Prijava

1. Miša Tumbas
2. Miloš Bojanić
3. Parovi
4. Zadruga
5. Šešelj
6. Limeni Ratkovo
7. Amburator Baba

Zašto su nam ove gluposti smešne? Zašto imamo potrebu da delimo to??

Izvinite autore ejdus, ali milos bojanic je pobedio na farmi u konkurenciji mace, djusa, fircija, rake i ostalih majstora rijalitija. Ako to nije uspeh vredan divljenja onda ne znam sta jeste

Најбољи од свих њих је Кале Господар Времена. Њему треба дати националну пензију.

Da Kaleta sam potpuno zaboravio. Još jedan primer našeg kolektivnog debilizma.

Ne divimo im se, nego ih podsvesno upoređujemo sa samima sobom, to je u ljudskoj prirodi. E sad, kad se uporediš sa takvim spodobama u najvećem broju slučajeva ćeš izaći kao pobednik, fazon vidi kakav seljak, degenerik, šta god, on je takav, a ja nisam, bolji sam od njega. To te ispunjava osećanjem superiornosti, a to te konsekventno ispunjava zadovoljstvom. Ne divimo im se, već jednostavno takvi čine da se osećaš bolje u vezi sebe samoga. Na takav način se recimo ja, a verujem i drugi članovi sajta, divimo tebi.

Mosasaurus ja neznam kakav osecaj superiornosti ja mogu osetim iz toga sto znam vise padeza mozda nego onaj iz parova.Ja ako se divim nekim ljudima mogu kazem ja se divim onima koji su u stanju da se nasilno bune i bore za svoja prava, sam sam i takav u mojoj prirodi odavnina nek sam i poseban al takav sam kakav sam stim sto trazim tu u tom svetu onog ko radi bolje, i uspeva u tome i divim se njemu zato sto uspeva bolje od mene.Mene je mogu kazem zao onih sto se dive skolskim uspesima jer sve ocekuju da ce ih neko postuje ako budu vredni a na kraju krajeva samo trpe u sebi ogromnu muku.Ako nisam dobar sebi nemogu nikada biti dobar drugome pa nek kazu sta kazu, ali divim se i recimo jednoj gazdarici sto zaposlila beskucnika, i on joj danas beskrajno zahvalan.

А гдје су ти ове дебиличине са јутуб сцена? Додуше њима се клинци само диве, али има и старијих који кажу да су то екстра момци.

ne znam sto se glupi ljudi stavljaju u isti kos s primitivcima i klosarima, kad si glup to ne mozes da promenis (ili mozes, ali jako tesko i tek s vremenom)

primitivizam i klosarenje su u tvojoj moci i sam si odgovoran ako si polupismena seljacina, pogotovo u 2020. godini kada su ti sve znanje i ideje ovog sveta dostupne na 3 klika

@atomski mis
Ništa od onoga se nije odnosilo na tebe, ti si na drugoj strani te medalje.

Шта фали Лименом?

Znači kanarinci su krivi što si ti ležao tri godine