Koronavirus u Srbiji 2

1. Ne znam je l ovo stvarno. Al ako jeste, nepuslušni je mala reč za ova govna.

2. 1. April dule. Zajebava te.

3. jel svi imate tviter naloge pa dolazite do ovog ili vam kao neko posalo?
    koliko dugo imate tviter?
    jel tvitujete nešto?
    kolko tvita mesečno otvitujete?
    koji su vam omiljeni tviteraši i zašto?

4. Sto su govna tilmo? Sto ih zatvore ko cigane u kutije a oni zive normalno?

5. Posjedujem samo Vukajliju, dovoljan me blam.

6. Zemlja je u vanrednom stanju zbog pandemije virusa, sportske hale su sada bolnice.

Ako su u bolnici, znači da su bolesni od korone. Pitanje je kako su je zaradili, ali po njihovom ponašanju sa snimka, dosta toga mi je jasno.

Ako je ono normalno ponašanje u bolnici, uz narodnjake i vitlanje flašama piva, onda tvoje i moje normalno nije isto.

7. Da skratim, govna klošarska.

8. Znaci Thilmo,

Zatvoreni su od strane drzave prisilno u neki kurac od smjestaja i jos trebaju da se zahvaljuju Vucicu, izadju iz karantina i pobiju svoje od dosade.

Ovaj snimak ti pokazuje kolika je laz korona, a ti prozivaj sve sto je suprotno onome sto ti pise na tv i sto Vucko kaze.

9. Jao imam Koronu, lezacu u krevetu i praviti se da umirem da bi bilo dramaticnije iako mi je super i malo kasljucam samo, a inace kasljem jer pusim pet kutija dnevno.

10. Daj saberi se, ne želim ni da ti odgovaram na te besmislice.

11. Kad sam pre 20 dana napisao u tekstu za Tarz da će ovo biti rat ove naše generacije mislio sam da se ipak malo ložim.

Međutim kao anesteziolog na prvoj liniji fronta, u skafanderu po 8h, sa respiratorima, monitorima, masovnošću svega ovoga... u poslednjih 15 dana sam doživeo stvari koje sto pre želim da zaboravim. A ne vidi se kraj.

Čuvajte se kao manijaci. Gojazni su posebno u kurcu. Ovi sa pridruženim bolestima da ne pričam.

12. međutim kao anesteziolog na prvoj liniji fronta, u skafanderu

HAHAHAHAH

13. HAHAHQHQHQHQHQHAHHAHAHQHQHHAHAH

14. Tilmo brt zelim zdravlje tebi i tvojima za vreme ove pošasti...

15. ignor tilma

kako izgledaju bolnice?

16. Prepuno... stalno se oslobađaju novi kapaciteti. Dolaze nam u ispomoć anesteziolozi sa strane, ipak smo mi najviše na udaru.

17. ajde banujte zdravstvene radnike s teme da se smejemo malo kao ljudi

Rekli o sajtu

Kad je pre nekoliko dana osvanuo naslov u dnevnim novinama „Željko Mitrović: Trovali su me“, na samoproklamovanom rečniku slenga vukajlija.com odgovorili su mu bez mnogo pijeteta: „Pa dobro, i ti si nas, i još to radiš“.

Ekonom:east Magazin · 03. Februar 2011.