Koronavirus u Srbiji 2

1. Mene samo zanima kako je jebeno moguce da je Kina sa svojih milijardu ipo stanovnika fakticki izasla iz krize jos na prolece. Jel cuo neko posle marta da su Kini makar upola restriktivne mere kao u Evropi? A gustina naseljenosti u velikim gradovima je takva da doslovno seru jedni drugima na glavu. Prema Worldmetersu, Kina ima 86k zarazenih (80k je imala jos kad je u Italiji bila ona apokalipsa u martu). Mrtvih ima 4,6k. Godinu ce zavrsiti sa rastom od 2% BDP-a (sto je za Kinu generalno malo, ali i dalje neuporedivo bolje ce proci od Spanije, Francuske, Italije...). Po iskustvu Amerike i evropskih zemalja, u zemlji velicine Kine dosad bi moralo da bude stotine i stotine hiljada mrtvih od virusa, a ja nesto nisam primetio takve naslove u medijima. Ili lazu i skrivaju brojke, ili znaju nesto o virusu sto ostatak sveta ne zna pa su uspeli da obuzdaju. Ako ista ide u prilog teoreticarima zavere, ide im u prilog slucaj Kine.

2. Slovenija ima 106k zarazenih sa 2 miliona stanovnika u planincinama, a Kina sa 20% svetske populacije ima 86k :D

3. I sto je najjace gomila Kineza veruje u to

4. Možda kinezi imuniji, jer samo kapiram ljudska govna još ne jedy

5. Moje neko (laičko) mišljenje je da je lako manipulisati brojkama bilo da hoćeš da duvaš broj ili da ga smanjuješ.
    Ako hoćeš da duvaš samo piši svako ko capne kovid.
    Ako hoćeš da kriješ, nema ništa čudno da se vidi ovde narode, lakši slučajevi kući, vitamini, odmor i supica, sezona je gripa, ovi teže, pa jbg rešili da umru, stari ljudi.

6. Komunisti lažu da si izdo Čiča Dražu

7. Pa ako vjerujemo u sve sto su nam rekli, i nije moguce za Kinu, ali je tako.

Ovo

Ili lazu i skrivaju brojke

je realno sa te strane sto Kinesku vladu cine govna koja bi bila spremna na to i jebe im se za ljude.

Ali glavni problem, sve one apokalipse i baba-roge od zemalja kojima su nas plasili (Spanija, Italija, Britanija itd) su imale najjace mjere na svjetu. Kinezi evidentno i nemaju neke, vec dugo vremena. Sto znaci svi oni haosi, prepune bolnice, navodna nemogucnost pronalazenja sanduka da se sahrane svi, uzasi i strave po ulicama itd ne samo da bi bili kao u gorepomenutim scenarijima, nego bi morali biti 50x gori (jer mjere ipak suzbijaju situaciju u Evropi, zar ne), a takav haos kao za vrijeme Spanske groznice ili Zapatinih prorocanstava za Srbiju, je nemoguce sakriti koliko god bio mocan i koliko god imao vlast, pogotovo kad trebas obuzdati sedminu svjetske populacije odjednom.

8. . Po iskustvu Amerike i evropskih zemalja, u zemlji velicine Kine dosad bi moralo da bude stotine i stotine hiljada mrtvih od virusa, a ja nesto nisam primetio takve naslove u medijima. Ili lazu i skrivaju brojke, ili znaju nesto o virusu sto ostatak sveta ne zna pa su uspeli da obuzdaju. Ako ista ide u prilog teoreticarima zavere, ide im u prilog slucaj Kine.

Pa lažu ko prljavi psi kakvi i jesu to je valjda jasno.
    Ako već svet mora da ima sveckog policajca neuporedivo je bolje da to bude amerika nego prljava žuta komunistička gamad.

9. Zap napiši definiciju o svom proročanstvu da se svi podsetimo i ismejemo lepo nekad dok uzimamo terapiju zbog neke žešće anafilaskije kao posledicu fajzera ili pak sputnjika nedajbože

10. taman posla da imaju lek a da kriju ili tako nesto.pa bukvalno ceo svet treba na celu sa majkom amerikoom da se obrusi na njih i da istrebi ta govna

11. a njihov slucaj je nesto najcudnije na svetu.samo nesto kriju, mute.potuljare male

12. Pune bolnice zdravim ljudima bre, malopre srecem druga iz srednje lezi u intenzivnoj reko otkud ti bre, ma cuti, reko mi sef mora tako. Decko moze volu rep da iscupa nista mu nije

13. Znam za slucaj, decko na gradjevini u Nisu, pao sa treceg sprata, klasican epiduralni hematom, mozdano mrtav, stvorili su se u trenutku direktori neurohirurgije, anestezije, direktor KC, gradonacelnica i predsednik skupstine grada Nisa, i rekli kolegi koji je dezurao, pisi korona. Pisi korona, ej. Pametnom dosta.

14. Znam za slucaj sa sudske medicine, nasli pre par meseci samo odsecenu ruku nekog coveka u sumi, da li su bile divlje zivotinje, da li neka eksplozija, bitno ruka samo ostala. U trenutku su se stvorili direktor ortopedije, direktor sudske, direktor KC NIS, gradonacelnica, kao i direktorka Niske Banje i kolegi koji je vrsio obdukciju ruke rekli pisi korona.
    I on na ruci napisao korona, morao je. Pametnom dosta

15. Najbezazleniji virus, to ja valjda najbolje znam. Svako ko oseti prvi simptom neka ostane kuci, nikakav lekar, vitamini hemija vestacka. Samo setnja po gradu jednom dnevno. Ako krenu jaci simptomi, tipa gusenje, kratak dah, i temp od 39, nista ambulanta, samo uvin caj i u njemu narendana jabuka. Provereno. Ne punite vestacki bolnice.

16. Ko poslednji ugasi svetlo nek izađe

17. Kod ovih sto nose maske uvek su gori simptomi, jer maske imaju neke plasticne cestice koje izazivaju gore simptome

18. Jedno je glavno NI PO KOJU CENU SE NE JAVLJAJTE LEKARU. Mogu da najebem ovo sto vam pisem, oni ubijaju tamo

Rekli o sajtu

Da. Definitivno ima dobrih fora, svaka čast onima koji ih smisliše. Respect Vukajlija.

MyCity Forum · 4. Februar 2009.