Vaccina

1. Imaš sumanute ideje sa paranojom i moraš kod psihijatra. Još uvek si visoko funkcionalan, ali ko zna hoćeš li biti ako se nastavi. Ovo ti je topao savet lika koji je proveo 15 godina buljeći u medicinske knjige i kome je svejedno. Za pet godina ćeš bukvalno biti lik sa "kartica je oštećena" klipa. Ovo nema veze s vakcinom. Nemoj da se vakcinišeš. Idi kod psihijatra.

2. https://prntscr.com/12512k2
    https://prntscr.com/12512t0

NEW - Former director of CDC is now CEO of the foundation that funds FACTCHECK.org’s vaccine fact checking program. Roughly 15% of said foundation’s assets are J&J stock. @disclosetv @disclosetv_chat

Evo čisto da okačim da ne bi kenjao kako lupam za fact checkere

3. Zapere brate nemoj pls svi mogu da mi pričaju o psihijatriji trenutno ali ti......... sramota jbg

4. Imaš sumanute ideje sa paranojom i moraš kod psihijatra. Još uvek si visoko funkcionalan, ali ko zna hoćeš li biti ako se nastavi. Ovo ti je topao savet lika koji je proveo 15 godina buljeći u medicinske knjige i kome je svejedno. Za pet godina ćeš bukvalno biti lik sa "kartica je oštećena" klipa. Ovo nema veze s vakcinom. Nemoj da se vakcinišeš. Idi kod psihijatra

5. a jeste trifors brate, mnogo si dobar trol da bi bio stvarno trol, a stavovi sa ovim qanonom su ti opasni za deljenje. znaci bukvalno, kad si opisao britaniju i sve ja sam se samo setio ovog spota:
    https://www.youtube.com/watch?v=7f2wg1pqQDs

i ako je tako, mnogo je dobro sto si se povadio iz toga, ali sa druge strane jebeni qanon

6. "trifors, evo sad sam pricao sa jednim indijcem koji je opisao bukvalno kako izgleda kad naidje koronavirus a ljudi se ponasaju kao ti, ili jednostavno kao indijci.

tj, ne mozes da udjes u bolnicu ako slomis nogu ili imas napad slepog creva jer je prepuna ljudi sa upalom pluca koji se guse jer potrosen kiseonik. ides redom po bolnicama u nadi da te negde puste unutra".

Juče baš razgovaram sa random Japancem na temu Indije, reko - upitni su što se tiče bilo kakve higijene, uhranjenosti i svega drugog, čovek kaže - da, ima ih milijardu, sirotinja su u velikoj meri, bolnički kapaciteti su jadni i leži ih po troje u krevetu bukvalno. Da nešto bukne u Indiji nije nikakvo čudo.

Ali Celt ovde gadja samu suštinu jer - bukvalno, rizikujemo da nam se u budućnosti pojavi prava pravcata pošast koja nosi sve pred sobom, i da pomru milioni ljudi u prve tri nedelje. Ovo što imamo zadnjih 15 godina je onaj klinac - pastir što viče "vuk vuk" iz zajebancije. Svi će pomremo, čovečanstvo će biti desetkovano, spasavaj se ko može...A 99% ljudi ili preživi ili i ne oseti bilo kakve simptome. Smoriće nas i otupeti ovi razgovori i medijski spam do te mere da ćemo u slučaju prave, velike opasnosti (kuge i ostalo, što imamo s vremena na vreme) - baš najebati.

7. Jer jbg sve je izgubilo legitimitet u velikoj meri - szo, politika, mediji, mreže koje selektivno cenzurišu šta stignu...U ljude se uvukla sumnja, krajnje opradana, i ne samo kod nas već širom sveta. Ovo uskoro više neće piti vodu - jednostavno, ljudima je muka da se bave ovim stvarima već godinu i po dana; ako vakcinacija ne uzme maha (a već je prilično izduvala) i čovečanstvo, eto, preživi - zauzećemo stav Ok, prošlo i ovo kao ptičiji i svinjski, malo smo preterali tralala. Ne daj Bože da bukne neko sranje koje upokoji bukvalno svakog trećeg čoveka (kao tipa Burbonka), mi bismo, bukvalno, imali milijardu mrtvih.

8. Ne daj Bože da bukne neko sranje koje upokoji bukvalno svakog trećeg čoveka (kao tipa Burbonka), mi bismo, bukvalno, imali milijardu mrtvih.

7/3 = 2.33 mlrd

9. Шта је Бурбонка који курац?

10. ...Znam da spamujem, ali ako pogledamo, i prošle godine smo imali gomilu kineskih lekara koji su bili stava - zatvaraj zemlju, ovo će buknuti i raširiti se po čitavom svetu. Dogodilo se to da su ih pohapsili jer šire paniku, sabotiraju zemlju itd. Da se ovo dogodilo u nekoj drugoj zemlji, tipa Iranu, sravnili bismo ih sa zemljom ili podigli betonski zid visine 4km duž cele granice oko njih. Pošto je u pitanju moćna i zajebana Kina, nikom ništa. Ne stvarno - je l bilo nekih zvaničnih reakcija tipa - režim u Kini je reagovao neodgovorno i nespremno, trebalo bi da padne itd?

11. Dobro Celt znam, ne detaljišem - mada svejedno ima nas preko 8 milijardi odavno.

12. Трајфорс је ваш добри комшијски Алекс Џоунс

13. Melkor: bolji od probavite

14. Problem je što ljudi poput Melkijadesa, Celta i Trajforsa uopšte razgovaraju na ovu temu. U normalnim okolnostima - odeš da primiš vakcinu kada te pozovu, obaviš to i dovidjenja. Najnormalnija stvar. Sama činjenica da ljudi (a ne govorimo o šaci ljudi) nema poverenje u organizacije, vlade, medije...Je pokazatelj u kakvom kurcu se trenutno nalazimo, što je strašno opasno. A po starom dobrom običaju ljudi ne žele da izvuku bilo kakve pouke iz svega ovoga - žele da se život nastavi tamo gde je stao.

15. Zap nikako da te pitam, jesi li u partiji?

16. Melkor, covek knjiga: "Kako drugacije reci 1000 stvari koje svi znaju"

17. Шта је Бурбонка који курац?

Burbonska kuga je bolest koja nastaje kad polijes biftek burbonom pa jedes posle ladan kad se ukvari. Izaziva teski proliv, povracanje i neretko smrt od prevelike kolicine hipsterizma u krvi (izvini reme) :)

18. SMRTONOSNA bolest se krije u jelu koje jedemo SVAKI DAN

Rekli o sajtu

Na pitanje: „Ko je bio Mocart?“ duhoviti posetioci internet sajta Vukajlija, rečnik slenga, odgovaraju: „Svestrana ličnost. Čovek koji je komponovao muziku za Nokiu. Inače, bio je poslastičar i izmislio je Mozzart kugle. A voleo je i da se kladi...“

Danas · 06. Novembar 2008.