Koronavirus u Srbiji 2

1. Bukvalno prvi Google rezultat, a mozes ih naci milion

https://media.springernature.com/m685/springer-static/image/art%3A10.1038%2Fs41586-020-2798-3/MediaObjects/41586_2020_2798_Fig1_HTML.png

I vidi se koji masakr standardne procedure treba da se koristi ovde, nesto sto nikad u istoriji nije radjeno, i jos za virus o kome nemamo jednu jedinu pouzdanu informaciju

A gomila vakcina koje se danas koriste su se razvijale i po 30-40 godina i sl. Za neke i ne mozemo nikako napraviti

2. A to sto ce bate bezbrizno da krckaju opljackane milijarde evra nasih para, to vas boli kurac, korona je glavna vest

3. https://forum.effectivealtruism.org/posts/8qMDseJTE3vCFiYec/how-long-does-it-take-to-research-and-develop-a-new-vaccine
    Скролуј доле Тилмо да видиш историјат других вакцина. Само за беснило је била готова релативно брзо(опет доста дуже од короне).

4. Muji niste verovali za Dodika, a sad mu ne verujete za vakcinu. Kad ce vise ovaj narod da nauci i da slusa Mujicu pitam?

5. vanredna imunizacija, koja može biti preporučena ili obavezna, naređuje se aktom Ministra zdravlja, u skladu sa preporukama Svetske zdravstvene organizacije

u skladu sa preporukama Svetske zdravstvene organizacije

Ovo dovoljno govori prodali smo se Kinezima sad smo kineski zamorčići voila!

6. trifors, pusti ti te price, nego reci kad ce tramp da pobedi i kad ce da nestane korona, pre 4 dana si rekao da ces za 3 dana da dodjes da nam se smejes

i?

7. Ti i dalje ne kapiraš o čemu se radi, šta?

8. nego reci kad ce tramp da pobedi i kad ce da nestane korona

Ajde kulturno ću:
    Nije pitanje kad će Tramp da pobedi - već je pobedio
    Korona neće da "nestane" - nje nikada nije ni bilo. Koronavirus N E P O S T O J I. Ono što postoji jeste neki laboratorijski bio hakovani ptičiji grip i to je manje smrtno nego običan ptičiji grip samo je mnogo zaraznije. To je sve.

9. Ono kad ti nije dovoljno milion dokaza nego treba Elon Musk lično da objašnjava prevaru s testovima...

10. Др Јоанидис који ради на Стенфорду је објавио(14. октобра) извештај о смртности короне, налази се на сајту СЗО. 0.2% у просеку. https://www.who.int/bulletin/online_first/BLT.20.265892.pdf

11. Ajde kulturno ću:
    Nije pitanje kad će Tramp da pobedi - već je pobedio
    Korona neće da "nestane" - nje nikada nije ni bilo. Koronavirus N E P O S T O J I. Ono što postoji jeste neki laboratorijski bio hakovani ptičiji grip i to je manje smrtno nego običan ptičiji grip samo je mnogo zaraznije. To je sve.

Ne brt, rekao si da posle americkih izbora vise necemo ni slusati o koroni i pre nekoliko dana si rekao da ce da dodje do epskog obrta u izborima u Americi i da ces nam se svima smejati za tri dana, nemoj me terati da kopam sad po vukajliji.

12. Sviđa mi se kako se dobija na kredibilitetu kada u objavi napišeš oksofrd, doktor, sataford. Xd

13. Ne znam da l' znate, istraživanja su pokazala da kada nekoj objavi dodate statistički podatak, oko 80% ljudi automatski je prihvati kao istinitu.

14. rekao si da posle americkih izbora vise necemo ni slusati o koroni i pre nekoliko dana si rekao da ce da dodje do epskog obrta u izborima u Americi

U njegovu odbranu, izbori jos nisu gotovi. Ono proglasenje Bajdena je od strane ovih sto mu titraju jaja, i cijeloj njegovoj struji, al jos nijedan drzavni organ nije nista objavio, niti ce uskoro.

Even now over a week since polls closed, all 50 states plus the District of Columbia are still counting votes.

All states are due to give certified vote count figures by the end of November, though individual deadlines vary from state to state.

Naravno, to ne znaci automatski da ce Triforce biti u pravu, po ovome do sad djeluje da oce Bajden pobijediti, al nemojte biti Vucic pa odmah trcati pred rudu, kad sve bude sed end dan onda se moze filozofirati

Uostalom, gorepomenuti je vec cestitao Bajdenu, sto znaci da sad Tramp ima ozbiljnu sansu da pobijedi

15. ma nikakav problem, mujo, prvi cu pojesti svoja govna ako dodje do toga, al pricao je da ce se to desiti za 3 dana bukvalno i to sa takvom nadmenoscu da covek pomisli da vlasti svih americkih drzava njega licno zovu da verifikuje rezultate izbora

16. al pricao je da ce se to desiti za 3 dana

Gde sam to rekao hahaha ja sam napisao da ću napraviti pauzu od tri dana da se nakupi materijala za smejanje kad se vratim jer onda sam isto bio nešto celi dan il dva off pa sam čitao baš urnebesne gluposti ali svakako se držim svoje priče pa naravno da je Tramp pobedio i cela ova farsa što nikako da prebroje glasove i nameštanje izbora sve to vodi ka iskorenjivanju partije demokrata koja je sve ove godine praktično elita tj kabal i oni su nam usrali svet zato sada plaćaju ceh. Evo još ću dodati da će "Voter ID" biti glavna tema i kada stupi na snagu praktično će uništiti kredibilitet MSM koji više neće moći da laže narod sa pollovima i nameštanjem brojki, plus ilegalni imigranti ni mrtvi ljudi više neće imati udela u glasanju i tako

Rekli o sajtu

Osim velikih istorijskih i nacionalnih zabluda, podložni smo i onim „sitnijim”, ali koje nam određuju svakodnevicu. „Ne valja da se sedi na kućnom pragu, posebno kad grmi”, „Hleb od 500 grama je opšteprihvaćen pod nazivom kilo hleba”, „Ne valja da se zviždi u kući, to privlači miševe”, „Ne valja da se otvara kišobran u kući”, „Žvakanje žvaka može da deformiše vilicu”, „Ma koliko vruće i zagušljivo bilo, ne otvarati prozor, ubiće promaja”, navode na popularnom internet portalu „Vukajlija” niz sujeverja i zabluda našeg naroda.

Politika · 31. Januar 2011.