paraliza sna

1. paraliza sna ali car ti sedi u uglu sobe i prica o svim vezirima u turskoj istoriji

2. paraliza sna ali jelena djokovic se smeje i zvace cija semenke

3. Jedini lek je baciti se pod zuti automobil, ili zeleni, ali onako kiselo zelen ne kao satorsko krilo

4. Paraliza sna ali Nolo imitira Jelenu u ćošku sobe

5. Paraliza sna ali Nolo ispred kreveta maše reketom, nosi zelenu periku i kezi se

6. Paraliza sna ali D. J. B. Vučićević diže paniku

7. Paraliza sna ali Mišković ponovo uhapšen

8. Paraliza sna ali Ceca peva pod šatrom

9. paraliza sna ali mi tvoja mama pusi kurac i nije paraliza sna

10. I rekao sam ti majku da mi ne diraš

11. Miris krvi glupe uličarke

12. Paraliza sna ali sta je koji kurac paraliza sna

13. Šatra je minirana, čobani, imate 2 opcije:

1) Predajte nam Bobana Zdravkovića i mirno napustite ovaj improvizovani objekat
    2)

14. Aha znaci kad ne ode dalje od mezeta

15. Paraliza sna je paraliza uma smeštenog u čoveku čije su ideje nemoguće za sprovođenje

16. Dobro ti je to, treba ponekad staviti pištolj na slepoočnicu i zapitati se, radim li sve ovo nekome u inat ili zato što me to zaista čini srećnim

17. Daj nacrtaj mi šta je smešno tu, pa da se smejemo zajedno

18. paraliza sna ali sumnjam da znaš i da navedeš bar jednog domaćeg proizvođača poludisperzije.

Rekli o sajtu

Bez ikakve pompe, Vukajlija se pojavila tokom ove godine i zabilježila skoro deset hiljada rječi u rječniku žargona koje su definisali sami posjetioci. Uzimajući za ime učestalu grešku u govoru kad ljudi zapravo žele da kažu Vujaklija, stvorena je zajednica stvaraoca slenga srpskog jezika i mjesto na kojem posjetioci treniraju svoju kreativnost. Ovaj kreativni ventil vas samo tako usisa i očas posla možete da izgubite sate vremena čitajući duhovite opaske kojim su definisani brojni izrazi iz popularne kulture i govora. Pozicionirajući se između ozbiljnih sajtova kao što su "Metak" i "Vokabular" na jednoj, i zabavnih "Srbovanje", "Kobaja Grande" na drugoj strani, Vukajlija je dokazala da famozni "user-created content" (sadržaj kreiran od strane korisnika) može sasvim lijepo da zaživi i na ovim prostorima. Ovogodišnja nagrada za najbolji sajt prema izboru Biznisbloga odlazi ovom istinskom Web 2.0 projektu kojem u definicijama nije izmakla ni domaća blogosfera!

Biznisblog · 26. Decembar 2007.