Prijava

poznaje li je ko sa sajta? (hehe)
https://i.gyazo.com/0d96ca7d1c100681e726533020e63346.png
imamo li neke informacije jos o njoj, koji je njen fazon, zasto je ovako zmijasta i sta ona ima od toga kad je vec zena tenisera koji se unistava od para, zasto muze sebe za neke instagram fore i glumi cemu to sve

веће је она говно од ђовака косовара. нашла крпа закрпу

Au koliko je tebi do jaja brt kad slobodno vreme trošiš na psihoanalize gospođe Đoković

ja nju nekako zamisljam kao super razmazenu maminu i tatinu devojcicu, i dan danas im se zali kad joj nesto nije po volji i imam nazalost utisak da joj se ne svidja onaj sin glavati, da ga i ne voli bas nesto zato sto je jednostavno ruzno dete

hAHAH
zamisli dete ti je toliko ruzno da ne zelis da imas nista s njim

pa to je taj profil, uzme stene, dok je malo i slatko igra se snjim, kad odraste i oglavati sutne ga napolje oce drugo stim sto ovaj nije sladak ni kao stene

Aahahahah jebem ti sve hahahaha

Хахахахах цепелин мали

Јелена Ристић је заправо једно веома зло и прорачунато створење, пуна комплекса јер је била тешка сиротиња као дете. Мој ујак има кума из Обреновца, неког бизнисмена, који се годинама швалерисао са мајком Јелене Ристић. Јеленина мајка, Вера, је једна јебена вештица и опајдара која је мужа варала уздуж и попреко. Оде са швалером "на пословни пут" и поведе децу са собом. Мој ујак је једном срео тог свог кума са Јеленином мајком у Мађарској, у Сегедину, виђао их је на многим прославама и пословним ручковима и вечерама заједно. Човек је више трошио паре на швалерку и њену децу него на своју. Оставио је жену и децу због Јеленине мајке. Он је платио Јеленино школовање у Италији, а својој деци није давао ни цвоњка. Не знам у чему је ствар, да ли је пичка Јеленине мајке стварно златна да толико човек побрљави па остави жену и децу због ње. Преко њега је Јеленина мајка и стекла политичке везе. Жена не бира средства да дође до циља.

Јелена је првобитно требала да се уда за Бориса Пашанског. Пашански је био већи таленат од Новака, предвииђана му је велика каријера, а још је из богате породице, али је као и свако буржујско дете био много размажен и лењ па му је каријера пошла низбрдо. Е, онда је прешла на тада веома перспективног Ђоковића. Тако да та прича о наивности Јелене не пије воду, научила је да буде прорачуната на маму.

Некако су људи свих ових година трпели Јелену и њену маму, али повезаност Вере Ристић са мини хидроелектранама, као и Јеленино просеравање на друштвеним мрежама, учинили да људи све више мрзе Ђоковића. Неплаћени порез и могу да му опросте, али злу жену и бахату ташту не.

Ђоваче, немој да си дебил, разведи се од те вештице и ожени Шарапову!

To su ozbiljne optužbe...

Реално ме боли курац. Нешто немам саосећања за вештицу која уништава реке по Србији и која не бира средства да дође до пара. А Јелена је покондирена тиква и најбољи доказ да неки људи не заслужују да се обогате већ би требало целог живота да остану сиротиња.

ČEKAJ FENDERE ZAR NIJE MUČENA JELENA RADILA U KLADIONICI

Да, радила је као што је Марко Милошевић стекао богатство носећи гајбице.

Da je radila kako bi je Novak upoznao, on misli da se tamo pajdomani gudraju?

Не знам у чему је ствар, да ли је пичка Јеленине мајке стварно златна да толико човек побрљави па остави жену и децу због ње.

Video ovo sto puta i imam objašnjenje. Uglavnom se radi o ljudima koji se nisu napasli pičke kao mladi i uglavnom im je švalerka druga riba u životu. Kako se uglavnom švalerke jebu za nijansu bolje od sopstvene žene, ti nedokucani likovi pomisle da se ona jebe najbolje na svetu. Uglavnom likovi koji ne zaslužuju respekt jer su glupi ko kurac. Treba gledati ženu i decu, ako kresneš sa strane daj 200 dinara za taksi i teraj u kurac.

otkad je srdjan posadio svoje seme u jelenu, ona moze iz svojih grudi da nacedi nektar bogova

Ovo sto je bombaš napisao je živa istina. Video sam takve primere iz svoje okoline nebrojeno puta.

Noloa mi je iskreno žao. Džaba i titule i slava i pare kada nemaš život. Drugi žive punim plućima na konto njega i njegovog crnčenja. Jbg ceo život te roditelji forsiraju kao majmuna da treniraš, određuju ti sa kim ćeš da se družiš, ceo život na raspored i štopericu, niti je video noćnog života, niti je izlazio sa devojkama, pa da stekne iskustvo da zna da razlikuje dobru devojku i ženu od opajdare. Ceo život u staklenom zvonu, u balonu, pod strogim nadzorom. Mogu da se kladim i da se u životu nikada nije pošteno ni potukao, što svaki muškarac mora bar jednom da bi bio iole normalan član društva, makar i taj jedan put popio batine, bar da znaš kako je to. Onda mu navale ovako nešto, to mu je jedina vadžajna koju je osetio u životu i gleda u nju kao u boga. Manipulativna kučka i pokondirena tikva što reče Fender. Ne zaboravimo da ga je upravo ona ubedila da pase travu i još mu privalila nekog gurua ili šta već. Glavu dajem da ga je do sada izdresirala kao Pavlovljevog kera. Ima uslovne reflekse i vrti ga kako ona hoće, a on siroma i ne zna da tako ne bi trebalo.

https://media.giphy.com/media/1qXbw3Z0nv2ddKPuli/giphy.gif
bar znamo da je sina uspela da nauci da promeni facijalnu ekspresiju za 0.25s