Prijava

Došla plavuša da primi vakcinu i pita:
-Doktore, može li u guzu?
-Može, samo prvo da primiš vakcinu.-kaže doktor.

A zasto mislite da i ukoliko bi se eventualno cipovali i pratili ne bi mogli da taj cip hakujemo ili nesto slicno. Tehnologija je razvijena ali u oba smera, kad god neko nesto izmisli uvek ce se pojaviti haker koji ce to nesto da provali/sjebe/obesmisli. Ja sam licno protiv cipovanja jer moze biti zloupotrebljeno na previse nacina, a i proces robotizacije coveka bi se jos vise ubrzao. Ali verujte mi da bi neki ljudi nasli resenje za sve te probleme, tkd bez brige.

Ajde,debilcino,prekini traziti satro dokaze glupe nikad nisi bio u pravu u vezi vakcina nisi ni sad.Samo se hvatas za slamku.

Šta ti je vukajlija vakum čim nestanu neke bistre glave odmah uskoče nove još bistrije

What COVID-19 Vaccine AstraZeneca contains

One dose (0.5 ml) contains:

COVID-19 Vaccine (ChAdOx1-Srecombinant)

5 x 10 to the 10 viral particlesRecombinant, replication-deficient chimpanzee adenovirus vector encoding the SARS-CoV-2 Spike glycoprotein. Produced in genetically modified human embryonic kidney (HEK) 293 cells.

This product contains genetically modified organisms (GMOs).

The other excipients are L-histidine, L-histidine hydrochloride monohydrate, magnesium chloride hexahydrate, polysorbate 80, ethanol, sucrose, sodium chloride, disodium edetate dihydrate, water for injections.

Manufacturer
MedImmune UK Ltd
6 Renaissance Way
Liverpool, L24 9JW
United Kingdom

Neće te niko vezati za stolicu i čipovati eej sve je kuul eej

Produced in genetically modified human embryonic kidney (HEK) 293 cells.

Nemoj da primiš vakcinu eej sve je kul neće ti niko tražiti potvrdu o vakcinaciji kako bi ti bilo omogućeno da radiš u sigurnom okruženju ili da putuješ u sigurnom tranzitu ili da budemo sigurni možda nosi i četiri maske odjednom što je sigurno sigurno je ali neće te niko vezati za stolicu i bosti te pa za koga nas smatraš eej

a šta fali čipu, u čemu je problem?

- Dobar dan došla sam da abortiram
- Dobar dan, lezite ovde su novine sad će doktor samo da povadi neke bubrege

Pipač jesi li gledao onaj film Edit i Ja nzm koliko se vas seća davno je izašo animirani film dosta poznatih glumaca je pozajmljivalo glasove, e kad pogledaš taj film vrati se da pričamo o nečemu što se zove "prediktivno programiranje"

trifrs plakao u dispanzeru kao mali, nije bilo lizalica za utehu nego još i batine dobiješ ako si glasan i ometaš ostalu decu, stvaraš paniku u čekaonici.

ajde što ti izbuši bulju stroga doktorica, a još si mrdao guzove i stegao mišić pa te bolelo hiljadu puta više nego kad opustiš, nego te još izlupa majka na izlasku jer je blamiraš, urlaš ko kreten odzvanja hodnik do dečijeg zubara na trećem spratu.

taman da kažem da ubaciš te filmove koje gledaš na dakle filmovi, da se malo edukujemo. Ne priznajem ništa ako nije žut debeli font podebljan, glas naratora dubok i baršunast da trese vufer, a muzika dramatična da se oznoji bulja.

gledao sam neki o farmama živine po americi, neuslovima čuvanja i obrade istih. Prikazali i krave, kompletan put od farme do mekdonald pljeske.
Posle toga godinu dana nisam smeo da pogledam roštilj, ne jebem ga više da gledam dokumentarce, samo neka pozitiva, lagane teme i naravno dobre šale.
Nadam se da sam ti pomogao

Batke čip je najmanji od tvojih problema, reći ću ti odmah neće ga ni biti. Ko je za neki counseling ako bude u bedaku zbog toga što je ispo pglu jer je verovao modernoj medicini i dozvolio je sebi ili članovima porodice da budu teže osakaćeni može slobodno da se obrati u pvt

Dokumentarci su prediktivno programiranje hoćeš li početi da razmišljaš o ti čoveče koji projektuje sve što mu se serviralo kroz pop kulturu

ma opušteno, bitno da smo razmenili koju reč u ovaj kasni sat dok kiša lagano pojačava tempo i preti da mi opet uđe u podrum i napravi sranje..
a ko je koga tu istrolovao, ko ispao pametan ko glup, najmanji problem u celoj priči.

Nemoj da primiš vakcinu eej sve je kul neće ti niko tražiti potvrdu o vakcinaciji kako bi ti bilo omogućeno da radiš u sigurnom okruženju ili da putuješ u sigurnom tranzitu ili da budemo sigurni možda nosi i četiri maske odjednom što je sigurno sigurno je ali neće te niko vezati za stolicu i bosti te pa za koga nas smatraš eej

Mala je to cena za heroja slobodnog sveta, nekad su borci za slobodu muceni i ubijani, danas im se ne dozvoljava da putuju avionima, sva sreca pa su avioni svetska zavera jer kako moze metal da leti.