Prijava

evo ove godine nasli jos 9, ukupan broj se popeo na 8381, mada nije to to kao 8372 bilo je zvucno bas
ima li neko pouzdane neke podatke koliko moze biti pravi broj

Ide se na 11000 do kraja ove decenije.

Nešto malo više od 10500 tačnije

16-17 mamara puta manje od korone u jednom danu

између 2 и 3 и по хиљаде одраслих мушкараца.

davide jel ti vodis politicku nekorektnost

A realan broj je 1200 vojnika, isključivo

реално војника, да.

A brate... Sportski. I oni su rokali po Kravici i tim selima tamo. Nema sad ljutiš i genocid

а не брате ниси читао твитер од извесне блм, каже да то НИСУ били војници, јер шта ће пар иљада војно способних мушкараца (из армије која се јако борила за бих) на првој линији фронта.

https://www.facebook.com/trolovanjeHrvata/photos/a.101167454564552/298342344847061/?type=3&theater

O ne imamo glupih tviterasa ajde neko da zove muriju hitno

Činjenica je da je gomila posmrtnih ostataka masakriranih Srba iz masovnih grobnica zakopano u Srebrenici, i činjenica je da je karmički bazen srpskog naroda ne prepunjen već je natovaren i zatrpan govnima što je dozvolio tako nešto i zbog toga i izumiremo. Zapamtite moje riječi kad dođemo Bogu na istinu nek mi u duši vlada mir tam-tam-tam-taaaam aaaaaaaaaaaaanđele

Drugi primjer je masovna grobnica masakriranih četnika, posmrtni ostaci iz Drugog svjetskog rata, sa svim obilježjima, otkrivena grobnica, Srbi rekli da ih ne zanima to nešto specijalno (!?) i posvađali se međusobno oko para, došle balije i odnele kosti, zakopali ih u Srebrenici. Nisu balijanderi krivi, Srbi su jedini krivci za sav taj srebrenički cirkus kabare.

Ne verujem da iko zna tačan broj, samo želim da kažem da je Srebrenica velika mrlja na leđima srpskog naroda. To nam nije trebalo nikako.

A da ne pričam ono kad god se priča o Srebrenici pokazuje se snimak kako škorpioni ubijaju petoricu zarobljenika, a to se desilo 1993. jebene godine....

Da, i to u trnovu, ne u srebrenci

Dosta nam je ovakvih poput skočimiša, koji samo prizivaju sranja i krvoproliće kako bi valjda sebi ispunili još jednu želju, verovatno da budu nekakvi komandanti i generali i da se svete zbog lažnih mitova o sopstvenom nacionalno-religijskom korpusu

Ko hoće da ratuje, konkurs u Legiji stranaca je otvoren 24/7/365

Idite ratujte dok vam skočimiš jebe žene, jer u njegovoj bolesnoj glavi oteti tuđe je PRESTIŽ

Srbi se trebaju ugledati na Njemačku. Kad su oni mogli preći preko Hitlera i odreći ga se može i Srbija/RS kolektivno priznat taj zločin i krenut dalje.

Ali to se neće desit dok svaka treća osoba ne prestane da odgovara "a šta je sa Srbima koji su ubijeni" (ćao skočimišu) čim se Srebrenica spomene i počne hvalisat Mladića i ostale glavne aktere misleći da su zapravo oni bili žrtve. Znači nikad.

Truth shall set you free.