Bez ikakve pompe, Vukajlija se pojavila tokom ove godine i zabilježila skoro deset hiljada rječi u rječniku žargona koje su definisali sami posjetioci. Uzimajući za ime učestalu grešku u govoru kad ljudi zapravo žele da kažu Vujaklija, stvorena je zajednica stvaraoca slenga srpskog jezika i mjesto na kojem posjetioci treniraju svoju kreativnost. Ovaj kreativni ventil vas samo tako usisa i očas posla možete da izgubite sate vremena čitajući duhovite opaske kojim su definisani brojni izrazi iz popularne kulture i govora. Pozicionirajući se između ozbiljnih sajtova kao što su "Metak" i "Vokabular" na jednoj, i zabavnih "Srbovanje", "Kobaja Grande" na drugoj strani, Vukajlija je dokazala da famozni "user-created content" (sadržaj kreiran od strane korisnika) može sasvim lijepo da zaživi i na ovim prostorima. Ovogodišnja nagrada za najbolji sajt prema izboru Biznisbloga odlazi ovom istinskom Web 2.0 projektu kojem u definicijama nije izmakla ni domaća blogosfera!
Biznisblog · 26. Decembar 2007.
Ouvaj zar to i nije poenta i ono sto bi mediji trebalo da rade, pitam za druga?
ne bre.treba da hvale svaki potez vlasti i da seru po onima koji to ne rade.
https://vukajlija.com/forum/teme/75027-korona-virus-u-srbiji-2?strana=28#post_4023723
haha kaj si se uzrujal brt
ne znam sta bi ti reko na ovaj ngo-shitposting osim da ti neki ljudi koji se raduju srpskim nesrecama (a slucajno su srpskog porekla) zaista postoje i da o njima treba pricati kao i o svakoj drugoj javnoj pojavi, a ako nekad neko napise i post u kome se kritikuje neko drugi a ne vucic i sns jbg to je zato sto nismo anti-sns botovi, vec ljudi koje interesuje nesto siri spektar tema
p.s. sto bi bombas bio problem, to moj brat grobar volim ga, rispekt bro o/
sve su to instrumenti za masovno ispiranje mozga, ako gledas samo jedan od tih kanala sve vreme odnosno jednu stranu price, postaces neka indoktrinirana botina, a posto objektivnog i nezavisnog medija nema, treba odabrati par medija od obe strane da bi ti mozak ostao uravnotezen hehe
treba citati knjige... ako gledas te medije sa obe strane neces biti uravnotezen vec dupli debil
lol moguce, shizofreni debil
N1 je isto ispiranje mozga, jedino sto furaju tu spiku mi smo profesionalni novinari kojima je u interesu da dobijete tačne vesti, a ove s Pinka bas boli kurac i za profesionalizam i sve nego max seljacizam.
Moram da se slozim sa ovom zadnjom Bombijevom izjavom.
N1 je BBC filijala, u Bosni tezak kes dobijaju od kraljice mamu joj jebem.
finansiranim medijima diktiraju sta da kazu,a za one koji se sami finansiraju se kaze da su socijalni i teoreticari zavera.
nije se rodio koji je svima ugodio. mora malo mudrosti
Ja sam mogao raditi u Sarajevu za N1, odbio fala bogu, sad drug radi tjeraju ga da pljuje Srbe.
Ali da nema N1, u Srbiji ne bi imao gde da čuješ drugačije mišljenje.
Relevantniji ti je balkaninfo jebeni od N1
srbi-nebeski narod.ne sme se pljuvati po njima.
Nisam ja rekao ko je relevantan, samo da je lepo čuti drugačije mišljenje. A svako od njih navlači na svoju stranu.
meni je zanimljivo sto neki misle da je ceda opozicija haha
koja je vlasnčka struktura tog N1?
mi drugosrbijanci smo neslozni u principu, delimo se na vise raznih nacina i ne mozemo da postignemo jedinstvo. prvosrbijanci na drugoj strani imaju bolju organizaciju
https://i.postimg.cc/VNHNcWzz/aax-Ep-Br-K-700w-0.jpg
Ta logika ako ne navijas za zvezdu znaci navijas za partizan, i ne postoji trece, nas je i dovela do pred kurac.
Isto tako ako ne lizes dupe vucicu, ZNACI LIZES DJILASU je logika koja se najlakse poseje.
Ja kad pricam s nekim ko je u MAJKA RUSIJA fazonu, i kad kazem da je rusija jedna velika kurcina, TI SI AMERICKI COVEK. Nisam brate, boli me kurac i za jedne i za druge, samo si ti debil
trenutno su nam kinezi novi rusi.pravoslavna braca
da se drugosrbijanci pitaju srbija ne bi imala 3 mora jer ne bi ni postojala vec bismo bili neka filijala velike sile i ne bi bilo ratova u nashoj yugi jer bismo poklonili bosnjama i kroasanima i jednu bafer zonu od 25 km unutar nasih granica da im slucajno ne smetamo
kinezi bi najviše pomogli da prestanu širiti pandemične viruse.