Bez ikakve pompe, Vukajlija se pojavila tokom ove godine i zabilježila skoro deset hiljada rječi u rječniku žargona koje su definisali sami posjetioci. Uzimajući za ime učestalu grešku u govoru kad ljudi zapravo žele da kažu Vujaklija, stvorena je zajednica stvaraoca slenga srpskog jezika i mjesto na kojem posjetioci treniraju svoju kreativnost. Ovaj kreativni ventil vas samo tako usisa i očas posla možete da izgubite sate vremena čitajući duhovite opaske kojim su definisani brojni izrazi iz popularne kulture i govora. Pozicionirajući se između ozbiljnih sajtova kao što su "Metak" i "Vokabular" na jednoj, i zabavnih "Srbovanje", "Kobaja Grande" na drugoj strani, Vukajlija je dokazala da famozni "user-created content" (sadržaj kreiran od strane korisnika) može sasvim lijepo da zaživi i na ovim prostorima. Ovogodišnja nagrada za najbolji sajt prema izboru Biznisbloga odlazi ovom istinskom Web 2.0 projektu kojem u definicijama nije izmakla ni domaća blogosfera!
Biznisblog · 26. Decembar 2007.
mi u tridesetim
tek sad znam kakav je biftek poliven burbonom
haha
Mi u tridesetim
Kakve serije kakve pičke materine
Mi u tridesetim
šalimo se sa kasirkama u marketu
https://en.m.wikipedia.org/wiki/17_Again_(film)
Moraš brižan biti
youtube.com/watch?v=mfgOdyhhM-A
Zapravo moraš biti sve ono što srbi nisu
Kakve serije kakve pičke materine
hahaha bukv
Jedna za 3nošca
youtube.com/watch?v=yYi9Qg2Cs1w
Mi u tridesetim
"U nedelju neki obilniji ručak, pa dremkica pa nolo-rafa finale"
https://www.youtube.com/watch?v=XTcr83qYk_s
Realno je vecina postova ovde ko ljudi u 40im 50im, jebite se dede u dusi lol
Jos malo ce biti - mi u tridesetim "pa nije vucic tako los, da nije njega ne bismo ni ovo imali"
Haha, zvoni fon u 21:00
Mi u tridesetim, ko li zove u ovo doba ccc
XD
Mi u tridesetim
šalimo se sa kasirkama u marketu
teška nelagoda kad si svjedok ovoga
Mi u tridesetim
Ko se nije ozenio do sad nece se ni ozenit
Pice sve si se pokrsio da se zenis hahahaha
Koji ce ti ta beda
Mi u tridesetim
Deder dodaj dedi naocare ne vidi da procita novine
Ne pa čemu sekiracija brate. Možeš samo da uništiš zdravlje sebi i završiš sa kesom lekova svaki dan, ili u nekoj ustanovi zatvorenog tipa