Prijava

https://canvasopedia.org/ Nasi dobri Srbi idu po svetu i uce druge narode kako da svrgnu svoje nezavisne drzave u korist NWO, dobili su i ostrvo za njihov dobar rad. I posle neko kaze da mi nemamo uticaj u svetu.

New CANVAS Publication:
Working With Activists
This CANVAS publication aims to teach leaders to inspire and work with what was OTPOR’s biggest resource – young, motivated people. Leaders will learn how to increase activist numbers and how to constantly teach them new skills.

From the recruitment of new activists, through an introductory conversation, up to the actual trainings: this publication covers it all. Using the experiences gained during the Serbian struggle for a democratic transformation almost two decades ago, this handbook combines theory with practical examples, for organizers to easily adapt the lessons to their specific movements: fighting for sustainable change!

In both English and Serbian language.

Kako ova priča tek tako prođe ispod radara da niko ne skonta živo me zanima

canvas... Њихов вођа је најзаштићенији бели медвед у Србији, човек коме би Шакал и Менгеле заједно позавидели на каријери.
https://en.m.wikipedia.org/wiki/Srđa_Popović_(activist)
https://www.theguardian.com/world/2015/mar/08/srdja-popovic-revolution-serbian-activist-protest

Заједно са canvas-ом творац (поред 5. Октобра) Наранџасте револуције, револуције у Грузији, револуције (односно абортуса) у Русији, Арапског пролећа, револуције у Сирији, Мајданске револуције, револуције (односно абортуса) у Венецуели,... Гуаидо је раних 2000-их посећивао Београд (односно canvas и срђу), кога занима има слика на интернету.
https://thegrayzone.com/2019/01/29/the-making-of-juan-guaido-how-the-us-regime-change-laboratory-created-venezuelas-coup-leader/

Ma brate sve je povezano sa satanistima jebem im mater pa i ona gadura Marina Abramović što je jebeno vodila Lejdi Gagu kroz neke šume kao proces inicijacije ima ogroman kulturalni uticaj na zapadu ako je to umetnica ja sam onda mornar Popaj

Jesi video poturene vesti kako svi teoretičari zavera imaju urođene kognitivne disfunkcije
https://www.reddit.com/r/science/comments/hah4b2/conspiracy_theorists_have_a_fundamental_cognitive/

Brt Bil Gejts se oglašava preko reddita normalno da će poturati ta sranja.

OD AMERA JOJ SE NE NADAM.

Triforce vjerovatno drka na slike putina, jer je Trump u poređenju pičketina

Žao mi je što baš ja moram biti taj koji će ti saopštiti ove vesti ali Putin i Tramp će ući u istoriju kao oslobodioci čovečanstva.

Od reptila i bila gejtsa? Kontam za trampa ali otkud putin

Triforce izgleda da su oslobodili čovječanstvo od tebe jer visiš ovdje i baljezgaš gluposti a ne nekom uživo. Spasili su barem jednu osobu u tvom životu od tvojih pizdarija.

A Trump će ga popušit u novembru. On je falš roba, kvazi mudonja, mali pas koji samo laje i ne ujeda i koji može samo da sanja o Putinovom autoritetu.

Od reptila i bila gejtsa? Kontam za trampa ali otkud putin

Putin se jadnik sam borio protiv globalista više od decenije, koliko puta su mu podmetali rat i političke propagande to ne možeš izbrojati više ni na prste obe ruke i noge. Zglavkaru bih preporučio da izvadi glavu iz dupeta i da prekine da čita razne rojterse i vašingtonpostove.

O da zaboravio sam. Socialna homogenost i izolacija je odgovor!

Ideja: zatvori se sam na nekom ostrvu s desetak ostalih "najvećih" Srba iz republike srpske (jer su oni iz Srbije navodno pičke) i drkajte ga na slike putina do mile volje bez ometanja globalista, Jevreja i drugih babaroga koji postoje samo u vašoj glavi. Svijet će da ide naprijed bez vas.