Korona tips

1. kladimo se ko ce sledeci da se zarazi/umre od poznatih licnosti

2. ja se kladim na havijera solanu da ce da umre a to mi i srce prizeljkuje

3. Karleusa @1.45

Analiza:
    U najgorem slucaju ce da fejkuje da ima jer mora da bude u centru paznje. Imala je kontakt sa Djorjdem Davidom sto povecava sanse da se i sama zarazila.

Ulog:15000 dinara

4. neki iskusni kladionicar treba da uzme moju ulogu i da postavlja kvote posto sam ja neiskusan u tom polju jednom u zivotu sam u kladionicu usao da drug uplati tiket, moze da bude i u vidu takmicenja da svako dobije tipa odredjenu svotu novca mesecno
    stavljam sve pare na havijera iako je mala kvota jer je matorac

5. Solana i Marti Ahtisati moraju uginuti

6. Broj zarazenih Vise/Manje 86.5 @1.85

7. Broz zarazenih u Americi (Do 15h) Vise/Manje 98.500 @1.85

8. више од 10 заражених познатих личности у америци сутра
    квота 3,4

9. имам дојаву

10. Evo jedan cist fix. Kvota da je Vucic pozitivan na koronu i da ce ici na sajam da se solidarise sa narodom 1.15
    Ulog:Kuca, stan, 5cm kite

Edit:10cm kite

11. Nova garsonjera i santim i po, nit oro nit kopo

12. Evo jedan cist fix. Kvota da je Vucic pozitivan na koronu i da ce ici na sajam da se solidarise sa narodom 1.15
    Ulog:Kuca, stan, 5cm kite

Edit:10cm kite

Prolazi lagano, Danilo hvala ti

13. Posle njega ide Djuric slinavi mutavi odvratni, 1 kroz 1

Kvota 1.45

Ulog: Visak kite i novostecena garsonjera

14. Ne bi vi smeli ovako da. pricate da je neko drugi na vlasti...

15. Baci ti neki tip, sta si se usro

16. Ne bi ti pisao da te bole kirci da se nisi usrao. Picko jedna ustuknes na prvoj prepreci ti ces da vodis revoluciju. Ja sam spreman da ubijem za ideale nisam pickica kao ti i maras ne plasim se nikoga.

17. milo djukanovic oboleo

18. Ode nam preśednik jadan

Rekli o sajtu

Štek je dobro sakriveno mesto. Varijacija ima bezbroj: recimo štek-ocene su „isključivo dobre ocene koje se čuvaju za ‘ne daj Bože' situacije, odnosno period kada pljušte kečevi“, piše jedna vukajlijašica. Tako će iskusni školarac prećutati roditeljima da je dobio peticu, a to će im saopštiti tek kada dobije i nekog keca – da bi ublažio negativni efekat.

Deutsche Welle · 29. April 2011.