PEZOSE ZNAM DA SI TRAZIO

1. hahahaha veci od autobusa kru te jebo

2. HAHHAHA koliko je na neprirodnoj razdaljini dok prica s ovim likom kao da ne zeli da ga povredi

3. хахаха гњата нефилим

4. hahahah i dalje jedna od najvecih misterija u proteklih 20 godina da li je slika prava ili...

inace na ana rs forumu sam citao neke teme o najgorim prilascima il sastancima i spominjan je gnjata kako je jezivo prilazio ribama s pricama kako moze da smuva koju god kada god kako god samo kad bi hteo

5. je li poznato cime se sad bavi?

6. ексклузивно: гњата мења име у мајкл гавриловић и сели се у кину да предаје енглески и смара рибе по улици

7. zamisljam gnjatu kako hoda medju kinezima gde je prosecna visina fazon 165 i nije mi dobro

8. Видео сам гњату уживо пар пута, висок је али не баш стравично како ова слика оставља утисак

9. Video sam ga i ja. Nekih 195 ima, ako se dobro sećam, ali sa njegovom facom i rukama ko u Ronda se čini kao tri metra iskonskog zla, kao da je lik iz Lavkraftovog sveta.

10. ja sam ga video i prisao mu kod konja lik ima preko 2 m sigurno

Rekli o sajtu

U nedostatku mesta u Vujaklijinom ili kojem drugom rečniku na internetu postoji mnoštvo sajtova, među njima Vukajlija, gde možete da vidite na kakav sve način ljudi vole da razgovaraju na opšte zgražavanje lingvista. Tako da se tamo može videti da ljudi fejsbukuju, fejsbuče, da im je fejs ubagovao. Ili čak poređenje čuvenog prideva „kul”: kul, kulji, najkulji.

Emisija RTS-a "Oko Magazin · 24. Novembar 2009.