Korona virus u Srbiji

1. Ja sam imao to sranje Eru. Od novembra do januara sa prekidima i vraćanjima. Bio kod doktora, ispio neki panklav celu kutiju. Možda sam nešto drgo izlečio, ali kašalj se nije promenio.

Dosta ljudi znam koji su to imali iz okruženja. Kažu doktori to neko sranje što traje po mesec-dva i vraća se stalno.

Pa ako to nije korona šta je onda.

2. A inače sam pročitao ceo post za bakutu u jednom dahu. Reme bi mogao da nauči kako se piše zanimljiv post pa makar bio i o kraft pivu.

3. Dr darija kisic tepavcevic seksi kompilacija

4. Dr darija kisic tepavcevic seksi kompilacija

ovaj klip gore ce obezbediti srbljima mesto na nebu kada dodje sudnji dan

mi smo paradoksalni primer toga da imbecilnost moze biti pozitivna osobina

5. Što se tice odlaženja i bolnica da vas jebu i šalju tamo vamo.
    Evo nesto sto uvijek funkcionise.
    Otidite u neku bolnicu koja je najbliža i samo lezite na pod.
    Tad se uspanice jer se prepadnu da ćete im umrijeti tu onda počnu raditi svoj posao.
    Provjereno funkcioniše, više puta dokazano.

6. evo prvi put posle dosta dana da se nisam gusio ujutru kad ustanem

7. Pa trebao si ranije da me pitaš.

8. Što se tice odlaženja i bolnica da vas jebu i šalju tamo vamo.
    Evo nesto sto uvijek funkcionise.
    Otidite u neku bolnicu koja je najbliža i samo lezite na pod.
    Tad se uspanice jer se prepadnu da ćete im umrijeti tu onda počnu raditi svoj posao.
    Provjereno funkcioniše, više puta dokazano.

jeste, to je bas efektivno kad se neko od ukucana razboli od smrtonosnog virusa koji se lako siri i za koji nema potvrdjenog leka, pogotovo ako je bolesnik u losem stanju i jedva da moze da ustane iz kreveta

spustis ga ko svecu niz stepenice uz pomoc par komsija, strpas u gepek svoje zastave '91 godiste, odvedes do najblize bolnice, bacis na pod da obezbedis da dobije virus ako vec nije (da ne ispadne da si ga dovodio za dzabe), usput zarazis i sebe, i komsije i jos par ljudi u bolnici i na sve to fasujes da te rendom medicinska sestra, isfrustrirana cinjenicom da mora da radi 12 sati, dnevno otkuca kod vojnika koji cuvaju bolnicu

al jebiga, cuo si od momira iz bucja da je vise puta oprobano i da radi 100%, tako da mora biti problem u sistemu, a ne u tebi, a i ako sasijes jos 10 maski danas, mozda te vucic pomiluje ili skrati tromesecnu zatvorsku kaznu izrecenu zbog ugrozavanja javnog zdravlja za vreme vanrednog stanja, tako da sve u svemu nije frka

9. moze da bude 10 stvari, ukljucujuci koronu eru. mi smrtnici ne mozemo da se testiramo kao engleski princevi i kosarkasi kad nam nista ne fali, pa da znas da si prelezao virus za tri dana.
    sto je sranje, da se zna broj ljudi koji su to prelezali bez problema, mogao bi bar deo usluzne ekonomije da proradi.

10. Te zastave iz '91 imaju najbolje motore.

11. Jeste, hvala sto si podelio sa nama informacije, cisto da znamo kakvi su to nasilnici

12. prevod: 62% umrlih je preko 80 god, 88% preko 70, skoro 100% preko 60 i smrtnost je oko 0.3%
    58% su muskarci, medju starijima. kazu da su razlozi mozda zato sto kasnije idu u bolnicu kad ih nesto boli.
    medju mladjima mnogo vise potvrdjenih slucaja su zene, iako nema smrtnih za oba pola sto ide uz ovu pricu.

13. Bilo bi mudrije da ekipa od 18 do 35 dobije po 500 evra, zašto davati stoju nekome ko već ima platu 600-700 evra

14. kod nas brojke treba da se spuste za 10 god, posto nam otprilike toliko kraci zivotni vek od svajcaraca, i tako ce otprilike biti.
    nije bas dobro za stare sto uhvate. sto se i znalo, sto vazi za svaki grip. nije ovo mnogo ubitacnije od obicnog gripa, ali je bas mnogo zaraznije jer nema nikakve imunoloske zastite da mladji zastite starije tako sto ce imunitetom da malo ublaze i ne prenose dalje grip.

Rekli o sajtu

Osim velikih istorijskih i nacionalnih zabluda, podložni smo i onim „sitnijim”, ali koje nam određuju svakodnevicu. „Ne valja da se sedi na kućnom pragu, posebno kad grmi”, „Hleb od 500 grama je opšteprihvaćen pod nazivom kilo hleba”, „Ne valja da se zviždi u kući, to privlači miševe”, „Ne valja da se otvara kišobran u kući”, „Žvakanje žvaka može da deformiše vilicu”, „Ma koliko vruće i zagušljivo bilo, ne otvarati prozor, ubiće promaja”, navode na popularnom internet portalu „Vukajlija” niz sujeverja i zabluda našeg naroda.

Politika · 31. Januar 2011.