Koronavirus u Srbiji 2

1. Koliko god mi n1 išao na kurac ponekad, nisu ni deseti deo petokolonaši kao što je nekad bio b92

2. mislis da sada nema bafer zone/a gde ne smemo ni da prismrdimo?

3. U nezvanicnim krugovima se pominje mogucnost davanja Kosova za Skadar, to jest izlaz na more.

4. Ako je Skadarsko jezero more, onda ok.

5. Sanitarni čvor
    mislis da sada nema bafer zone/a gde ne smemo ni da prismrdimo?

pa imamo

6. za koridor preko Skadra jebo ga ti, sta ima od Skadra do mora tipa 10-15km

7. ono kad ljuto trolovanje obrne krug pa se više ne zna gde počinje razum a gde ratardiranost i obrnuto.
    Ne razumem čemu hejt toliki prema N1 i hejt uopšte prema ''nezavisnim'' medijima? Ovo nezavisnim pod navodima naravno i uvek će da bude pod navodima.
    Odnosno najviše mi se sere od ove internet govnačadi koja ne brani rts, pink i ostalu režimsku balavurdiju već šta više gnuša se isitih i pljuje po AV najviše, ali zato najstrašnije mrzi n1, novuS i ostale slične manje prisutne u javnosti.
    Za koga ste vi uopšte, evo živo me interesuje? Osim ako ne trolujete u šta sam 90% siguran, ali opet ste mi nejasni.
    Ili si za ili protiv AV, treće nema jeboga pas da ga jebe u ona smrdljiva pičkasta usta

8. da nije bilo plaćeničkog StudijaB onda u ono vreme, kurac bi određeni narod odnosno bar oni sa tunali pojačivačem za logu 3 uspeli makar i da vide kako izgledaju tzv opozicionari pa da razviju neko SOPSTVENO mišljenje ako ništa drugo

9. U Slobino vreme si makar imao svojevremeno TV duel političkih neistomišljenika, sad toga nema, jer svi kenjaju po svojim stanicama, nema toliko potrebnog JAVNOG suočavanja, Tete a Tete, pa da vidimo onda retoriku na delu malo i u praksi

10. http://rs.n1info.com/Vesti/a589822/Poslanici-EP-upozorili-Varheljija-na-uznemirujucu-situaciju-u-Srbiji.html#
    ovakvih vesti nema u kuriru, ne kapiram sta je lose to sto je bbc vlasnik. ne moze biti gore od mitrovica i vladajucih struktura koje drze veliku vecinu ostalih medija.

11. a pritom kina je najpickastija drzava. ubacili virus, sve sjebali i sad kao nude pomoc. mrzim ih brda

12. izgrlise svi posle petog oktobra mitrovica i pozeleli mu dobrodoslicu u demomokratiju,a tupavom narodu rekli da je platio neke pare.satro porez.nije hteo on da voli sloba,vec ga naterali.
    i treba da ih jebe u zdrav mozak.

13. Još gore,CCN je vlasnik N1 u svim ovim feudima bivše Juge.

14. otkad soros nije demon,vec kul starkelja, sve je malo izgubilo smisao.cnn i bbc su nekako,sta ja znam.soros koji unistava super kul srbe je nekako bilo tru hard kor.

15. Ili si za ili protiv AV

Imas dosta ljudi koji su protiv njega, ali ne podrzavaju trenutno najjacu alternativu. Vi jednostavno ne kapirate koliko ljudi je tamo 2001-2002 ispusilo, cela jedna generacija bukvalno koja se nije prilagodila. Smrdljao u nekim robnim kucama Beograd, kuci izmucena zena cuti, ide plata kolika tolika, boleo ga kurac da se doskoluje, da nauci jezik, da skapira tehnoloske promene. Neko rekao ajd mrs, takvih je milion i na rec zuto im izlaze ospice. Ne vole ni ovog sad, ali one jos vise preziru. Njihova deca su sad tipa tinenjdzeri ovaj Kavaj debil recimo, on se seca kroz maglu kako tata nije imao za cokoladu i njemu je usadjeno u mozak da su zuti krivi, a ne njegov otac debil.

16. Citam ovde sta ste pisali, ovo sto su rekli cox i eru je u principu isto sto i ja mislim. Bombas odkud tebi sve te informacije iz prve ruke? Jel imas jos neke dojave?

17. posledice karantina na vukajliji: bombas je glas razuma na ovoj strani

18. gledajuci sns, i ljude koji su tu, nije neocekivano da se u trenutku kad popusti spoljni pritisak (korona recimo) napravi zaokret prema rusiji/kini. zapadni interesi se obicno ne poklapaju sa interesima jedne grupe u zemlji koja bi da kontrolise sve. ima izuzetaka, recimo ako vadis naftu iz zemlje, ali ako si ekonomija koja se i dalje najvise bazira na ljudima, onda im ne odgovara totalna kontrola trzista, sto odgovara rusima na primer. prosto jer imaju jace firme od ruskih.

tako da vrlo lako moze da se desi da opet imamo 60ak % ljudi koji iskreno veruje da imamo "jaku i odgovornu, surovu ali pravednu vlast", sto u nasoj zemlji dovodi iskljucivo do sranja, ni do cega dobrog nije dovelo.

uvek smo bre brate nekako pisali uz vetar. kad svi okolo za nemce, mi ocemo sa englezima i amerikancima. kad svi okolo za amerikance, mi hocemo sa rusima. kad svi okolo muvaju neki kurac oko evropske unije, mi se uhvatili za kinu i za rusiju. neko bi reko da je to pravedno, ali veca sansa je da je naivno i glupo.

Rekli o sajtu

Vukajlija, lijek koji je potisnuo iz upotrebe Edronax, Zoloft, Prozac, Aktivin H i ostale antidepresive. Nuspojave su: grčevi u trbušnim mišićima, suzenje očiju, ludački osmjeh i lako se navući na njega.

Psiholog · 20. Februar 2011.