Prijava

To je to
youtube.com/watch?v=skpd7yb3HZU

jesu nezavisni kurca moga, cak je i vuciceva srbija nezavisnija od njih, tu se samo grenel i merkelovka utrkuju ko ce jace da opali po njusci i utera u tor kad se opuste muda

Proces je neminovan, proces je odavno započet. Pitanje je samo dana kada će Kosovo postati full state. Ne znam čemu to srpsko koprcanje

Kratka istorija: 2/3 Kosova je pridodato tadašnjim Albancima od nekadašnjeg Rimskog carstva kao pokrajina, nisu se bunili.
Kasnije im je oduzeto, nisu se bunili.
A sad je oteto.

Taj deo je među najbogatijima po prirodnim bogatstvima.
Isto tako je i na visokom riziku od zemljotresa.

Toliko.

Pa znaci samo da ih pustimo dok ne drusne neki zemljotres da ih sve prevrne, taman ono zlato odozdo da grune gore

I za 500 miliona godina op nafta od siptara + nafta od mrtvih muslimana u srebrenici i postajemo afrika

Plus nafta od Pudlle

ih još kad za 500 mil. godina bude isto toliko žrtava u srebrenici na konju smo

Za 100 godina čitava "Srbija" će moći da stane ispod jednog uvenulog maslačka

A i ta zadnja dva pripadnika države će se međusobno poklat jer se neće moći složiti da li da priznaju otcijepljenu Vojvodinu kao nezavisnu državu

Зглавкар, одакле си ти ако није тајна?

Dve činjenice su krajnje problematične kada su KiM u pitanju:

- više Srba živi na jugu nego na severu (dosta više zapravo)
- puni su oružja, i niko više i ne pomišlja na to da će se čitava stvar rešavati nekakvim pregovorima. Čak monasi po manastirima (informacija od jednog monaha iz P. Patrijaršije, btw) ležu da spavaju sa kalašnjikovima, za svaki slučaj. Jer logično kad razmisliš - gotovo svi Srbi koji su ostali tamo da žive izgubili su nekog člana porodice (pobijeni, povadjeni im organi, gubi im se svaki trag). Ti ljudi nemaju iluzija.

Nije tajna. Otac pravoslavac, majka katolkinja. Rođen u Bosni prije rata, dakle Bosanac.

Sta se gleda pre, ko je napravio ili ko je rodio? Mislim da svaka strana ima svoje argumente

И ти, поносни Босанац од оца православца и мајке католкиње, нама серендаш како неће остати од Србије ништа и како ће се поклати међусобно и они малобројни који буду били ту? Погледај твоју вољену Босну мало боље, за 20 година неће бити ни 2 милиона људи у земљи.

Narod kolektivno napušta čitav Balkan a ti se kurčiš kako će Srbija na kraju proći neprimjetljivo "bolje" od Bosne lol. Dobar vic.

Meni nije teško priznati da je Bosna uvijek bila u govnima, a i uvijek će i biti, ali nemojmo se lagati da je u Srbiji toliko bolje da vam treba zaviditi.

Ono kad se raduješ jer ti govno koje jedeš za večeru malo manje smrdi nego kod komšije

Bosanac

ja sam klingonac a ovo je moj prijatelj ateista, čukundeda mu je bio crnogorski musliman

Hezno misli da me spustio a spušta sam sebe xD

"Bosanski Srbin" ili "Srbin iz Bosne" je ratna tvorevina isto kao i "Bošnjak" i služi samo da dijeli ljude jer je čitav region zaražen nacionalističkim pizdarijama.

U Bosni i Hercegovini (uključujući RS naravno) živi samo jedan narod - Bosanci. Znam da je neandertalcima to teško svarit.

Ja sam mislio da je to svakome van bosne jasno

Narod kolektivno napušta čitav Balkan a ti se kurčiš kako će Srbija na kraju proći neprimjetljivo "bolje" od Bosne lol. Dobar vic.

Meni nije teško priznati da je Bosna uvijek bila u govnima, a i uvijek će i biti, ali nemojmo se lagati da je u Srbiji toliko bolje da vam treba zaviditi.

Ono kad se raduješ jer ti govno koje jedeš za večeru malo manje smrdi nego kod komšije

Не, не радујем се, напротив, него ми иде на курац кад неко из Босне или сличне државе дође кења како смо ми у Србији овакви или онакви и како нам следи ово или оно, као да живе у Шведској или Швајцарској, а не у Босни јебеној. Радиш управо оно за шта мене оптужујеш.

Па онда још дође да просипа причу како су сви у националистичком заносу јер деле народ на Србе, Бошњаке и Хрвате, а нема ничег спорног у томе да све назовеш Босанцима, јер јебига, ко су људи да сами о себи одлуче како ће се звати, ипак Зглавкар зна то боље од њих самих.

Ajde sevasto ne kaki. Prije rata svi bili Bosanci a sad niko u Bosni nije. Danas se svi nacionalistički opredjeljuju jer je vjera i nacija isto a ja kad za sebe kažem da sam Bosanac gledaju me kao da imam tri glave.

I što je možda najgore pravoslavci u RS kažu da govore "Srpski" iako govore ijekavicom a muslimani govore "Bosanski". Niko neće da prizna da je to sve srpsko hrvatski sa drugim imenom. Gore je dole u ovoj nakaradi.