Prijava

Losi zubi ne postoje, samo zavera zubara i svetskih mocnika

trifors, kakva je ovo teorija zavere? jel mislis da su otkrili nesto sto ne citaju drugi doktori ili sta?
iz prve ruke znam lika ovde sto je bio u bolnici sa upalom pluca, i dali su mu odmah kortikosteroide, i smirilo se sve. jel mislis da u praksi namerno ne lece ili koj moj?

ali to pomaze onom ko ima 40 god i ima upalu pluca. cenim da ne pomaze matorima, posto im umiru na istim terapijama.

a i ako mislis da je ta "blaza" verzija odlaska u bolnicu nista, grdno se varas. dao bi 10 vakcina da mi daju umesto da idem u bolnicu sa upalom pluca da moraju da mi daju ove terapije i da zavrsim na kraju sa najverovatnije ostecenim plucima trajno. to su jebene dugorocne posledice, a ne vase fantazije.

nekako bre mnogo prelagano gledate na to. e, imao upalu pluca, sve k. nije nista ok ako moras sedis u bolnici.

šta je to sa upalom pluća, preležao kad sam imao dve godine, to je nekad bila relativno benigna stvar, upala pluća postala tako ozbiljna?

bruh je bio zajebaniji realno

upala pluca dok si dete je opasna bolest, ali posledice su blaze. upala pluca kad si mator je daleko od ok. a i to postoje razliciti stadijumi, al ovaj stadijum kad izmere kiseonik u krvi, on nizak a ti imas 40 god... pa imaces jedno 2 meseca muku da se popnes uz stepenice, a mozda i trajnu, posto se pluca ne oporavljaju bas tako kao kod dvogodisnjaka.

roditelji preležali koronu u januaru, keva preko 60 obostrana upala, ništa, terapija mesec dana sve kul, ima neke svoje druge stvari, o ovome više i ne misli

Jbg nije baš za ovu temu al kad već od nje napravismo amalgam onda eto vam

pa ne mogu da krivim egipcane za ovo. napravili im direktnu stetu od 100ak mil $, i uvukli ih u gomilu sudjenja i rasprava koje ce da slede od strane bukvalno svih mogucih koji su hteli da prodju tu, gde ce da se gleda jel samo greska broda, ili losa reakcija ovih sto ga izvlace i jos milion stvari.

lepo plati ti kauciju, pa ti damo brod, pa posle ce da vracaju nazad, umesto da jure redom na naplatu.

pritisce ih da puste verovatno, nije egipat tolko mudo. nije ni kanal njihov, iako prolazi tu, svesni su i oni toga, ali cisto pokusavaju da se osiguraju, jer pre ili kasnije ce i na njih da padne istraga, jel reakcija dobra, jel primerena, jel imaju dovoljne kapacitete za ovakve slcajeve i slicno, sto moze da se zavrsi da oni placaju deo stete.

FDA preporucuje pauzu u koriscenju Dzonson i Dzonson vakcine dok se i kod nje ne preispita povezanost sa krvnim ugruscima.

teoreticari zavjere u soku, ne znaju kako da se postave

Manje od 2k obolelih,ide na bolje.

Izvinjavam se ako sam Vas ponekad demoralisao na ovoj temi. Neću više to raditi. Smatram da je ovo poprilično traumatično za sve ali ja sam neko ko ne može da zaobilazi oko nekih činjenica a to bi doprinelo da izgubite nadu - što bi Vas dodatno istraumiralo.

Ne želim da Vam otežavam. Neću da Vas teram da gutate crvenu pilulu. Kada dođe vreme kašće Vam se samo.

S toga, ide to na bolje. Još malo dok se većina vakciniše i rešićemo epidemiju.

Nemoj da ih plašiš Melk. Daj im reči podrške, ionako su i oni sluđeni.

Ejduse moram priznati ranije sam se nešto tripovo da ne čitam puno tvoje postove i ne odgovaram ali čini mi se od skora ko da je maltene drugi čovek iza tastature, koherentno formulišeš rečenice i izvodiš jako pametne zaključke savetovao bih samo da prestaneš da se odazivaš na bilo kakav pad svesti valjda si već zaključio o kome pričam