Koronavirus u Srbiji 2
  • PA

Vrlo je moguće da se radi o skripti learning AI, kazan nas iskorišćava za feedback, čini se da napreduje sve više svakog dana prešalta par drugačijih odgovora ali daleko je to od cleverbota još uvek

• PA

Postoji rešenje a to je da se daje 0 feedbacka, ako je uspelo za stratimira uspeće i za houltubota

• Ejdus

Trajfors, ja poštujem i njihove argumente i nemam problem sa time. Najiskrenije želim da im se sve želje ostvare i da pandemija nestane koliko sutra i da sve bude po starom.

Ja sam neke stvari dovoljno povezao ali neću njih da forsiram, pošto to nikad ne izađe na dobro. Jednostavno, ako si ti neko ko se uzda u nauku ili si neko ko ne veruje u teorije zavere i tako si vaspitan - nema toga što ćete odvratiti od verovanja u nauku i toga da se sve dešava slučajno.

Evo na primer https://www.youtube.com/watch?v=jDxb21qIilM

I još Bill Gates 2018 pravi simulaciju pandemije koja gle slučajnosti, nastaje u Wuhanu.

• houltu9l

Poremeceni antivakseri LOL

• Thilmo

Je l' moze da se pije alkohol posle vakcinacije kineskom vakcinom.

Mislim, moze nsravno. Nego je l' su nekom skrenuli psžnju ns podledice i to.

• celtic

Tilmo, poslije vakcinacije jetra se ne smije zamarati dok organizam stvara antitijela, jer se dio stvaranja imunog odgovora dešava i u njoj; pošto jetra prerađuje i alkohol, ovako joj otežavaš, jer radi na dva polja odjednom. Mislim da je matematika jasna.

• Thilmo

E do kurca

• Бохор

Nemoj piti budalo

• Thilmo

Neke studije, međutim, sugerišu da umerena konzumacija alkohola (do jednog pića dnevno za žene i do dva pića dnevno za muškarce) poboljšava odgovor na vakcine.

„Oni koji umereno uživaju u alkoholu imaju tendenciju da pokazuju bolju proizvodnju antitela i citotoksični (CD8) odgovor T-ćelija", rekao je Kristofer Tompson.

„Pored toga, umerena konzumacija alkohola može povećati količinu antivirusnih citoksina ili malih hemijskih prenosnika koji pomažu u koordinaciji imunološkog odgovora."

• b

oduvek se zna da je rakijica dnevno lek, ne treba mi masačusets da mi kaže

• Koveshibor

oduvek se zna da je rakijica dnevno lek, ne treba mi masačusets da mi kaže

reče averedž srbin...

• Eru Ilúvatar

daj jebote kad ce vise otvoriti ugostiteljske objekte lepo

• s
    banovan

Kada, kada brojevi, brojevi novo, novozarazenih, to, to dopuste.

• s
    banovan

Jel da konobarises u dve smene

• Eru Ilúvatar

ne nego nemam gde da ti izvodim mamu

• Eru Ilúvatar

tvoju mamu onu kurvetinu

• Š

stratimir
    Kada, kada brojevi, brojevi novo, novozarazenih, to, to dopuste.

Retardirani ponavljač reči, jel si tako i treći razred ponavljao pička li ti materina ona gadna začukana

• s
    banovan

Nije ni tvoja mama bolja

• b

Stratimir mi je ponudio da mi popuši kurac za 400 dinara. Imam dokaz i objaviću.

• PA

Ja imam 400 dinara al nemam dokaz