Prijava

Zaboravili smo i Mladena Sarcevica, mislim da je on ozbiljni konkurent cak i za prvo mesto

Zapata kakvo je stanje u Vranju sa koronom, otkud ovaj skok?

Ja bih rekao Vucicevic da je,

mada je dosta nezahvalna kategorija sama po sebi, jer je SNS sa sobom doveo nepismene, krezube i sline, bukvalno je najnizi sloj stanovnistva dospio na najvise funkcije zahvaljujuci njima, tako da mozes da pokazes prstom i najboljeg, i dalje neces puno pogrijesiti

Pa kako nece biti skok kad skotovi po fabrikama terali ljude s temperaturom da rade

Pa okej, ako računamo one koji nisu političari onda dilema ne postoji, Gandra Džej, pa par soma mesta prazno.

nije radule za ovaj spisak, nema tu ogavnu njušku tipičnu za ljige, kao što je ima recimo slina. Radule je čak i dobronameran, ali je toliko jadan u gađanju vučića praćkom da je to jedino na šta se fokusirao. Više je za podsmeh zbog nedostatka svog programa i političke nesposobnosti, a ne izaziva gađenje kao recimo kad siniša mali krene da izbegava novinarska pitanja i kerebeči se ko majmun.

Ja bih rekao Vucicevic da je,

za vucicevica sam slusao pricu od kolega njegovih sa fakulteta kako uvek sedeo u prvoj klupi i ono maksimum ulizivanja svakom profesoru, koliko moze da se ulize. isto tipa neke farmerke da nosio i majcu sto utegne do daske u njih, cisto da izgleda kretenski.
fora bila da uvek kad prof zavrsi predavanje, i kad bude kao da se pita nesto, dragance je uvek bio na foru "jel moze jedno pitanjce profesore?" tim recima.

kad se malo zamislis, to je taj profil 100%. svi oni.

ulizice do besvesti sto kad dodju do realne moci, svi moguci kompleksi koji su se godinama skupljali odjednom izadju napolje.

a najveca splacina je naravno, slina. dok ovi ostali dosli do tog gde su sopstvenim ulizivanjem ili davenjem dupeta kom god, slinica je lepo kao dobar tatin sin cutao i lepio plakate i cekao da ga ubace sa jednog mesta na drugo, uz lep i pametan savet, da ne prica puno i ne talasa.
jos 10 god dogurace i do premijera ili stagod.

jer svi ostali, koliko god da su smece, imaju neki zanat, makar to bilo ulizivanje. slinica je bukvalno priglup, tu je gde je, nema pojma cemu sluzi sve to, al bolje da ne jede govna puno jer tata fino zaradjuje za sve.

Meni Neša dodje mitzasta mukitza priglupa onako. Tipa za streljati na licu mesta, ne slati u radni logor ili mrcvariti fizički i psihički a la Remzi Bolton.

Vuk Drašković.
Upoznao sam ga kao klinac, ćale me odveo na tribiunu spo-a onda još. NOĆ ĐENERALA sam pročitao u četvrtom razredu osnovne.
Srce mi tad osvojio, pa se zatim pokenjao po njemu. Pa posle onako izdajnički popišao po svemu

uvek sedeo u prvoj klupi i ono maksimum ulizivanja svakom profesoru, koliko moze da se ulize. isto tipa neke farmerke da nosio i majcu sto utegne do daske u njih, cisto da izgleda kretenski. 
fora bila da uvek kad prof zavrsi predavanje, i kad bude kao da se pita nesto, dragance je uvek bio na foru "jel moze jedno pitanjce profesore?" tim recima.

Mislim da bi pola nas ovde ispricalo ovu pricu i bez ikakvog znanja o stvarnim dogadjajima, samo da je neko pitao sta mislimo kakav je na faksu bio

jer svi ostali, koliko god da su smece, imaju neki zanat, makar to bilo ulizivanje. slinica je bukvalno priglup, tu je gde je, nema pojma cemu sluzi sve to, al bolje da ne jede govna puno jer tata fino zaradjuje za sve.

ja mislim da je slina malo potcenjen kao politicar, mozda nema vijuge da zavrsi faks posteno, ali za politiku ima stofa, a imao je od koga i da uci

ne bi me cudilo da on nekako pregura pad sns-a i opstane politicki, sto bi i bilo donekle prikladno njegovom nadimku

zivi bili pa videli

Slina je sledeći Vučić, zapamtite moje reči.

A premijer će biti Marko Đurić.

nije sledeci vucic, gledao sam vucica dok je bio mladji i za klasu je bio bolji govornik, imao harizmu i te kurce i generalno zajebaniji lik.
slina je slina brt. ubacivali ga gde treba, nije on za vodju. e bi se snaso nikako u tome.

Meni on deluje kao da ga interesuje samo kes. Najradije ne bi ni bio ni ministar ni nista. Za razliku od vucica kojeg interesuje da on bude glavni. Ne da on milione, nego da ga ljudi koji imaju milione gledaju kao sefa.

Šljam - Šarčević/Martinović
Ljiga - Gojkovica
Slina - Slina
Splačina - Marko Đurić

Slina ima 45 godina, ne znam dal ste vi svesni toga hahaha