Brak na nevidjeno

1. ајде бре више у пичку материну огадили сте ми једину емисију коју сам пратио из недеље у недељу

2. Ha ha odlični klipovi nisam video ovo do sada

3. Matrica kida besve šale, inače sam jedno vreme ozbiljno sumnjao da je Radj odgovoran za te klipove lololo

4. haha sveže

nek okači gnjatu neko to sigurno niste videli

5. Jebo vam bog mater jel radite vi nesto sem sto gledate televizor

6. Tebi treba jak muskarac

7. Meni i nije nesto smesna emisija a znam kako vukajlijasi mogu da gledaju na ovakvu emisiju nego je interesantna izasla mi je na jutjubu pa sam odgledao do kraja. A ovaj insert sam video na fejsbuku i nije mi nesto interesantno i frapantno. Sve je to normalno ljudi kad se na kraju upoznaju budu drugaciji kao sto se i vidi na kraju emisije.

8. Mislim smesna je emisija ali ne u pogrdnom smislu. Ne gledam sa ruganjem kao sto pretpostavljam da mnogi odavde gledaju. Transferi blama i ti izrazi. Ovaj se usro ovome klecaju noge ovaj je pacenik a meni neprijatno... Meni bila interesantna emisija a znam da ce i vama biti interesantna na malo drugaciji nacin pa sam otvorio temu. Ali zakasnio sam malo izgleda. Nema veze ja cu odgledati jos poneku emisiju sa zakasnjenjem pa ako nekom bude interesantno da komentarisemo.

9. On je ovakav on je onakav

10. ne bi volela partnera kome visi

11. https://i.imgur.com/24BKsY3.jpg
    lik je iz mog mesta, svi ga podjebavaju kao majmuna

12. Jbt sunce, šta god neko lupi to se majice prave.... Posljednja vremena su došla.

13. S tim da je zadnja fora koja je bila iole ok bila 2005 godine

14. U kojoj epizodi je stevčo, il ga čuvaju za sledeću sezonu?

15. Ha ha dobra foritza kao Stevčo je cigan a cigani snimaju te emisije

16. Ha ha I ja sam ukapirao odlichan pet xD

17. стевчо је у емисији днк

Rekli o sajtu

Osim velikih istorijskih i nacionalnih zabluda, podložni smo i onim „sitnijim”, ali koje nam određuju svakodnevicu. „Ne valja da se sedi na kućnom pragu, posebno kad grmi”, „Hleb od 500 grama je opšteprihvaćen pod nazivom kilo hleba”, „Ne valja da se zviždi u kući, to privlači miševe”, „Ne valja da se otvara kišobran u kući”, „Žvakanje žvaka može da deformiše vilicu”, „Ma koliko vruće i zagušljivo bilo, ne otvarati prozor, ubiće promaja”, navode na popularnom internet portalu „Vukajlija” niz sujeverja i zabluda našeg naroda.

Politika · 31. Januar 2011.