Definiše se sve i svašta. Tako se mogu pročitati definicije baksuza, alapače, čitulje, smrti, rezervoara za smeh, kolateralne štete, Živojinović Velimira, zvanog Bate, dnevne svetlosti, gospođe džem!, Brus Lija… „Je l’ ti puši ćale?”, „Je l’ mogu u WC?”, „Chuck Norrisisati” i još mnogo toga može se naći na ovoj internet stranici. Zato ne iznenađuje što se mnogi kad jednom dođu, ponovo vraćaju na nju. Neki čak postaju i zavisnici, pa traže od moderatora da ih banuju, poput jednog studenta koji je zahtevao da mu zabrane pristup na nedelju, dve dana da bi mogao da uči.
Status Magazin · April 2009.
Ne mogu da razaznam hijeroglife nemam koncentraciju
de ces bolje ime za vrhovnog bota
mićane, mićane, šta ti je trebalo ovo u životu, a mogo si ko čoek da primaš socijalnu, vrtiš lajv mape korone i češaš muda ko sav normalan svet
јуре се телефонима фекалије
https://imgur.com/a/soAPX4z
eo ga nastavak
"samo 53 vas je tu!!"
hahahah jebem ti zivot, kolko ih ima u radnoj grupi za lajkovanje kad je 53 malo
sta sve mora da izdrava ovo malo ljudi u srbiji sto nesto posteno radi i proizvodi, pravo je cudo da siptari nisu vec na kalemegdanu
kontam samo zato sto su i oni u slicnom kurcu
Na NZ 1,200 zaraženih, jedna smrt.
LAJK
A
BOS.
LAJK
A
BOS.
i posle kazu incest ovo, incest ono
a ne to je island
mada isti kurac ustvari, neka ostvrčad u belosvetskoj zapizdini
A odakle ovi skrinsotovi?
ovaj sto sam ja okacio sam naso na fejsu na jednoj stranici, deluje mi verodostojno
al i da nije, cini mi se da realnost nije mnogo drugacija od toga
Sad cu da napravim opozicionu viber grupu prvo se dogovorim u privatnim porukama sta da napisemo i onda na zajednickom cetu kujemo planove kako da doakamo predsedniku gde i sta da komentarisemo i onda cu da napravim skrinsot i ovde da postavim. Jel ovo sa fejsbuka?
Koja stranica
misliš da je fejk čet?
Da li mogu da najebem ako napisem da ne verujem da je zarazen dok ne vidim slike sa infektivne. Ne navodim ime.
Ma ja mislim da su sasvim podjednako jake i opozicione snage. Isti kurac. Ono sto moze da se ispita je odakle je to i kako doslo a da li je verodostojno to ne moze da se zna.
Danilo izdrzi
Telegram!
Pa Mićan i izgleda kao klasična esenes lobanjica, ne znam zašto ali čovek se preko noći proružni kad se učlani u esenes