Koronavirus u Srbiji 2

1. Melk, zaboravio si onu staru "ko sme taj moze, ko ne zna za strah, taj ide napred"
    hvala na ovako otreznjujucim recima, utisacu hepi i zamislicu se malo o sebi vcrs

2. Upravo Celt. Postoji stvar koja se zove preraspodela - zlata, zemljišta, nekretnina...Ne biva manje, naprotiv - samo menjaju vlasnika. Postoji i drugi termin koji se zove - poslovna mogućnost. Svaka situacija je mogućnost da uvećaš profit i uticaj, naravno ako umeš. U protekloj godini, 12 - 15 najbogatijih ljudi je udvostručilo svoje bogatstvo, jer im je situacija išla na ruku - što duže traje, duže će im ići na ruku i to je čitava poenta. Mala preduzeća su propala, svakako, ali kupila su ih veća koja su time postala još moćnija. Postoje stvari koje se zovu marketing, psihologija, trgovina uticajem, kreiranje poslovnog okruženja, petogodišnji plan, dugoročni plan, lobiranje, korupcija, imunitet...Ne stvarno - ako si stava da se sve ovo svodi na to da nauka što pre nadje najbolje moguće sredstvo kako bismo se u najkraćem roku vratili takozvanom normalnom životu - nema načina da ćemo se ti i ja ikada razumeti.

3. sta sad kazes nasminkano, nekome ovo odgovara?

opet otkrivas toplu vodu, naravno da nekome odgovara lokdaun i da ce da se bori da se odrzi.

velikoj vecini populacije ne odgovara.

cesto ljudi koriste sad pricu kako berza nikad bolja, a zaboravljaju da to nije od realne proizvodnje i ekonomije koja je veruj mi stala, nego drzave stampaju novac koji se sliva u berze koje onda dobijaju na vrednosti, dok vrednost samog novca pada.

srecno bilo ako cuvas ustedjevinu.

4. i sta pokusavas sa ovim "ja melkijades sam vrlo elokventan i pametan gledaj primere koje ne rasumes ti glupi plebsu". koga impresioniras ovde?

5. Da te ne spamujem više sa svim ovim, svejedno nikuda ne stižemo - pogledaj ovaj dok. kad dospeš, uradili su ga jako dobro (nikakve zavere, nagadjanja, Majkl Mur i drugo). Uzeo je koliko se sećam oskara i pokupio neke silne nagrade, govori o tome ko je i šta izazvao SEK 2008. i šta je zaista dovelo do toga. Govori ko su ti ljudi koji direktno odlučuju o životima miliona i kako su ih sjebali pohlepa, sujeta i kokain. https://www.youtube.com/watch?v=FzrBurlJUNk&ab_channel=SonyPicturesClassics
    Postoji još nekoliko jednako dobrih, ali ovaj mi se čini najzanimljivijim i najbolje uradjenim, pojavljuje se gomila vidjenijih ljudi u njemu, postavljaju im škakljiva pitanja itd.

6. Kažem da

- imaš problem sa sujetom, ražestiš se čim neko udje u raspravu sa tobom i kreneš u kurir omalovažavanje (imaš na nekoj prethodnoj strani)

- "stav" koji zastupaš jednak je trajforsovim - samo je druga strana medalje. Odeš na neki sajt i pokupiš sa njega informacije, okačiš ih ovde i to je to. On ode na drugi, vrati se sa drugim linkovima i onda se prepucavate. Ali u suštini samo si odabrao drugi tabor i navijaš za drugi tim.

7. jer te je CIA navukla

Dude just gave me the best one liner I'll ever be using here period

8. e vidis, uopste nisam razmisljao o ovom uglu.

hvala na predlogu, ugasicu tv malo i veceras pogledati ovaj film i razmisliti o svemu.

9. Naravno, što onda po samoj logici stvari mora da te dovede do pitanja - da li se ovim manipuliše, služe li vakcine prevashodno kao izvor zarade a ne sredstvo zaštite, i da li ću u skorijoj budućnosti morati da je pazarim i primim jer su sad zakoni eto takvi i šta da se radi, moram na posao, hoću kući za Uskrs, valja preći granicu. Moj stav je - da, jebe se nekoj vladi ili kompaniji da li će Melk i Celt oboleti ili ne, bitno da prežive kako bismo im i dogodine nešto prodali, ako neće da kupe - primoraćemo ih, ako umru tokom procesa - jebiga, šta da se radi. Ukratko. Nije najvedriji pogled na svet, ali to je što je.

10. Ajde bezi daune poremeceni.

11. Hotule brt, kad čovek pomisli kako se 100.000 spermatozoida utrkivalo u nameri da postanu ljudi - nameće se pitanje kakav je bio kvalitet onih ostalih 99.999 kada si ti uspeo da stigneš prvi.

12. hahahahaha koji burn! melk on fire, yo yo yo yo. wuuuuuuu!

13. Ne brate stvarno, da mu je IQ manji za 5 morali bi da ga zalivaju dva puta dnevno.

14. hahahahaha ko biljka!

15. e al pazi

služe li vakcine prevashodno kao izvor zarade a ne sredstvo zaštite

od svega sto pises, tesko se vidi ovako nesto, sto je bas konkretno problem danasnjice, a to je da farmaceutske kuce prvo gledaju profit. ovo mnogi ljudi ne kapiraju uopste. njima je vrlo bitno da na kraju godine ne budu u minusu, nego da budu u plusu. a kako da budes u plusu. pa jednostavno, moras da prodas vise nego sto platis radnike - drugih troskova nema puno.

a sta farmaceutska kuca prodaje? lekove i vakcine. a kako najbolje prodajes lekove? tako sto su ljudi bolesni.

bas je stvar da se zamislis nad njom.

16. cek, je l sam sanjo ili si pobedio rak melk?

17. Melk poremeceni antivakseru LOL idi u kokosinjac kod Triforsa pa tamo kenjajte ove toksicne gluposti.

18. Naravno. Ali ako nema bolesti - nema ni prodaje. Ako ljudi neće da kupe - opet nema prodaje. Znači moraš da ih razboliš i nateraš ako neće sami. Ovo onda povuče pitanje - dobro, da li su toliko nenormalni da bi nas namerno razboljevali, i izgurali zakone po kojima bismo morali da kupujemo ovo ili ono svake 2-3 godine isponova...Kao što kažu ljudi - medicina ne izleči već - leči, dijabetečar je savršena mušterija jer lekove pazaruje redovno, decenijama, a dovoljno je zdrav da bi mogao da obavlja neki posao, zaradjuje platu i troši na insulin. Itd.

Naravno ove stvari je nemoguće (ili je makar vrlo teško) dokazivati. Moram sad opet malo da te spamujem - nakon ter. napada u Parizu, pre 2-3 godine, dok je čitava nacija bila u šoku, oplakivala žrtve i ostalo, Žan Tod je mrtav ladan izjavio - pa šta, toliko ljudi pogine na putevima svakodnevno zbog (ne znam tačno čega, uglavnom, on se bori za neki zakon o saobraćaju). Ljudi su se zgrozili. On čovek jbg tako posmatra stvari - sranja se dešavaju, umiru ljudi, i umiraće, šta sad. Moramo se zapitati da li i vlasnici korporacija, raznorazni lideri, ljudi od ugleda i moći - razmišljaju na sličan način. Moš misliti, umru toliki milioni svake godine, dva miliona manje ili više ko ga jebe. Zatvorićemo ih u kuću, manje će ih nastradati u udesima, i opet to je to. Lako je, samo isključiš empatiju.

19. Pobedila keva, sestra, burazer, izgubili ćale, baba, deda, stric, ujak i dve ujne.

20. Hot brt ako IQ skoči na 80 (neće al nikad se ne zna) - prodaj, ne oklevaj.

Rekli o sajtu

Na sajtu vukajlija.com definisan je pluskvamfutur I i II , poseban morfološki oblik glagola, kojim se služe političari kada govore o ulasku Srbije u Evropsku uniju.

Kurir · 20. Februar 2011.