- PA
Vrlo je moguće da se radi o skripti learning AI, kazan nas iskorišćava za feedback, čini se da napreduje sve više svakog dana prešalta par drugačijih odgovora ali daleko je to od cleverbota još uvek
- PA
Postoji rešenje a to je da se daje 0 feedbacka, ako je uspelo za stratimira uspeće i za houltubota

Trajfors, ja poštujem i njihove argumente i nemam problem sa time. Najiskrenije želim da im se sve želje ostvare i da pandemija nestane koliko sutra i da sve bude po starom.
Ja sam neke stvari dovoljno povezao ali neću njih da forsiram, pošto to nikad ne izađe na dobro. Jednostavno, ako si ti neko ko se uzda u nauku ili si neko ko ne veruje u teorije zavere i tako si vaspitan - nema toga što ćete odvratiti od verovanja u nauku i toga da se sve dešava slučajno.
Evo na primer https://www.youtube.com/watch?v=jDxb21qIilM
I još Bill Gates 2018 pravi simulaciju pandemije koja gle slučajnosti, nastaje u Wuhanu.

Neke studije, međutim, sugerišu da umerena konzumacija alkohola (do jednog pića dnevno za žene i do dva pića dnevno za muškarce) poboljšava odgovor na vakcine.
„Oni koji umereno uživaju u alkoholu imaju tendenciju da pokazuju bolju proizvodnju antitela i citotoksični (CD8) odgovor T-ćelija", rekao je Kristofer Tompson.
„Pored toga, umerena konzumacija alkohola može povećati količinu antivirusnih citoksina ili malih hemijskih prenosnika koji pomažu u koordinaciji imunološkog odgovora."
- b
oduvek se zna da je rakijica dnevno lek, ne treba mi masačusets da mi kaže
- sbanovan
Kada, kada brojevi, brojevi novo, novozarazenih, to, to dopuste.
- sbanovan
Jel da konobarises u dve smene
- Šstratimir
Kada, kada brojevi, brojevi novo, novozarazenih, to, to dopuste.Retardirani ponavljač reči, jel si tako i treći razred ponavljao pička li ti materina ona gadna začukana
- sbanovan
Nije ni tvoja mama bolja
- b
Stratimir mi je ponudio da mi popuši kurac za 400 dinara. Imam dokaz i objaviću.
- PA
Ja imam 400 dinara al nemam dokaz