Korona virus u Srbiji

1. A gledajt na 5:50, novak do tad kamena faca. Jelena počinje da priča kako cene respiratora skaču svakodnevno a Nole počinje da se grči i cima.

2. Pa dao mu Srki da provuce karticu, da ih ne prozivaju svi.

hahah bukvalno kad slusam djokovica imam utisak da je to lik koji i dalje, pored svih miliona, mora caleta da pita za pare kad mu treba nesto

3. Pa to Srki kosovar drzi pare (i ne samo to) a Nole ga moli za dzeparac, je jedan od jacih mimova ovde. XD

Al eto ljudi sticu taj utisak nezavisno jedni od drugih hahaha sto znaci da mozda i ima nesto tu :D

4. молим вас да ми неко копипастира онај пезосов роуст нолета молим вас

5. "Imamo duplo više stanovnika... Od onog drugog" Hahaha, Neptun, brat moj mlađi i luđi... Živac je

6. Kakav lagan flow ima. I najinteresantniji za slušanje

7. Djokovic mora pre svega zenu da pita za sve

8. Da vidimo Tilmo analiza kakva je. Nadam se da sam pogrešio dragi moji građani, volim vas.

Thilmo
    Gledao malo broj zaraženih u italiji. Početkom februara su imali 3 slučaja, i do dvadesetog februara je bilo samo tih troje. A onda od 20. Feb kreće ludilo.

Kod nas se prvi slučaj pojavio 6. Marta, po toj logici bi od 26. Marta trebalo kod nas da krene ludilo.

pre 5 dana

9. Vladimir Milasinovic is with Adrijana Vucenovic in Bangkok, Thailand.
    Ne mogu da verujem da je doslo do ovoga..
    Ostavljeni 8500 kilometara od kuce da se borimo sami za sebe.Nas 200 Srba, bez novca, hrane, lekova i izlaza iz ove situacije.
    Na Tajlandu smo.Kome smo se zamerili, koga smo toliko uvredili u Srbiji pa nam odbijaju svaki vrstu pomoci, oni, koji to najvise i mogu - Vlada Republike Srbije.
    Zato nasi zivoti nisu bitni? Zar je 200 zivota malo spasiti, sada kada ih se toliko gasi po svetu??
    Imam stare roditelje koji spadaju u najrizicniju grupu i plasim se za njih.Ne mogu da im pomognem, da budem blizu.Zelite da zastitite nase stare? Dopustite mi da pomognem.Pomozite nam da se vratimo svojim kućama.Svi smo mi nečija deca.Neko plače za nama i brine se.Zamislite da je vaše dete na našem mestu, a da ne mozete da mu pomognete! Sta biste uradili, kako biste se osećali??
    Ne ostavljajte nas na cedilu! Ipak smo Srbi, kakvi god da smo, vaš smo narod!!!
    Sada kada je ceo svet u panici, pokazite da je Srbija onakva kakvom je predstavljate - ZEMLJA KOJA SE BRINE ZA SVOJE!!! Ponosan sam sto sam Srbin i sta god da se desi sa nama, to se nece promeniti.
    Sta god da nam zamerate, ostavite to po strani jer nam niko nece pomoći osim vas!
    Nemamo vise vremena..

"Znam da neću spasiti svijet, možda niti one koje poznajem,
    ali ipak moram početi."

Majka Tereza

Pomogli ste mnogima, NASTAVITE SADA SA NAMA, MOLIMO VAS!!!
    Mozda se neko ne slaze sa vama ali ce vas sigurno poštovati zbog pravicne i ispravne ljudske odluke, a u ova losa vremena, i to je nesto.

како драме пичкице, ови и они из карантене што немају есцајг у карантени

10. Otisao na Tajland u jeku svetskog sranja sa viruson i sad drami sto ne moze kuci.

11. Daj link do tog statusa Davide

12. Ili link do komentara, gde god je postavljen.

13. Zbog vakih opet ponavljam, pravo glasa, pravo na pasos i write prava za internet da budu povlastice koje se zasluzuju testom inteligencije i testom opste kulture i informisanosti. Za pasos se moze zaobici ako ide na lecenje ili ga firma posalje. U svakom trenutku bilo koja povlastica moze da se ukine.

14. tacno je da drame, al je tacno i da su u kurcu i da su nasi sunarodnici, na kraju krajeva

jebem li ga, ako necete da iskazete solidarnost, nemojte ih ni napusavati kurcem, cemu takav neprijateljski stav

15. https://www.facebook.com/vladimir87/posts/10218814157238577?__xts__0=68.ARAWqyiHlbk_wYpuRwRYTFAslDLPp7pv16EqUJmywMuYSXJ2G1OpMunsRU8rWg-4Ig0F7VulAw-p0P1wl6arpiPHdUWNoBkeDlXhKmOjNPRramsKk7euCQHdf89nzfGnx1yjnEWqsTKKwISd1HhrKCfY22E_PhLiqQ-rFWtdRD4EZST5XfjUIEcq_Heerm2PXmclIfmFq8t4SpZDUsz_UodkCmJapbBcB13QvFClCWOKJJxaBi9IUuWvP_6LXdfraEs&__tn__=H-R

није тачно севаст, јел реко дачић доћи ће, јесте, јел имамо бедну флотицу путничких авиона, имамо, јел приоритет помоћ из кине, јесте, јел други приоритет људи који раде у околним земљама, јесте, јел трећи приоритет туристи на далеком истоку јесте, значи немој драмите ко пичкетине седи ту и ћути преживећете

16. доведите ме кући због баке она се брине кмее

17. Zbog vakih opet ponavljam, pravo glasa, pravo na pasos i write prava za internet da budu povlastice koje se zasluzuju testom inteligencije i testom opste kulture i informisanosti. Za pasos se moze zaobici ako ide na lecenje ili ga firma posalje. U svakom trenutku bilo koja povlastica moze da se ukine.

dakle, ako si pglu nemas pravo da ucestvujes u odluci o tome ko ce da vlada (tj. ko ce direktno ili indirektno da odlucuje o tvom zivotu), nemas pravo da putujes i nemas prava da ucestvujes u diskusiji na mestu gde ima najmanje ogranicenja (internet)?

samo zato sto su tvoje bioloske karakteristike i socijalno okruzenje predodredile da budes gluplji od neke lestvice koja je arbitrarno postavljena

18. pa dobro, ne kazem da ne drame, samo kazem da nema potrebe da ih ljudi trpaju govnima dodatno i da ih podjebavaju

dovoljna im je kazna sto su tamo sad

Rekli o sajtu

Kad je pre nekoliko dana osvanuo naslov u dnevnim novinama „Željko Mitrović: Trovali su me“, na samoproklamovanom rečniku slenga vukajlija.com odgovorili su mu bez mnogo pijeteta: „Pa dobro, i ti si nas, i još to radiš“.

Ekonom:east Magazin · 03. Februar 2011.