Izreke ali realne

1. Ok bohore, ali realno nova kija je bolji auto od 10 godina starog bembare, brža je, jača, sigurnija, modernija oprema... vrednija u svakom slučaju. Osim ako ne juriš kamenjarke na marku auta i to te ispunjava.

2. Reme neku rec kao vodi ovde a nema ni polozeno za auto, vozi se u gsp. Prodji me se pls.

Devet godina položeno. A čekaj, što bih se vozio GSPom, kada sam iz kruga dvojke, ne razumem?

3. Če ja Kiu nisam uzeo u usta brate

4. Lik: znaš, ovaj novi ajfon je sranje. I ti novi telefoni uopšte. Ja nosim nokiu c5. Taj telefon nekako ima dušu a meni je to najbitnije.

Čevu: bravo legendo, malo je tako dobrih ljudi poput tebe, pa treba imati dusu pre svega

Lik 2: ja vise volim bmw iz 2008 nego novu kiju, jbg tako volim.

Čevu: ajde skloni se kompleksasu odvratni primitivni jebem ti mater u picku kupio to zbog kamenjarki

5. Mislim nebitno koji je auto, bitno je koliko je star i koliko ga često menjaš.
    Za kurčenje, mislim.

6. Ali ako me pitaš Kia 2019 godište nema kao nova u najjačoj verziji koji hoćeš model što ima A8 2009 nemoj da se zajebavamo

7. Gde mi je Gtd kad mi najviše treba

8. ovaj maestro je bas prilicno ogranicene inteligencije, bukvalno zakljucuje ono sto procita samo onako kako njemu odgovara....
    a bukvalno niko nigde nije rekao da je ajfon sranje, nego da je sranje bukvalno samo ako ga on ima hahah jer ima lamperiju u sobi

9. Tehnički ništa, jer mi auto ne treba u ovom trenutku. Ali ako pričamo o vozilima u posedu, nova Toyota Corolla (tj. bila je nova pre dve/tri godine kada je uzeta, logično, sada više nije nova). Al' to čak i Bohor zna. Kako to da ti ne znaš?

10. Dobro ti sad uzeo a8, ne pravi kija takav auto... pričam ista klasa. Evo uzmi tvoj x5, ne znam koji je motor itd, pa uporedi sa sličnom kijom danas.

11. ma kija je bacanje para

12. Maestro nije prirodno ovakav, za ovo mora da se vežba lol

13. Automobili generalno su bacanje para.

14. Реме има врло широко тумачење круга двојке додао бих

15. Saće Maestro da okrene priču pa da plače kako je meni sve dato jer sam hipster iz kruga dvojke, a on jadan mora da se muči. Stalno ovo radi. Smešno je što nije trol.

16. И цела дискусија своди се на разумевање појма “приуштити”, мимо тога сумњам да ико овде озбиљнији аверзију гаји према некој марки и сл

17. Haha pa tačno moja poenta. Dok je bio paor maštao je o golfu, a onda mu krenulo i kupio 4 nova auta. Samo što će za 15 godina koji auto ima da mu bude nebitan detalj.