Koronavirus u Srbiji 2

1. https://www.bitchute.com/video/UANp65MCGU4u/
    Ovo izvinjenje okačile ko da su znale da ih Scouser ne podnosi pa eto da se predstave da su, gle čuda! - Ljudi od krvi i mesa što prave greške u svom individualnim poduhvatu xD

2. Nije tacno da ih ne podnosim lol, ako ukazem na necije propuste i greske to ne znaci da nekog napadam direkt kao osobu, mada kapiram da svakako nisi mislio ovo ozbiljno.

Zasto svi misle da ako se ne slozis sa necijim razmisljanjem ili ukazes na cinjenicu da je pogresio to automatski znaci da ga ne podnosis, to mi je uvek bilo cudno, nevezano sad za ovo sto si izneo.. Lepo je da su se izvinile, ljudski je grijesiti, slabostima smo zemlji privezani rece veliki Njegos

3. Melkijades
    Ali da - čišćenje organizma od parazita, čišćenje jetre, krvi, pluća, bubrega i creva, vežbe disanja i to na koji način i kada uzimati vodu i hranu - nisu njuejdž gluposti već učenja koja su manje - više ista poslednjih 5000 godina. Interesujte se za biljke, čajeve, sastav hrane, uvedite sebi bar neki minimalan trening; svešće nam se životni vek na 65 ako ne budemo vodili računa

u pravu si, trebalo bi pratiti ucenja iz prethodnih vjekova, kada je zivotni vijek bio 37 godina.

4. Produženje životnog veka je prvenstveno posledica ishrane, zdravstvene zaštite i iskorenjivanja boleščina/bezakonja. Ne treba automatski otpisivati neke stvari iz davnina, jer da ih nije bilo životni vek ne bi bio 37 već 28 godina.

5. Bombaš, nemaš pojma. Produženje životnog veka je posledica korišćenja čaja od babine kurčice i rendanog đavoljeg pimpeka.

6. Da za srednji vek lajfstajl se ne može pripisati bukv ničemu što doprinosi produžavanju životnog veka iz razloga utemeljivanja agrikulture kao jedne od osnovnih vidova prehrane - šenica, riža i hljeb palac dole. Sistem gde se aktivno lovi, ubira sveže sa drveta i pre svega sezonski orijentisana prehrana su ono što te drži u punoj snazi

7. https://www.b92.net/info/vesti/index.php?yyyy=2021&mm=03&dd=28&nav_category=78&nav_id=1833904

Ne bih da Vas plasim, ali bio sam u pravu. Svet se polako priprema za ovo. Sta cemo vakcinasi ako se ovo ostvari, ako bukne novi soj koji cini to sto ste primili vakcine potpuno irelevantnim.

Sta cete onda? Hocete da se svi prijavite da odmah eksperimentisu na vama u toku razvijanja neke nove vakcine? Jer citam ove komentare na Ana.rs "Sta me briga sto sam eksperimentalni kunic, bolje to nego da umrem na respiratoru".

Hocete i vi ovako? Bolje da Vas zastite od virusa nego da vas zakaci, jel tako? A ako u medjuvremenu dodje opet neki novi soj koji ucini tu drugu seriju vakcina beskorisnim, vi odmah prijavljivanje za novu vakcinu.

I dalje smatram da moras biti mnogo naivan da mislis kako je ovo obicna pandemija i da ce vakcine resiti sve nase probleme...

8. Ajde bezi LOL poremeceni daune

9. smorila je vise diskusija o vakcinama, postala je bespredmetna, ispucani su svi argumenti sa obe strane, ko oce da se pelcuje nek se pelcuje, ko nece ne mora i ajd u kurac vise

10. sevast navlačiš ejdusovim avatarom gnev na sebe, svaki put kad napiše idiotluk ogadi tu istu sliku za određeni procenat. Lik je degenko klasični.

11. Deco moja draga ja znam da je realnost strasna a da vi birate onu neznanje je blagoslov ali molim Vas cika Ejdus, hajte da malo porazmislite o celom toku pandemije.

12. molio bih ejdusa da mi razlozi na proste cinioce citav tok pandemije.
    hvala.

13. Sta Ejdus da ti razloži nemoj da me zajebavaš haha

14. Šta je ovo u nišu koj kurac. Mulijardu ljudi se bije ispred hale čair za vakcine.

15. Pa vakcinišu i naše i Makedonce, svako ko oće da zavrne rukav je dobrodošao.
    Nemam ništa protiv, ali
    ovaj lik koji je pre par dana penio, mere, neodgovornost, čuvajmo naše KAPACITETE!
    https://www.juznevesti.com/Drushtvo/Jerkan-Interesovanje-za-vakcinisanje-u-Nisu-opada-zbog-antivakcionalnog-lobija-i-mladih-koji-misle-da-su-jaki.sr.html

sada mal ne pišne u gaće od sreće, msm ništa nema ovde loše da se vidi narode, čeka se malo u redu, diše se za vrat, pa Bože moj...
    https://www.juznevesti.com/Drushtvo/Velika-guzva-ispred-hale-Cair-za-vakcinu-dosli-i-Makedonci-koji-nemaju-zakazan-termin.sr.html

16. ccc koja li je priča ovde u pozadini..

17. Znači ukratko - pre tačno godinu dana zatvaramo granice, nema niko udje u zemlju, svi u kuće na 2 - 5 dana itd.

Sad kad (navodno) oboleva i umire daleko više ljudi - ne samo da možeš gde hoćeš (sem u kafanu), već i dovodiš guliju iz Makedonije autobusima na vakcinaciju. Vučić spasitelj, brat, mirotvorac, faktor stabilnosti u regionu...Pročitam pre neki dan da vakcinama ističe rok (valda) negde u aprilu. S obzirom da je za šefa glasalo dva miliona a revakcinisao se jedva milion (opet navodno), priča ima smisla.

18. Zasluzujemo ovo sto nam se desava jer smo gamad prljava

Rekli o sajtu

U busu se devojka svadja preko fona da se ne kaze Vukajlija nego Vujaklija za recnik... ocaj na njenom licu kad je shvatila da ne moze objasniti

Mokoš · 11. Maj 2011.