Koronavirus u Srbiji 2

1. Misliš da će stvarno da ih daje?

2. pod uslovom da ih da, a ja mislim da ce dati, ne verujem da bi bas toliko sebe polio govnima, previse mi je to i za njega cak

3. A i realno besmisleno ih je davati svima. Nisam ja alergičan na pare, al nije da bi mi tih 200e za ženu i mene nešto značilo. I ona i ja primamo platu i sad.

Usmeri te pare na one koji su ga najebali, ugostitelji, frizeri, poljoprivrednici kojima si zatvorio pijace.

Ne, ajmo političko kurčenje i dokazivanje iluzije moći države.

Moj drug je vlasnik firme koja se bavi distribucijom lekova i dezinfekcionih sredstava, ima i par apoteka. Mož mislit koliko je on para sad zaradio, jbg ukenljalo ga.

Vučić, dajte mu 100e.

4. To smo svi bili saglasni od početka. Ajde Ćilmadina, ti i žena po 500 euleksa, ajde ajde. Hahaha. Ni ja se ne bih libio, iako pucam na milione

5. Para, žena i ljubavi nikad dosta i to je, da kažem, neka stara dobra maksima koja ide naravno uz neki dobar rok, dobru knjigu i naravno DOBRE FORE. ,

6. najtuznije je sto mora na sajtu nekome da se dokazuje da 100 evra nije mnogo toliko smo sjebani finansijski hahahah da je ljudima pojam jebeni kad im kazes da neko ima platu vecu od 1000 evra kao vidi ga ovaj GOSPODIN, a zapravo gomila privatnika sto ne rade nista slozeniji posao od njih lagano obrce te pare, samo nisu pickice da zapocnu svoj posao

7. Nego, hteli ste evropu, evo vam evropa.

Pitajte celta, tamo se u petak sve zatvara i otvara u ponedeljak. Doduse rade kafići i restorani ali koliko sam video za desetak dana u Luganu, ne druže se previše.

A radnim danima, ono je užas, nigde nikog, ni baba sa prozora da špijunira.

8. bolje da ja uzmem tih 100 eura nego neki penzos.

9. Ja samo da pitam da li redovno provetravate i to.

10. Auu, pa kako Eriša, kad čuju da neko ima platu 1000 evra, u fazonu su da vam popušim kurac za jedan prazan burek gospodine, ne želim vaš novac, samo želim da ukažem poštovanje, gledaju ga kao neko božanstvo i pažljivo upijaju svaku njegovu reč. A baja češe muda i obraća im se u fazonu, "Slušaj sine/care, ..."

Kao da su pare merilo nečega. Ne kažem da su nebitne, ali to što neko vozi džip od 20k apsolutno ne znači da treba da ga poštuješ zbog toga i da budeš frustriran. Možda poseduješ bezbroj ljudskih kvaliteta koje on nema, možda je samo saftao rendom baliji na baušteli u Beć i gulio narezak pa naštekao za otkup kompleksa

11. LEPEZOM, PIČKA TI MATERINA

12. Ispade da neće biti 100e nego neki vaučeri za kupovinu domaćih proizvoda.

13. Ne voća i povrća nego proizvođača iz Srbije. Onda mož uzmem par žutih osa, jes komercijalizovana radža al ne mari.

14. Ko su ovi, osim đanija.

15. Da l mu porodica ovo jbt.

16. vučić zarazio sina da moze jos i o tome da placipickari.

17. UPECAO SAM KRUPNOG VRBASKOG ZMAJA DANAS NA DUNAVU MOLIM VAS OBJASNITE MI KAKO JE TO MOGUĆE

18. NADAJMO SE DA JE DANILO USPEO DA ZARAZI TATU