Koronavirus u Srbiji 2

1. a kajzen nek banuje ako misli da celt spamuje...

2. Nema bolnice nego leži kući i pij vitamin ce i umri.

I jel umro?

3. ja nemam i dalje simptome nikakve hahaha
    osim proliva

4. Kelt je ejdus. Dojaja. Prvi put u zivotu se osecam mini istrolovano. Bravo, good sir.

5. Hahahaha kakav jebeni plot twist

6. btw ovde ne prepisuju apsolutno nikakve terapije i ne daju lekove dok ne dodje do upale pluca da moras u bolnicu. ni antibiotike, nista. posalju te kuci da odmaras i jedes toplu supu.
    bar od ovih sto znam sto bili pozitivni.
    tako da, nije da imaju neko tajno lecenje

Tako se i tretira upala pluća koja nije uznapredovala, svaki pulmolog će ti reći to isto.

7. Btw, prije pojave bilo kojih simptoma bolesti novog izmišljenog covid 19 virusa, imao sam neobjašnjivo trnjenje ispod noktiju na prstima desne ruke. Kao da na kratko neko uključi neki uređaj za vibriranje ispod nokta, malo zadrnda, i onda nestane. I tako kucka random, nema neku šemu kada i kako.

8. Vi što mislite da imate koronu a negativni ste, najbolje je da odete tamo treći ili četvrti dan i izvadite nalaze u privatnoj laboratoriji. obavezno CRP i D-DIMER.
    Ja što znam za neke poznanike što su umrli od korone umrli su od ugrušaka u plućima - plućne embolije. Pratite D-Dimer da možete reagovati na vrijeme. Terapiju koju vam propiše doktor možete davati i sami sebi - Clexane injekcije u stomak rokneš i to je to. Imajte ovu informaciju negdje na umu, zlu ne trebalo.

9. Al Vam fazon ko Amazon xD.

10. Fazon: neistrazen i pun pirana.

Nije ejdus moj dupli zajebavam se. Al ozbiljno sumnjam na gambija.
    Neciji dupli nalog jeste.

11. Haha celt ajde napisi inteligentan post sa ejdusa i potpisi sa celt je inace nista ne verujem xd

12. svi smo mi pomalo ejdus.

13. Jeste moj je ali mi se jebe trolovacu vas zauvek

14. Haha celt ajde napisi inteligentan post sa ejdusa i potpisi sa celt je inace nista ne verujem xd

pa kazem da nije moj nego tvoj. ajde gambi priznaj

15. Sad ozb, kako si me skontao?

16. pa skapirao sam sarkazam tvoj celte odmah

17. na tebe mi lici. verovatno nije :)

Rekli o sajtu

Definiše se sve i svašta. Tako se mogu pročitati definicije baksuza, alapače, čitulje, smrti, rezervoara za smeh, kolateralne štete, Živojinović Velimira, zvanog Bate, dnevne svetlosti, gospođe džem!, Brus Lija… „Je l’ ti puši ćale?”, „Je l’ mogu u WC?”, „Chuck Norrisisati” i još mnogo toga može se naći na ovoj internet stranici. Zato ne iznenađuje što se mnogi kad jednom dođu, ponovo vraćaju na nju. Neki čak postaju i zavisnici, pa traže od moderatora da ih banuju, poput jednog studenta koji je zahtevao da mu zabrane pristup na nedelju, dve dana da bi mogao da uči.

Status Magazin · April 2009.