za aute marke bmw. To je bas onako marka sa najmanje strastvenih fanova. Haha e moj majmune novozelandski

6. I nikada bemve, jer znaju o kolima

Oh hahaha

7. kurcenje je generalno precenjena rabota, bilo knjigama, automobilima ili kurcem. cim ti nesto treba ili te tera da se kurcis, nesto drugo ti fali.

8. Pa postoje ako su nemači pojma.

Moj incelu šiptarski.

9. kupiti X su bačene pare osim ako u džepu nemaš uvek bar toliko para koliko ti košta telefon
    98% ljudi koji imaju X nema k evra u naslonu za ruku

Slažem se od reči do reči

10. Nema više tog čekanja u redu za novi fon, prošao je taj trend.

11. Kupujte ljudi sta volite, uvek ce sirotinja lajati za vama da se “kurcite” to je neminovno

12. objasnite maestru da je okej da izvadi na sto IphX i da parkira bmw ako taj isti ima godisnja primanja od 50k evra ili tako nesto

a jako nije okej da izvadi on X na sto i da misli da ga svi gledaju sa zaviscu, a rmbacio je kao pomocni radnik na gradjevini dva meseca za to sranje plastike

13. Da da, a inace bas ne postoje zaludnenici za aute marke bmw. To je bas onako marka sa najmanje strastvenih fanova. Haha e moj majmune novozelandski

Postoje, u začaranom trouglu Bar-Šabac-Bihać.

Mislim, da se razumemo, nemam ništa protiv BMWa, ali na Balkanu je BMW tačno Golf za bogatiju neuku srednju klasu.

A i to loženje na statusne simbole u vidu sata i BMWa je solidna kompenzacija za disfunkcionalni kurac.

Bogati se lože na jahte, golf i koku.

14. Haha, ali kako se maestro trigeruje kada neko proziva bemve :)
    Opušteno, meni je bio omiljen auto negde do 7. godine.

15. objasnite pezosu da ja kupim nesto zato sto mi se svidja ta stvar a ne zato sto mislim da ce me neko gledati sa zaviscu ili bilo kojoj drugom emocijom

16. i bas ti se svidja stvar koja je onako najglobalnija hahah

17. Mislim, da se razumemo, nemam ništa protiv BMWa, ali na Balkanu je BMW tačno Golf za bogatiju neuku srednju klasu.

Ovo.

18. Ahhahahah al jako mi je ovo

ja volim bmw i iphone
    ja ti jebem mater seljacino iskompleksirana
    ne radi ti kurac
    bogati ljudi se loze na jahte a ne na ajfone

a nigde se niko nije hvalio da ima para, tj da je bogat na ovoj temi :/

koje kolicine kompleksa su odredjeni brendovi nabili zalizanim gimnazijalcima tankih vratova, cudo jedno. Late stage capitalism

Rekli o sajtu

U subotu, 27. novembra 2010. u Klubu studenata tehnike biće održana smotra sadržaja popularnog šaljivog sajta. Vukajlija je mesto gde se Internet zajednica okuplja kako bi na duhovit i originalan način definisala reči i izraze, sleng termine, našu svakodnevnicu i aktuelne događaje, po paroli - „Ovde možete da definišete sve ono što ste oduvek želeli, a nije imao ko da vas pita”.

Mondo · 25. Novembar 2010.