Vaccina

1. https://prntscr.com/sx9beo
    Eo praktično sve što spada pod ovaj kišobran možeš da invertuješ i provališ nameru narativa

2. Brate, da su vakcine loše ne bi se Jevreji njima špricali.
    Šah mat.

3. Dokazao si šta tačno?

Ako bilo šta potvrđuješ moju poentu, ako ti Jevreji imaju toliki uticaj i tolko su moćni što se išpricaše tim vakcinama od kojih ce da im se osuše jaja i materice?
    Prekecaše gi na brzinu? Šta?

4. SAMO TEŠKI RETARDI MOGU DA POVERUJU U ONO ŠTO OBJAVLJUJU BLIC, NOVOSTI, SRBININFO I VASELJENSKA

5. Ništa nisam ni dokazivao haha šta misliš da sam pokušao? Spomenuo si jevreje, ja okačio slikicu lololo uostalom ne vredi mi raspravljati se oko ezoterije sa čovekom koji je razume površinski, nisu isto Jevreji i narod Izraela, jedni su krvopije drugi su ovce za šišanje ko ti i ja al ajde

6. Znači samo šitpostuješ bez reda i poretka, pošto ti je gudra spržila mozak?

7. uostalom ne vredi mi raspravljati se oko ezoterije sa čovekom koji je razume površinski

ne vredi raspravljati se oko ezoterije ako nisi zaludan, mrtav pijan ili oba

There, fixed it for you ;)

8. И ова француска генетичарка тврди да су помрли по Израелу(и другим местима) од Фајзера. Негде око осмог минута.
    https://www.youtube.com/watch?v=5J9-WsQuoPo&t=514s&ab_channel=SudRadio

9. Znači samo šitpostuješ bez reda i poretka, pošto ti je gudra spržila mozak?

Moj magnum opus ostade zabeležen na vukajliji
    #Zadovoljan

10. Triforce evo Aca Lukas vas pljuje

"Svi oni imaju interes da pričaju te gluposti. Jedni su politički motivisani, drugi su budale, treći su u sekti... Ali tek ne mogu da shvatim ljude koji potpadaju pod njihov uticaj. Ja bih im postavio nekoliko pitanja: Koliko imaš godina? Koliko puta si bio bolestan? Je l' ti doktor dao da piješ lek? Jel' si ozdravio? Jesi. Otkud znaš da li je taj lek koji si primio bio ispitan?"

u koju kategoriju spadaš?

11. na sta su spali antivaxeri, da im i aco lukas argumentovano trpa masnu kurcinu do balcaka

bukvalno izlogovao bih se zauvek da sam na tvom mestu, trifors

12. Vukajlija 2021: platforma za muške maje volk.

13. Oke ja ću da se izlogujem zauvek Sevast

14. na sta su spali antivaxeri

Haha al ovo mi je tragikomična izjava kao da su u tvojim očima na početku imali neki dobar status pa su se sad srozali da i Šmrkas priča protiv njih xD
    It's only up from here

15. šta bi sa matericma koje eksplodiraju?

Rekli o sajtu

Slavna Vukajlija. Ima glupih stvari, ima bezveznih, ali ima i jako puno brilijantnih. Neću previše dužiti, samo odite tam pa vidite sami. Samo jedno upozorenje - ima ponešto napisano i na ćirilici (iako smatram da svako, ko kolko-tolko drži do opće kulture zna ćirilicu).

Skodin blog · 04. Septembar 2010.