Korona virus u Srbiji

1. ha, ladno sam kao primer imena random nemackog sela uzeo jednu od najbogatijih opstina u svajcarskoj :)

2. e jbg osto mi post na prosloj strani xd

p.s. boris dzonson se zarazio hehe

3. E to, to i ja pricam, a i ti sto su se vratili ce da zagrebu nazad, vrlo brzo cim se sve slegne.

A u međuvremenu de mi je zdravstena knjizica majku mu...i radi li tetkin mali jos u Domu zdravja...

4. znam ovo za bazel, procitah u novinama.
    jebi ga, za sad jos nisu pune bolnice, pa im se moze. al kolko mi kaze jedna zena sto radi ovde kao doktorka, priblizavaju se polagano. dobila je uputstvo da u klinici leci samo kriticne i da je mozda pozovu da u pocetku 50% radi u bolnici na urgentnom.
    povukli isto iz penzije ljude.

5. Ej, mogu da pljujem Vučka ali čini mi se da je država dobro odradila posao u ovoj situaciji. Na više nivoa.

6. nije, trebali su malo vise da rade a malo manje da kenjaju da rade.
    ovde su bukvalno 1. dan zatvorili kafane i skupove, bez karantina, zabrana itd, tamo jedu govna o karantinima, 65 ako te nadju biju, a u gradu:
    https://www.youtube.com/watch?v=x25C53WGSBY

celo valjevo zarazio jedan preko kafanske proslave.

7. cimaju apsolvente da pomazu doktorima

8. mislio sam da jesu, ali po broju kojim raste broj umrlih u srbiji, ne lici da ce da ispadne na dobro, na zalost. mnogo ima zarzenih, bas mnogo.
    postoji sansa da ima i vise umrlih, bas starijih koji umrli "jer resili da umru, jebi ga ima 83 god"
    to je jedina mera kojom ne moze da se manipulise. bar ne toliko.

9. sevaste jos jednom cu ponoviti daopremljenost bolnica je manje bitna od toga koja ti je starost pacijenata.
    sjever italije je bas bogat i mozes ga komotno porediti sa njemackom i austrijom i imaju bas moderne klinike.
    Isto imu francuskoj pokrajina grand - est je jako razvijena i opet je najebala jer imaju puno starih koji su se razboljeli.
    u njemackoj testiraju 500.000 ljudi sedmicno u ovom trenu, neke i vise nego jednom, tako otkriju i vise zaraženih pa odnos zaraženih i umrlih djeluje malen.
    u italiji prosto ima ljudi koji su bolesni i nisu evidentirani.
    u njemackoj će se desiti i svuda isto kao u italiji.

svedjani delimično kuliraju koronu, bjelorusi potpuno i oni će bolje proći nego ostali koji se nesto kao bore haha

10. Miloš Žakić koji je preminuo u Šapcu pre 2 dana je imao dijabetes i hipertenziju. Imao je neke radnje u Šapcu. Primili su ga 24, testirali da je imao virus i pustili ga kući na lečenje. Vratili ga u bolnicu sutra i čovek umro.
    Sad tvrde da nije korona nego druge bolesti. Pa idi u kurac.

11. Pa videcemo u toku naredne nedelje.
    Biti ili ne biti...
    U principu reakcija je dobra samo par dana zakasnela, prvih dana vanrednog stanja je bilo bas jos uvek puno ljudi po gradu.

Ovo sa Kinezima je dobar potez, na stranu propaganda i sve, ali to sto su doveli njih koji imaju iskustva iz prve ruke.

12. Mr No, mislio dam da mrtvijeg bota od Džonimira nema, ali on je barem umeo da sakrije. Pod kojim imenom pišeš na twiteru ako nije tajna?

13. Što bot?

Pa realno je odrađeno sve kako treba, možda što kažu da smo kasnili par dana, ali obzirom na sve i kako ništa ne funcioniše inače kod nas, ovo je odrađeno dobro.

14. evo nek kaže da grešim i izviniću se

15. jeste odradjeno sto moralo da se uradi. ostaje samo gorak ukus jer se sve to koristi za promociju diktatora, i neminovno jacanje istih, sto je tesko sranje al ajd nema veze sa epidemijom.

nas moze da sjebe italijanska prica, puno kuca gde matori zive sa decom.

kako god otarasicemo se virusa, ali diktatorskog sistema teze malo.

16. Samo nisam retard koji u ovakvoj situaciji skici "Vučić je loš, reeeeeeeeeeeeeee" jer ne zna nista drugo.

17. maske pre epidemija kostale 20 kinti, sad 120, vucic udara marze idemooo

18. to ana frajeru samo ti kurac fali.a sto su pustili da tece voda iz cesmi, da se vidi da nije prevara, stvarno ima vode

Rekli o sajtu

U busu se devojka svadja preko fona da se ne kaze Vukajlija nego Vujaklija za recnik... ocaj na njenom licu kad je shvatila da ne moze objasniti

Mokoš · 11. Maj 2011.