Prijava

pa sta ako bi rusi napravili bazu u crnoj gori.imaju i ameri na kkosovu.kaze da ce da vrsljaju.sta vrsljaju sta prica ovaj covek.jel on ovo pravi asocijaciju na drugi svetski rat kad je ruska vojska silovala i otimala gde god je prosla.u draskovicevoj glavi je samo drugii svetski rat.nista vise.

Da priznate Kosovo, pa da postanete i vi srbi konačno deo normalnog, kulturnog i civilizovanog sveta, gde vladaju red i zakon, a ne nepotizam, otimačina i korupcija. Pare ste dobili, a ni Albanci se nikad neće odreći borbe i krvi koju su prolili za oslobođenje

Ne jedi bre govna budalo hahah

Boh prvu jutarnju kafu uvek promešaj nožem, da te preseče govnare hahaha

Jebote izgleda kao podrasa goblina, neki hobgoblin nije čak ni postojan gnol

За Црну Гору би претварање у православни Иран био квантни скок унапред.

draskovic je perica ognjenovic politike

Fali neki Šećeroski na sceni, kanda se taj šareniš na demokratskoj sceni Srbije malo izgubio... Izbori su uvek bili najzanimljiviji period, ranije sam baš zbog toga mnogo gotivio Vučića, neki izbori svake godine, pojave se uvek neki novi mentoli

Sledeće godine predsednički a posle 3 godine bez izbora :(((

Ovi mi se nisu svideli jer kratko trajala kampanja, kampanja bez bar 2 meseca najgore i najcrnje međusobne pljuvačine vređanja i pičkaranja i trash talk-a nema smisla

slagaće, kao i uvek
http://rs.n1info.com/Vesti/a638291/Putin-razgovarao-sa-Vucicem-o-Kosovu.html

bukvalno će ga rastrgnuti, nije da ni do sada nisu znali da je podložan pritiscima, ali mislim da mu je ovo poslednji ples... može još nedugo ostati u fotelji ako Tramp izgubi i to je sve.

hahaha ali ovo

EU: Morate da prekinete sve vojne vezbe sa Belorusijom ako hocete kod nas, spoljna politika EU mora biti jedinstvena, a jedinstvena znaci kako Herr Deutschland kaze.
Rusija: Njet bratuski, ako uradite to ce vam jebemo майку.
Ministarstvo inostranih dela Republike Srbije: Aaaaaa zivot nije fer, sto nam radite bre ovo, sad necemo ni sa kim 6 meseci, kme, kme.
NATO: Svakako nismo planirali nista narednih 6 meseci, al da jesmo, dosli biste i jos biste nam se zahvaljivali sto ste dosli.

Zakljucak: bombardovanje Srbije do 2025.

У тој несрећи је срећа што нисмо изиритирали цео муслимански свет

Nisamo, samo Azerbejdzan, Liban i Siriju. Ko prezivi ludaka, pricace.

it's bombash, who knows bro