Gde su i šta rade??

1. Pajsad macak milisav

2. Racun sa okupljanja jesi platio

3. Brate ne znam sta kenjas dao sam neke pare cirka koliko sam popio sta se posle desilo ko uzo kesovinu ne znam

4. Tri dana vec drkas kurac kao da je neko nekome zlatnu polugu ukrao, manje vise situacija u svakom izlasku ne potrose svi pajsad istu kolicinu kesovine

5. Zasto je platio racun mesto drugih ljudi ne znam iskr otisao sam nesto ranije, bukv meni ta spika smrdi e alo ortaci ja sam baja stas piti posle treba platis kmecis. Ne kontam bukv

6. Za bazen imaš, za rundu nemaš.

7. Ja bih rekao da je ovo kmecanje, sto to brt

8. možda ćeš večeras ti u rudniku da dremaš

9. Pricao Lepri kako ti sto ranije otisli glavni krivci sto on morao da placa, svi dali otprilike, dakle nedovoljno. Vojvodjani ni sebi ne plate a kamoli druge da caste looool

10. Neam brate ni za bazen radim shotulima temelje sl god postavka akobogda

11. Bukv hotuli pili za pajsad dž a dingospow lepri se isprsio, true

12. Lepri se isprsio posle kmeee dingospowi otisli ranije pajsad na djavu i index

13. Filantropofob
    Werner Von Latinsche

14. valsinarb jebote auu

15. slusaj care, ne radi ti link

16. Hahaha e prejako ovo galantni

P.s radi link skauz nego je definicija sa groblja pa moras ući logovan

17. lol istina, hvala moy kabrio brate
    Edit

Ahhah da da secam se ovog, cak sam i komentarisao, evo i sad sam ispustio vazduh kroz nos

Rekli o sajtu

U subotu, 27. novembra 2010. u Klubu studenata tehnike biće održana smotra sadržaja popularnog šaljivog sajta. Vukajlija je mesto gde se Internet zajednica okuplja kako bi na duhovit i originalan način definisala reči i izraze, sleng termine, našu svakodnevnicu i aktuelne događaje, po paroli - „Ovde možete da definišete sve ono što ste oduvek želeli, a nije imao ko da vas pita”.

Mondo · 25. Novembar 2010.