Prijava

Preozbiljna tema.

Chuo sam da je zavrshio noVO njesra, noVO ispiranje mozga nasheg napacenog naroda koji ne zna kako ce sutra da plati harach dushmanima, narodu koji svakodnevno u kolonama napushta ono shto yeah nekad bila zemlja, kao da smo stoka. Ne, ne treba nam posao, industrija, plata, zarada, proizvodnja... Ne, ne. Shto bi rekao Ludovan, ja kad upalim televizor vidim samo takmichenja u pevanju. Postavljam pitanje, jel nama ovde teche med i mleko pa nam samo zabavljachi trebaju? E, greshish, trebaju nam i seriyeah Radosha Bajica.

U noVOm proyeahktu, verovatno na duhovit nachin ismeva neke sirote tinejdzherke i njihove dogodovshtine po dolasku u Beograd. Pazite, u Beograd, i donose sVOyeah neke obichayeah, koji su smeshni samo njima slichnim malogradjanima. Trulo, bash trulo.

Pritom, dok poshten narod nema posao i nema za leba, Radosh yeah uhlebio celu porodicu. Od svog oca, preko svoyeah cerke, do sina koji nigde i ne bi mogao da glumi da niyeah tatice. Nemam nishta protiv njega, ne zhelim da umre od gladi, ali brate, neka ode u penziju i ostavi nas na miru.

Peticija da se Milici Dabovic zabrani internet