QAnon

1. Da bi razumeo pre svega moras da ima telegram

2. Jer telegram ne mogu kontrolisati lol

3. Telegram = pametnom dosta!

4. lol cuj mejmuna a zna se da su svi precli na telegram zbog raznoraznih fekt cekera

5. I onaj vk, jos samo drugosrbi se kikocu na te pojmove

6. Drugosrb sam kurca ne znam

7. Plidu, mi amerofili ne koristimo VK, to je ruska podvala

8. Sace putin i u norvesku ima da se kmeci amerikoo amerikooo

9. Cara na vukajliju ulazi preko jandeksa haha

10. Ne brini caro, kameni je uvijek korak ispred u uzmicanju od ruske cizme

11. Ne znam plidu, norveska je vec corsokak, ostaje jos island i tako te neke prelepe zemlje sa dopadljivim krajolikom

12. Iduće javljanje, ja i che-vu jedemo NZ jagnjetinu, srpska nam smrdi.

13. kurcofile kako je ziveti sad bez svih onih prirodnih lepota estonije koje su te kupile 4 life

14. Kako li je tek skauz podneo preselenje pitam se bolna stavka

15. kako misliš živeti bez prirodnih lepota brt? norveška je zemlja s razglednica bukv

16. Prirodnih lepota estonije, za to sam te pitao, kako se dise bez tog raja, znamo da je norveska predivna samo nesto je jebe trajanje dnevnog svetla a i sunce nije bas neko

17. Cara copuje i seethuje nad pajsad norveškom

Klasičan nestorijanac moje selo lepše od pariza fazon, sladak limun kiselo groždje

18. lol jebace ne drugosrbuj pls, bas je norveska i pariz ruku pod ruku.

U norvesku se ide zbog para i otprilike to je to

19. Ili ko kamenofil sto mu zgodno da pobegne od ruske ruke

20. stanje sunca isto

a u estoniju tj talin ću se definitivno vraćati, predivan je grad

Rekli o sajtu

Definiše se sve i svašta. Tako se mogu pročitati definicije baksuza, alapače, čitulje, smrti, rezervoara za smeh, kolateralne štete, Živojinović Velimira, zvanog Bate, dnevne svetlosti, gospođe džem!, Brus Lija… „Je l’ ti puši ćale?”, „Je l’ mogu u WC?”, „Chuck Norrisisati” i još mnogo toga može se naći na ovoj internet stranici. Zato ne iznenađuje što se mnogi kad jednom dođu, ponovo vraćaju na nju. Neki čak postaju i zavisnici, pa traže od moderatora da ih banuju, poput jednog studenta koji je zahtevao da mu zabrane pristup na nedelju, dve dana da bi mogao da uči.

Status Magazin · April 2009.