Prijava

Ako bog zaista postoji onda je ozbiljan sadisticki psihopata.

Jer naime, stvar sa Bogom je krajnje jednostavna :

zamisli čoveka koji pozove prijatelje da dodju kod njega kući : povedi koga hoćeš, samo molim te dodji do devet. Igraćemo karte i gledati San Remo na tv, imam neke medenjake i skuvaću ti čaj. Biće zabavno. I prijatelji budu u fazonu

- dobro, navratiću
- jebali te medenjaci i kartanje
- e druže rado ali subota je, idem u grad nešto da prcam (dobro, ako završiš do 9 dodji, tu sam)
- e idem sa Mitketom da gledam zvezda - fener (dobro, tu sam do 9 pa naleti ako hoćeš)
- peti dodje mrtav pijan i krene da brljavi još u hodniku, i naravno ne puste ga unutra
- osmi dodje kaljavih čizama i neće da se izujeiz principa, hoće tako da gazi po tepihu...

Da ne dužim - i ti i ja smo dobrodošli, samo si ti sad u fazonu - nema nikakve kuće ni zabave, jeste da je subota al ne idem ni da prcam ni da gledam zvezdu...Do devetke ako stignemo dobrodošli smo, ako ne, kad se zatvore sve kafane i prodju utakmice, i grad postane sumoran i prazan - džaba nam da zvonimo čoveku u pola 2 na interfon, spava, neće nam otvoriti. To je manje - više cela suština. Dodji u neko normalno vreme i lepo se ponašaj, obuci nešto pristojno - ako nemaš nema veze, drugari smo, neću te valda ostaviti pred vratima. Ako nećeš ok, ako je zabava negde drugde bolja - lepo se provedi u svakom slučaju.

Zašto Sale brt? Započinje ratove i pokolje, siluje decu, truje komšijama pse i krave i okrene glavu kad vidi čoveka koji prosi, gladuje, rovari po kontejneru? Čini mi se da to rade ljudi, ne Bog.

Zanimljivo kako ste vi religiozni najčešće takvi, gatekeepers što bi se reklo. Kao eh druže ti ne poseduješ ovo znanje koje ja posedujem, ti nisi 'video svetlost', samim tim neću da te shvatim ozbiljno i neće ti biti dozvoljeno učešće u diskusiji.

Čini mi se da to rade ljudi, ne Bog.

Pa zar ne piše u toj vašoj bibliji kako je bog stvorio čoveka po uzoru na sebe? Znači isto to bi i bog radio ako se vodimo tom logikom? Ili selektivno verujete, nešto shvatate bukvalno, nešto ne, kako vam kad odgovara, otvoreno je za interpretaciju, ali samo vi prosvećeni znate kako to treba da se protumači. Previše je kontradiktornosti, prelako je naći rupe i nelogičnosti, ne volim kad je nešto tako šuplje, nema kvalitetan osnov.

Toliko mi je dosadno na poslu, da sam procitao zadnjih 10 strana teme. Veoma je zamimljiva konverzacija. Melk i Celt svaka cast, Triforce - zadovoljavajuce. Ostali, malo vise truda.
Ova doskocica me je posebno nasmejala:

Hot brt ako IQ skoči na 80 (neće al nikad se ne zna) - prodaj, ne oklevaj.

I ono sa spermicima nije lose, ali vec vidjeno, mozes ti to i bolje Melk.
Ukratko, zanimljivo, zanimljivo, nastavite...

vrlo je bitno razumeti da bog mozda a mozda i ne postoji, ali verovanje sigurno postoji... svako je vernik, u boga, u zevsa, u aligatora u nauku....

Naravno da ne poseduješ znanje kada ne čitaš knjige, udžbenike, istraživanja...No to ti ne smeta da o njima diskutuješ i iznosiš tvrdnje, za koje veruješ da su stavovi.

Fascinantno mi ovo sa Jevrejima i narukvicom, jbt šta god ih nateraš da stave na ruku - nosiće. U prilog činjenici da se muve jednako lepe i na šećer i na govna.

To je taj nadobudni stav, ti znaš da ja ne čitam. Ne kapiram što je većina vas takva, možda neka nesigurnost, kao moraš da naglasiš JA SAM NAČITAN A OVAJ DRUGI NIJE. Naravno da mi ne bi smetalo da iznosim tvrdnje i stavove i šta god mi padne na pamet sve i da ne čitam, zašto bi načitanost uopšte bila preduslov za palamuđenje na rendom serveru? Gatekeeper si druže, nemoj biti takav, saslušaj i druge, koliki god debili bili. Ili nemoj, koga uopšte boli kurac. Ali jedno je sigurno, bog ne postoji i pushio mi je gowno.

To šta čitaš ili ne čitaš izbija iz onoga šta i kako pišeš.

zamisli boga koji virusom pobija sveštenike a ostavlja političare.
pratim vesti, samo muzičari, sveštenici, nikako da zakači neku njušku tipa vulin.

jedno je citati knjige a drugo je citati knjige a trece je citati knjige i sva tri se razlikuju.nacitan covek nije isto sto i pismen covek. knjige nisu sve iste, ali najgore je citati samo iste knjige. nacitanost nije argument, sirina jeste

To šta čitaš ili ne čitaš izbija iz onoga šta i kako pišeš.

Kad bi ti mogao sa strane da vidiš svoje postove, očima nekog drugog a ne svojim, pa da vidiš šta iz njih izbija, koliko samo arogantnih pretpostavki, sujete i prepotentnosti uvijenih u previše nepotrebnih reči. Nije li beše i to neki greh? Melkijades gordi.

a argumenti dobijeni pukim ponizavanjem drugog su prazni. kao samuraj, koji posle dobijene bitke sedi medju laticama tresnje i polagano zariva mac u svoj stomak i tone u zadnji san, ne zato jer je sam izgubio obraz, vec oseca krivicu ponizenja njegovog suparnika, tako je bilo koji argument, melkijades, koji ponizava onog sa kim pricas pirova pobeda, i nije pobeda uopste.
nije bitno ko je u pravu, bitno je da svi iz argumenta izadjemo sa nekom novom idejom, blizom apsolutnoj istini.

ali sad bez zajebancije, najveći trol pandemije Jovana Stojković (ako izuzmem Triforsa trolu sa vukajlije naravno).
Osoba ubeđuje ljude da su vakcine zlo, da ne treba nositi maske, izmišljen virus... klasika. Ima stranice, grupe, fejsbuk, twitter.. pun kurac fanova na sve strane.

A vakcinisala se među prvima (zdravstveni radnik pa kao moralo jbg). I to ne nosi samo masku neko komplet uniformu sa vizirom.
https://i.imgur.com/toTklkz.jpg

Zamisli 50k Melkijadesa pranoika zaverenika okupljenih oko Jovane kako komentarišu svakodnevno ista ova sranja što on piše ovde i govore drugima da su ovce :)
treba pročitati povremeno, ali u pravu si Šmoklja, on sebe ne vidi kako ga vidimo mi koji pročitamo njegove referate (doduše metodom, prva rečenica, onda preletiš bla bla bla deo i pred kraj se samo oduševiš kako je na osnovu hiljadu random nabacanih premisa izvukao neki totalno nelogični zaključak koji samo njemu ima smisla).

nije strašan ovaj jedan melkijades sa sajta, nego što je on samo predstavnik ko zna koliko takvih. Kao kad vidiš bubašvabu u kupatilu na pločicama i sama pomisao koliko li ih ima još u zidovima skrivenih, znaš da su tu i vrebaju.

Kako ste od korone dosli do boga mene samo to zanima

Dal bog primio vaccinu? Dal bi uzo kinesku ili rusku?

Naravno pip - on i mi, ne znaš ti koliko takvih ima itd. Zato ne mogu da razgovaram sa vama jer niti imate korena u bilo čemu, niti znate šta i radi čega zastupate, i služite se apsolutno istim kalupima i rečenicama u svakoj prilici. Najobičniji obrazac ponašanja, ako znaš šta pojam predstavlja - ako ne, proguglaj. Izjednačiš sagovornika sa nekakvom Jovanom ili Miroljubom, poslužiš se ako baš mora terminima antivakser, teoretičar zavera i ravnozemljaš (nisi u stanju da smisliš bilo šta originalno pa probereš iz repertoara), ako baš ne ide, ostaju ti "debilko, retard, daun" itd. Jednako kao kada bi prosečan fan kurira počeo da se duri što ga neki tamo ljudi ne shvataju ozbiljno jer šta su oni to pa bolji od njega. Nisu naravno, ali svejedno ne razgovaraju sa njim jer je život samo jedan i vreme teče u nepovrat. Možeš tvrditi kako je život tek proces pretvaranja hrane u govna, te stoga treba jesti bifteke i karadjordjeve šnicle u svakoj prilici, makar ih otimao od drugih - sa tim se svakako neću složiti, ali moraš priznati da u takvom stavu ipak ima nešto duha i filozofije. Ako pak tvrdiš da je život pretvaranje hrane u govna i to je to, tačka, kraj, gotova misao - jednostavno idem dalje i nema ljutiš.

Maksimilijan Morel jos jedan debilko antiovakserski.