Prijava

2020 je, i mislim da ne treba da budemo konzerve i dopustimo da se i on definiše.

Kutura mimova, strimova, tvičeva, fortnajta, tik-tokova... to je danas realnost, i treba pustiti decu da definišu ukoliko žele, i ne kenjati po njima

Evo najnovija defka na sajtu je ovo https://vukajlija.com/shit-on/743604

I ja nemam problem s tim

fyp je pocetna stranica na tik toku ne znam sta znaci akronim

Smatram da autor koji je otvorio ovu temu ima dovoljno inteligencije, mašte i smisla za humor, te stoga može uspešno da objasni neke stvari kako sebi tako i drugima. :)

Pa postoji već definisanje gejmerskog slenga ovde na sajtu, dovoljno što se mene tiče i ne bih da se načinje vrh ledenog brega u vidu tiktokova tvičeva majnkraftova fortnajtova, pederizama imamo već dovoljno

i da mislim da bih imao problena s tim

Sve što je sleng zaslužuje biti ovde... pa i Rrrreši i šaim se.

Nemojmo biti puritanci

ok definiši reši i šaim se, interesuje me kako će to da se pretoči u defku ozbiljno, iako ne vidim poentu pridavanja značaja nekom govnjivom YT trendingu

Sta su zoomeri koji kurac

Zoomeri su generacija koja ceremonijalno stvara uvertiru za obistinjavanje onog prediktivnog dokumentarca "Idiocracy"

mali mujo

mordoss koll

Mislim da i nije bilo neophodno da se za ovo otvori tema
Imam vec jednog analnog osvetnika na definicijama koji otvara nove definicje za prvo sto mu padne na pamet dok kenja

Sto kaze zap bergas, nije se snasao

Covido ergo zoom.

zajebavao bi te da si mator, al morao sam i ja da izguglam:
https://en.wikipedia.org/wiki/Generation_Z
to je zumer

Da sam juce umro, mislio bih da su to milenijalsi, uvijek pozaboravljam i pogubim se u tim njihovim generacijama, sad vidjeh da su milenijalsi ustvari osamdesete i pocetak devedesetih :o

the generation has also been characterized in the media as anxious and depressed. Some commentators attribute these effects to the generation having grown up in a time of social media, smartphones, the COVID-19 pandemic and the ensuing recession.

Lol, par mjeseci ove godine vec sjebalo citavu generaciju

jbg, svaka generacija ima neku svoju muku i razlog za depresiju. starijim generacijama to uvek izgleda kao benigni razlog nego pravi.

jbg, da krenes danas da kukas kako zbog ekonomske depresije nemas da kupis nov telefon, nego nosis onaj iz prethodne generacije, na to ti deda sa pocetka veka krene kenja u moje vreme se nije imalo za cipele nego moras da hodas u cepanim jebena pahuljico, a na to mu deda iz srednjeg veka prica kako mu 2 deteta umrla od gladi jedne godine zbog suse, a ti jedes govna zbog cipela, idi bos ko i svi picka ti materina mekana.

da se matori ljudi pitaju kuda da ide svet, ne bi nigde otiso.

nemojte da ste matora govna u dusi.

svaki rat ili muka unazadi drustvo zato sto nastimuje ljude na "cuti bre, moze to mnogo gore", i onda se ne bune na stvari koje izgledaju glupo, al kad se nagomilaju naprave vece sranje od rata.

tj, svajcarska baba: zapenila na ukidanje neke benigne povlastice penzionerima sto ce da je kosta nekih 100ak franaka vise godisnje, ko da joj zivot zavisi od toga, ne zato sto joj treba 100fr nego "iz principa"
srpska baba: pa sta ako su smanjili penziju za 20%. cuti sinko moz to i gore, vucic nas pazi.