Bosanske Piramide

1. zajebana zajebana, cenim da se ispovracas u autu svaki put kad te voze preko fruske gore, jebi ga naviklo to na ravno blato.

zovite je kako ocete, fruska gora je od podnozja do vrha 400m, ili kolko bese. i to ne strmo nego onako, lagaaaaano. to se van vojvodine zove... ustvari nema ni ime, zove se zemlja.

2. Sviras kurcu. Ima bas ozbiljnih krivina.

3. Nisii bio ni ubosni ni fruskoj zato mojne kenjas

4. bio sam brate. penjemo se tako preko gore, i ja cekam da vidim gde je gora, krenusmo nizbrdo.

5. Jeste, kliker ti ispao iz dzepa i nije se kotrljo

6. https://www.youtube.com/watch?v=IC-HivYJZns

Planine su pune neobjašnjivih energija i čuda.

7. Vakcine pune nanobota, planine pune energije a jedino tvoja glavudza prazna

8. Bez babskih postapalica pls

9. Ko jos slusa babske price, jaka stvar
    Da, da, da, to sam ja
    Malo sam posrnula

10. Fruška gora je nekada bila drvo jbg

11. Celt refuses to look into it running gag: #1574

12. Celt nije prošo dalje od naslova sig (sig)

13. procitah bar 50% onoga da vidim sta je i onda sam odustao.

14. jel ono pisano u nekim metaforama koje ne razumem ili kako?

15. Što si odustao msm konkretno razlog koji je?

16. Ne znam za celta ali ja sam odma zatvorio sajt jer me trigerovalo što mi piše kao da imam jednu notifikaciju, iako sajt prvi put vidim i za njega čujem.

17. valjda čovek shvatio šta radi od sebe i da ima pametnija posla.

Rekli o sajtu

Definiše se sve i svašta. Tako se mogu pročitati definicije baksuza, alapače, čitulje, smrti, rezervoara za smeh, kolateralne štete, Živojinović Velimira, zvanog Bate, dnevne svetlosti, gospođe džem!, Brus Lija… „Je l’ ti puši ćale?”, „Je l’ mogu u WC?”, „Chuck Norrisisati” i još mnogo toga može se naći na ovoj internet stranici. Zato ne iznenađuje što se mnogi kad jednom dođu, ponovo vraćaju na nju. Neki čak postaju i zavisnici, pa traže od moderatora da ih banuju, poput jednog studenta koji je zahtevao da mu zabrane pristup na nedelju, dve dana da bi mogao da uči.

Status Magazin · April 2009.