Evo ga, sjutra od ranog jutra se obraća otac nacije.
vucic obicno prica dobre vesti. verovatno ce biti nesto na foru oni su me molili da vas zakljucam, al ja reko NE! dosta je ovom narodu bilo blablabla, ekonomija, blabla, ali ako ne budete dobri onda jebiga.
onda za jedno 3-4 dana brnabicka izlazi da kaze da ne mozete napolje.
sad ce zapata da ti objasni da vakcina nije razlog da zivis kao ljudsko bice dok god je makar jedna baka iz malog mokrog luga s plucnim problemima ugrozena
Naravno da kad sve resurse usmeriš ka jednom cilju da će sve biti mnogo brže
Ne, ovo je bukvalno logika na nivou 'ako zena moze da rodi dijete za 9 mjeseci onda 9 zena mogu da rode za mjesec dana'
Sam proces zahtjeva u prosjeku i do 20 godina, mozes staviti i 100 miliona strucnjaka, za godinu ili dve ili tri nema teoretske sanse da se napravi nesto da valja
Tableta obicna, od kojih svaka ima po 700 nuspojava, opet zahtjeva 10 godina u prosjeku da se razvije i testira
probaj da jebes svoju pudlu a da pretio si da ces je ubiti i pisao joj adresu stanovanja na cetu
Brate to ko ja sad tebe da pitam e je l znas mozda koliko je sati a ti meni odgovaras da bre ako pobedimo norvesku idemo na evropsko
incel simpizam kapetane jel
https://www.danas.rs/politika/predsednik-vucic-se-sutra-obraca-javnosti/
Evo ga, sjutra od ranog jutra se obraća otac nacije.
O cemu ti druze Stalkeru
vucic obicno prica dobre vesti. verovatno ce biti nesto na foru oni su me molili da vas zakljucam, al ja reko NE! dosta je ovom narodu bilo blablabla, ekonomija, blabla, ali ako ne budete dobri onda jebiga.
onda za jedno 3-4 dana brnabicka izlazi da kaze da ne mozete napolje.
More, prošli put je on lično rekao da idemo pod ključ, kad je izbio onaj haos u Bg-u.
Nisam pratio. A vidim nigde neka bitna vest.
Tresla se gora rodio se miš? Agejn?
Nema zatvaranja, nema se para za bleju
Pa pošteno. Vidim spremio nam milion i osamsto hiljada vakcina do kraja godine, šta da se zaključavamo, daj kafane i derbije.
sad ce zapata da ti objasni da vakcina nije razlog da zivis kao ljudsko bice dok god je makar jedna baka iz malog mokrog luga s plucnim problemima ugrozena
Поздрав заморчићи. https://wellcome.org/sites/default/files/styles/standalone_image_full_width/public/infographic-vaccine-development-1200x1850.png?itok=y0Cq0Vr2
Dobro, to je u redovnim uslovima.
Sada imaš ceo svet koji je zahvatila jedna boljka, i ceo svet koji traži vakcinu.
Naravno da kad sve resurse usmeriš ka jednom cilju da će sve biti mnogo brže, posebno je bitan finansijski motiv.
Ono, nekome u kraju objju garažu i ukradu bušilicu, pošalju jednog policajca i šta bude.
Zamisli da cela policija i FBI traže tog lopova, i sve resurse usmere ka tome.
Све би то имало смисла да се прича о добровољној вакцини.
a sta kao nije dobrovoljna
Olupacu te kao skupstinu cilmadine
Boli me kurac za penzionere, necu da mi penzioneri vode politiku alo
Jedan vojni puc i za noc sve moze da se resi, da se probudimo u slobodnoj drzavi
Kad bi ste imali makar atom muda
Ne, ovo je bukvalno logika na nivou 'ako zena moze da rodi dijete za 9 mjeseci onda 9 zena mogu da rode za mjesec dana'
Sam proces zahtjeva u prosjeku i do 20 godina, mozes staviti i 100 miliona strucnjaka, za godinu ili dve ili tri nema teoretske sanse da se napravi nesto da valja
Tableta obicna, od kojih svaka ima po 700 nuspojava, opet zahtjeva 10 godina u prosjeku da se razvije i testira
https://www.021.rs/story/Info/Srbija/258223/Da-li-ce-vakcina-protiv-korone-biti-obavezna-Izmene-zakona-danas-pred-poslanicima.html
E jbg Mujo, proces za vakcinu zahteva 20 godina.
Pa znaš koliko će puta virus da mutira za 2 decenije, ajde ne lupaj jbt.